- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #43.621
ortada çok çin takvimi var,iki tanesine baktım tutmuyor...
hımm şaşırdım.çünkü ben ona çok bel bağladım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ortada çok çin takvimi var,iki tanesine baktım tutmuyor...
doğdu doğacak bebişim...iki hafta kadarvar...normal doğum yapmak için bekliyorum bakalım...
3 tane oğlum var 1,5 ay önce düşük yaptım..40 günde adet oldum yumrtlama günümü nasıl hesplarım..? daha öncesi 32-33 gün aralıklı oluyordum.ve ASIL MESELE KIZ İÇİN NE YAPMAM GEREKİR ..? 15 mayıs 1976 doğumluyum
doğdu doğacak bebişim...iki hafta kadarvar...normal doğum yapmak için bekliyorum bakalım...
hımm şaşırdım.çünkü ben ona çok bel bağladım.
maşallah ,3 çocuktan sonra 4. ye cesaret edecek kadar kız bebek istemeni takdir ettim doğrusu...Allah gönlüne göre versin inşallah.
ilk önce bir kaç ay potasyum ve sodyumdan zayıf beslenerek kilo vermelisin.vucudundaki tuzuda atmak için bol bol ter atlamılısın.kardio yaparak (hafif tempolu koşa bilirsin,hızlı yürüyebilirsin,vs.)
bu çok önemli.
bol kalsiyum ve magnezyumlu beslenmelisin,etten uzak durmalısın.bol çilek,süt ve süt ürünleri,bol balık...
aslında özü fakir bir insan gibi beslenmelisin.Gıdanın az olduğu ülkelerde ekseriyetle kız bebek olur.
sabah kahvaltı yapmamalısın,kahvaltıyı es geçip kan şekerini düşürmelisin...bunun için sabahları aç karnına elma sirkeli su içebilirsin.sonra a sütlü yulaf içine bol çilekli yada tuzsuz ekmekle klasik Türk kahvaltısı yapabilirsin.(domates yok)
bu şekilde zayıflayınca vucüt zaten stresten phsini düşürür.
eşinde sende bol bol sıcak duş alın.ilşki öncesinde de eşin sıcak duş uygulasın.sık ilişki olsun
aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım..
selamm arkadaslar gogleye elanee ph test yazinca cikiyor benim aldigim tabiki baska markalarida var bu 7 tane cubugu var cubugun ustunde ph test kagidi var cubugu vajinanin icine sokuyorsun olcuyor daha cok hamileler icin oneriliyor cunki ph degismeleri erken gebeligi getirdigi icin onu engellemek icin bencek turnoson kagitlarindan daha hassas ben daha once turnuson kagidi aldim vajinami olctum pek anlayamadim birsey buhafta bu testi deniyecegim detaylari paylasirim fiyati 7 euro
ne güzel yazmışsın kız bebek için.keşke erkek bebek için de yazsan canım çünkü ben haziran ayında bhamilelik planlıyorum.
ama bildiğim kadarıyla bu test ph yi 7 ye kadar ölçüyor ...bu çok düşük bence.zaten eşinin ph si 9 ve üstü olamlı,onu nasıl ölçeceksin?
peki sen neyle ölçmemiz tavsiye dsin.tabi sadece çin takvimine güvenmiyorum. sizlerden de elimden geldiğince yararlanacağım.
ben sucu birtanıdıktan ph ölçer aldım.yabancı bir sitedekinin aynısı bakın bundan:
HemenAl | Hanna Checker HI 98103 Cep Tipi pH Metre
sucu derken anlamadım.biz de bulabilr miyiz.ya da turnos kağıdına ne dersin
ayrıca nasıl ve ne zaman ölctün yani işin bi,raz ayrıntısını yazar mısın?
sucu derken anlamadım.biz de bulabilr miyiz.ya da turnos kağıdına ne dersin
maşallah ,3 çocuktan sonra 4. ye cesaret edecek kadar kız bebek istemeni takdir ettim doğrusu...Allah gönlüne göre versin inşallah.
ilk önce bir kaç ay potasyum ve sodyumdan zayıf beslenerek kilo vermelisin.vucudundaki tuzuda atmak için bol bol ter atlamılısın.kardio yaparak (hafif tempolu koşa bilirsin,hızlı yürüyebilirsin,vs.)
bu çok önemli.
bol kalsiyum ve magnezyumlu beslenmelisin,etten uzak durmalısın.bol çilek,süt ve süt ürünleri,bol balık...
aslında özü fakir bir insan gibi beslenmelisin.Gıdanın az olduğu ülkelerde ekseriyetle kız bebek olur.
sabah kahvaltı yapmamalısın,kahvaltıyı es geçip kan şekerini düşürmelisin...bunun için sabahları aç karnına elma sirkeli su içebilirsin.sonra a sütlü yulaf içine bol çilekli yada tuzsuz ekmekle klasik Türk kahvaltısı yapabilirsin.(domates yok)
bu şekilde zayıflayınca vucüt zaten stresten phsini düşürür.
eşinde sende bol bol sıcak duş alın.ilşki öncesinde de eşin sıcak duş uygulasın.sık ilişki olsun
aklıma gelenler bunlar geldikçe yazarım..
ama bildiğim kadarıyla bu test ph yi 7 ye kadar ölçüyor ...bu çok düşük bence.zaten eşinin ph si 9 ve üstü olamlı,onu nasıl ölçeceksin?
matamatik cnm birde su yumurta aki olayini soracaktim ben yapmayi dusunuyorum yumurta aki iliski aninda vajinanin icindemi kalacak kisaca nasil yapilacagini anlatirsan sevinirim