bebek çalışmalarına başlıcam 3 ay sonra şimdiden önerisi olan..

Bizim doktorlar genelde aynı kanıdalar,yurt dışındaki videolarda aileler hep pisileriyle köğekleriyle beraber,hatta videolarda bebeklerin yüzlerini filanda yalıyorlar.Onlar nasıl yapıyorlar anlamıyorum.Neden 3 ay sonrasına karar verdiniz?

ev alıcaz önümüzdeki ay..yerleştik rahat ettik diyene kadar 3 ay geçer sanırım :) herşeyin hazır olmasını istiyorum. bir taraftan da dünyaya yeni gelecek bir insana ne kadar hazırlıklı olabilirsin ki?! :)) kediler konusunda endişeliyim ama köpeklerle ilgili bir sorun olmadığını söylemişti jinekoloğum.

merhaba, biz de 3 ay sonrasında çalışmalara başlayacağız. Jinekoloğuma evde 2 kedim olduğunu söylememe rağmen toksoplazma testi yaptırmadı. ya da yaptırdı ama haberim yok. çünkü kan, idrar testlerini yaptırdık ama değerleri anlamadığım için içinde toksoplazma varmı bilmiyorum. ayrıca doktorum sürekli evdeki kedilerden kurtulmam gerektiğini söylüyor. Ne eşim ne de ben onları bırakmak istemiyoruz. Acaba bu şekilde yani kedilerle beraber doğum yapan var mıdır?

Ben de veteriner arkadaşıma sordum. Ayrıca kendim de bol bol araştırdım bu konuyu. Kedilerinizin aşıları tam olduğu sürece onlarla yaşamaya devam etmenizde hiç bir sakınca yok. Bir de hamilelik sürecinizde kedilerinizin tuvaletini eşiniz temizlerse daha da güvenli olur.
Lütfen kedilerinizden vazgeçmeyin. Hem kedili, bebekli kocaman bir aile çok daha güzel olmaz mı? Dilerim her şey gönlünüzce olur, sevgiler...

Back