- 12 Nisan 2008
- 2.268
- 3
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
- #40.741
kızlarr izin aldım ben şimdi gidiyorum yatacam
çok kötüyüm gerçekten yarın görüşmek üzere
geçmiş olsun canım dikkat et kendınee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaaaarrrr ben geldim hepinizi çok özlediiim...ammada çok yazmışsınız yahuu Bilgisayarım yok ya giremiyorum o yüzden ..nasılsınız kakule hamiş dimi ? Umut sende haberler ne durumda ?elara sen nasılsın cnm ? Geçmişi okuyamadım henüz akşama okuyacm çok merak ediyorum neler olduğunu ama misafirlerim gelicek bugün o yüzden bakıp çıkıcam... Karşı komşumda gezmeye gidiyordu laptopu kapıverdim hemen (kızı gelmişti üniversiteden o yüzden laptopu isteyemiyordum maalesef kızı nette arkadaşlarıyla falan görüşüyo ya ondan) neyse görüşmek üzere son rötuşları yapayım nerdeyse gelirler öpüyorum hepinizi
gecmiş olsunnn umutttkızlarr izin aldım ben şimdi gidiyorum yatacam
yok canım kakuş kimyasal gebelik yaşamış adet gördü hamiş değil umutta bizi çatlatmak üzere elarada iyi tam formunda
sagol yerimize cvp verdigin içinn:115:
elara maşallah ben renkli gözleri çok severim ama doğaldan yanayım gerçi eski halinde alınmış gibi çok ince ama buda çok yakışmı gözlerin ortaya çıkmış
aa böle bişi varsa süperrrr
cünkü benim genelde sol kasıgım agrırr ,yumurtama öncesinde
rüyan hayır olsunn cnm
bekkliyoruz haberleriniii
Ummmmuuttttt naptın kızzz senden çok umutluyum......ELARA çok özledim kız nerelerdesin bitir şu işleri artıkın ....Yav nası kadınsın herbişeyin dört dörtlük kızına kazandırdığın davranışları okudumda alkışlıyorum ....temizlik on numara valla bravo cnm EZELLLL çocuk istiyonda çalışmadan olmuyo bacımmm hoşşşşş çalışıncada olmadıya benimkisi..
Kızlarrr canım karpuzz istiyoooo
kızlar herkeslere merhaba
çıkmak zorundayım özet halinde edindiğim bilgiyi paylaşıyorum
hatırlarsanız y sperm pozitif yumurta negatif
cep telefonu bilgisayar yumurtayı pozitif yapar bu nedenle de iyi olabilir demiştik
ama öle diil
tüm sperm pozitif yumurta hep negatifmiş
yumurta döllenince pozitif olu ben döllendim artık diyip pozitif olan diğer spermleri kendinden uzaklaştırırmış
yani yumurta pozitif olunca döllenme olamaz bu nedenla aman telefondan bilgisayardan uzak duralım
öpüyorum herkesi
byeeeee
sen napıyosun varmı bişeyler