-
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #40.761
bal tarçın çörek otu o akıntıyı yapıyor demekki damlasu kaçıncı gün başlayacaksın doktor kontrolüne bende bu ay yapmicam diyordum ama dayanamicam galiba adetimin 10. günü cumartesiye geliyor gidip yumurtam var mı yokmu baktırıcam bizde ekimde denemeye başladık ben hamile kalamadım eltim daa kızı 2,5- 3 aylık falandı kazara hamile kaldı hissettiklerini anlıyorum moralini bozma umutsuzluğa kapılmak için çoook erken milletin tüp bebek tedavisiyle bile olmuyor Rabbim büyük bizede verecek gönlümüzdekni ayrıca fon müziğine bayıldım ilahi çok hoşsun yaa
slm kızlar herkese iyi aksamlar nasılsınınz kızlar mini etek benimde canım istiyor kız bi yaz gelseydi aseriyom diye aldırttım ama tadı yok yaaa
canım ya maşallah ne hamaratsın benim de bi temizlik yapasım var bahar temizliği yapcam artık. seninle denk gelemedik bi türlü yaaslm kızlarrrr
ben bugün 7 de uyandımmm mutfagı temizledimm cok yoruldumm
perdesi yıkanıyorr onu ütüleyip ascam ,bide buzdobının içi kaldıı temizlencekk
dün gecee yine gecyattımmm,salonun vitrinin içini yaptımm salon bitti
yatak odamıda bitirdimm akşamm da kocayla halısını cırptıkk
2 odam wc ve banyo kalıyorrr
yarında wc ve banyo kalebodur aralarına derz yapcamm
haftasonuna kadar biter inşallahh yaa
kızlar bu nasıl iş iştahım açıldı süreklı bırseyler istiyo cnmmm
kızlar bu nasıl iş iştahım açıldı süreklı bırseyler istiyo cnmmm
kızlar herkeslere merhaba
çıkmak zorundayım özet halinde edindiğim bilgiyi paylaşıyorum
hatırlarsanız y sperm pozitif yumurta negatif
cep telefonu bilgisayar yumurtayı pozitif yapar bu nedenle de iyi olabilir demiştik
ama öle diil
tüm sperm pozitif yumurta hep negatifmiş
yumurta döllenince pozitif olu ben döllendim artık diyip pozitif olan diğer spermleri kendinden uzaklaştırırmış
yani yumurta pozitif olunca döllenme olamaz bu nedenla aman telefondan bilgisayardan uzak duralım
öpüyorum herkesi
byeeeee
kızlar herkeslere merhaba
çıkmak zorundayım özet halinde edindiğim bilgiyi paylaşıyorum
hatırlarsanız y sperm pozitif yumurta negatif
cep telefonu bilgisayar yumurtayı pozitif yapar bu nedenle de iyi olabilir demiştik
ama öle diil
tüm sperm pozitif yumurta hep negatifmiş
yumurta döllenince pozitif olu ben döllendim artık diyip pozitif olan diğer spermleri kendinden uzaklaştırırmış
yani yumurta pozitif olunca döllenme olamaz bu nedenla aman telefondan bilgisayardan uzak duralım
öpüyorum herkesi
byeeeee
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Elara nasılsınnnn hoşgeldinn
canım şimdi geçmişi okudum ve öğrendim hakkında hayırlısı böyleymiş diyelim çalışmalara devam ama pes etmek yokmerhaba kızlar geçmişi okuyum dedim biraz nasılsınız?
dün gece kanamam başladı sancı çekiyorum resmen bu saate kadar yattım.ama psikolojik olarak iyiyim hayırlısı böyleymiş diyorum.
hamileyim diye diyet miyette gitmişti bayaa bozmuştum yanii şalgam falan içmiştimbugün süte tekrar başladım.
allahtan bu hafta işe gitmiyorum evdeyim bol bol dinlenirim inşallah.
umut bende istemiyodum ama bana yine en mantıklı o geliyo yine
ne kadar oldu çıkaralı bak ben hala olsun diye uğraşıyorum spralin etkisindenmiş
canlarımben ekimde çıkarttırdım hala yok umutsuzluğa kapılmayın olmayınca hemencanım bende 9 yıl kaldı nerdeyse
dr 1 ile 1,5 sene arası olmaması normal dedi uzun süreli kalmış bende çünkü
artık ne kadar doğru bilmiyorum
çokk geçmiş olsun süt kardeşim benimmmcanım b hcg tahlilim düşük çıkıca doktor bikaç gün sonra tekrar yapmamı istedi.onun içindi malesef dün kanamam oldu
iyiyimm sagol cnm sen nasılsın
sülümanın yeni bölümünü bekliyorum