Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben oğlumda yaşamıştım aynı durumu, eğer bebeğinin rahat etmediğini ve bezinin cildini sıktığını rahatsız ettiğini düşünüyorsan büyük numara al bence, bende büyük alıyordum oğlumun totosu rahat etsin diye
Biraz gevsek tuttur canim cok mu siki takiyosun bezi. Eger 4numara kullanacaksan bir kucuk paket al ve dene buyuk gelirse kaybin olmaz nasil olsa onuda buyurken kullanacaksin, tam gelirse zaten sorun yok.
Paketlerin uzerinde yaziyor kilo araliklari mesela ben ogluma 4 numara molfiks 9-20 kilo arasi olani aliyorum 7- 18 var o kucuk geliyo biraz totosu rahat etsin diye buyuk aliyorum sizde kucuk paketlerden alin deneyin bakalim daha iyi olursa surekli alirsiniz bize prima alerji yapti molfikse gectik simdi cok sukur iyiyiz