- 22 Haziran 2024
- 264
- 45
- 31
-
- Konu Sahibi guldennnnnn
Aslında odası var reflüsunden dolayı ayrı yatirmiyordumUyku kalitesi açısından zararı olur diye biliyorum. Farklı bir odada yatırma şansınız yok mu?
8 aylikKaç aylık
Yatak odasında uyusun oğlunuz, niye tv olan odada uyuyor?Merhabalar sevgili anneler oğlumu uyuttup gün içinde TV açıp bir süre izliyorum ama uyurken sese maruz kalıyor TV sesini duyuyor sonuçta bunun herhangi bir zararı var mıdır varsa ne gibi bir zararı olabilir. Olumsuz şeyler bilinçaltına işliyormudur
Uyumak için çocuklarımızın uyuma alanları odaları var orada uyutup koyuyorum besiklerine sese alışsın diyemi uyutuyorsuunuz o şekilde.8 aylik
Reflüsu var diye yanımdaydı ama bu bile yanlsi galiba kulaklıkla izlesem iyi olurYatak odasında uyusun oğlunuz, niye tv olan odada uyuyor?
Reflusunden dolayı yanlız odasına koyamiyordumUyumak için çocuklarımızın uyuma alanları odaları var orada uyutup koyuyorum besiklerine sese alışsın diyemi uyutuyorsuunuz o şekilde.
Televizyonlu odada kusmuyor mu? Yani yanınıza beşige koyun odanizda kontrol edin sürekliReflusunden dolayı yanlız odasına koyamiyordum