bebek cinsiyet belirleme..

doktor kontrolüne bugünden başladım ezelcim valla.hızlıyımdün çok canım acıyodu.gece 1e kadar sancı çektim,inat ettim,ağrı kesici içmedim,eşimi gün içinde aradım 'gel bi hastaneye gidelim,ben 3 gün önceden adet oldum.noluyo bana merak ediyorum' diye.bu sabah izin almış.sabahta bana 'sen şimdi doktora gideyim deyip beni kontrol ettirtmeye götürmüyosun inşallah,kızarım sana gitmem haberin olsun' dedi.ne alakası var canım,ben kendim için gidiyorum dedim
doktora ben 5 aylık evliyim,korunmuyoruz,fakat hamilede kalamıyorum,evde oturup düşümektense,bi ultrasonla bakılır bişiyler yapılır en azından diyerekten geldim dedim.doktor iyi bi bayana benziyo bu aradasuratsız diil.kan aldırdım.hormonal değerlerime bakacakmış.şimdi netten baktım,benim yumurtlamamla ilgili bu değerler.ben doktor diilim ama,iyi gibi görünüyo netten araştırdığım kadarıyla.yarında detaylı ultrason çekilecek.ben yarın doktora sorucam bal tarçın çörekotu karışımını.bide şu hayıtotu,civanperçemi,çobançantası gibi bitkileride çayını yapıp içsemmi diyede sorcam.maranki çok övüyo bu bitkilerikocamda keçilik etmeyip içse şu keçiboynuzu pekmezini..

slm kızlar herkese iyi aksamlar nasılsınınz kızlar mini etek benimde canım istiyor kız bi yaz gelseydi aseriyom diye aldırttım ama tadı yok yaaa

olur mu kız tadı yaz gelsın bol bol yıcemm ama yemen ıyı olmus beynını kandırdın sonucta karpuz yedın :)

canım ya maşallah ne hamaratsın benim de bi temizlik yapasım var bahar temizliği yapcam artık. seninle denk gelemedik bi türlü yaa

kızlar bu nasıl iş iştahım açıldı süreklı bırseyler istiyo cnmmm

merhabalar kızar
mini etek benimde valla maşşalllah iştah süper, kilo almaya devam
benim bugün adet ağrısı gibi birşeler oldum da karnımda
birde dayanamadım gelince yaptım şu karbonat testini
valla kızlar köpürme kabarma falan olmadı...

Son düzenleme:

cnm az önce nette biraz baktım da şöyle bir görsel ve yazı buldum yumurtamızın reseptörleri bazen negatif bazende pozitif oluyor negatifken yanlızca erkek sperm hücresini kabul ediyor ve dişi sperm hücresini itiyor pozitifken de dişi sperm hücresini çekiyor ve erkek sperm hücresini itiyor zaten biz erkek bebek diyetini bu sebeple yapıyoruz ya yumurta reseptörlerimizi tuzlu yiyerek negatif yapmaya çalışıyoruz bende böyle biliyorum kullanılan bazı yöntemlerdede böyle yazıyor ama bilemiyorum tabiii farklı bir yaklaşımda olabilir tabii

bu bilgiye nerden ulaştın evrim??? nette böle bi yazı varsa paylaşırsan daha iyi olur
kulaktan dolma bilgiler insanı yanıltabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

benim nette ulaştıgım bilgilerrr aynen resimdeki gibiii
egg yumurta oluyor malumm ve - yada + olabiliyor.
x ve y spermlerinin de - ve + oldugu görünüyor

Son düzenleyen: Moderatör:
canım şimdi geçmişi okudum ve öğrendim hakkında hayırlısı böyleymiş diyelim çalışmalara devam ama pes etmek yok
umut bende istemiyodum ama bana yine en mantıklı o geliyo yine

ne kadar oldu çıkaralı bak ben hala olsun diye uğraşıyorum spralin etkisindenmiş

canım bende 9 yıl kaldı nerdeyse
dr 1 ile 1,5 sene arası olmaması normal dedi uzun süreli kalmış bende çünkü
artık ne kadar doğru bilmiyorum
canlarımben ekimde çıkarttırdım hala yok umutsuzluğa kapılmayın olmayınca hemen
canım b hcg tahlilim düşük çıkıca doktor bikaç gün sonra tekrar yapmamı istedi.onun içindi malesef dün kanamam oldu
çokk geçmiş olsun süt kardeşim benimmm
belki bu ay ikmiz birden kalırız kız mart bizim ayımız olur nedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…