bebek cinsiyet belirleme..

sülümanın fragmanını izledimdee
hürrem cocuguu dogurunca oglanmı diye soruyor direkt
bidee bebegi gördünüzmü yaaa ne kadar güzell maşallahh,bidee gülümsemesii cok şekerdiii

kızlar hepinizi çooooookkkkk özlemişim yaaa yarın sabah dişçiye gideceğimm hamişkalmadan yaptırayım da neolur neolmaz sakata gitmeyeyim

elara canım benim canım benim sizi ben pekçok pekçok özledimmmm
valla canım buay korunuyorum ama mart benim ayım olacak gibime geliyor allahımın izni ile ayyyyyy neçok şey yazmışsınız bi gidiyim :87::87::87::87: okuyup gelirimmm

ayy bu kadınn saf osmanıda aştıı artıkk

benım oğlumun adını bu zilliler nasıl kullanmış

hayırlısıyla gönlündeki olur inşaallah cnm bende hangi yöntemleri denicemi bi kesinleştireyim temmuzda başlıcam denemelere Allah izin verirse...gerçi diet yapmaya başladım ph yüksek su ve kocişede çinko takviyesi ve keçiboynuzuna başladık hayırlısı bakalım bio temmuzda tutuyodu sen bakmıştın teravettende gün alabilirsem iii olucak benim kızım 7 yaşında oldu artık

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben şehzadeye bayıldımmmm ne tatlı yav sizden böyle şehzadeler bekliyom haaa

Elaraa girdiğinde bi ara benim bu ayki kız günlerimi yazar mısın benim doğum tarihim 16.11.1976 adet sürem 28 ama yumurtayı ateş ölçme yöntemiyle kontrol etmek istiyorum yumurtlama zamanı artıyormuş ateş öylemi cevaplarsan sevinirim

İyi akşamlar

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ben şehzadeye bayıldımmmm ne tatlı yav sizden böyle şehzadeler bekliyom haaa

ayy inşallah milkgrl,
ben zaten bebek özlemişim kızlar dayanamıyorum görünce, içim gidiyor

Elara sevindim hazırlıklara başlıyormuşsun hadi hayırlısı olsun hakkında

bu arada tek bir yerde bende okumuştum sperm ve yumurtanın yükünün sabit olduğunu linki bulursam göndericem,
ama internetteki bilgilerin hemen hemen hepsi bizim bildiğimiz şekilde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…