- 18 Mayıs 2018
- 137
- 56
- 18
- 34
Tek çift nasıl oluyo ki banada yapar mısınız yasım 29 hamile kaldığım ay ocak :)kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
Allah hepimize saglıklı bebekler versin
21+6=27 27-9=18 cift cikti kiz gosteriyor ama haziran ayina baktim. Eger temmuz da hamile kaldiysaniz erkek olur.Banada hesaplarmnsz yaş 21 gebelik haziranin sonu yada temmuzun basi basil Hesaplmk gerkiyo
29+1=30 30-9=21 tek erkek cikiyorTek çift nasıl oluyo ki banada yapar mısınız yasım 29 hamile kaldığım ay ocak :)
Cnm 20 yaşındayım ağustos da hamile kaldım yapabilir misin banadakızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 ) 29+10=39_9=30 çift çıkıyor bakalım tutacak mı öğrenince yazarım 2 oğlum var bir kızımız olsun çok istiyoruz ALLAH sağlıklı birşekilde hepimize bebislerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin amin
Benide hesaplar misiniz yasim25 ekim 18 adet tarihim
Ama ekim.son adrt tarihiymis hamile.kaldigi ay kasim 25+11=36-9=27 tek ole.olmasi gerekmiyomu25+10=35-9=26
çift çıktı bakalım tutacak mı :)
Bende tam tersi olmus oluyor ilk gebelik 31+7=38-9=29 kiz ikincisi 34+4=38-9=29 yine kiz simdi yine gebeyim 35+6=41-9=32 Insallah erkek olur aminnn..kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktı formül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc tek sayı ise erkek , çift sayı ise kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?