Doğuma Hazırlık Bebek bezi ve kremlerinden numune isteyin..ÜCRETSİZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
net üzerinden mi yaptınız numune istemeyi,yoksa danışma hattından mı?bende isteyeceğim bakalım kızım şanslı mı?

google dan site adreslerini bulun.iletişim kısmına numune isteğinizi uygun bir dille yazın.bazı firmaların iletişim kısmında sadece mail adresleri var.onlara da kendi mail adresinizden yazıp ulaştırın..bolşans

hero babyden nsl ıstedınız kızlar numuneyı

canım ben bu adrese mail yazdım, ulker@ulker.com.tr

talebiniz ilgili birime ulaştırılıp değerlendirilecektir denmiş ama daha bişey gelmedi..

bir de sitelere üye olmanızı tavsiye ederim. herbirinde hem güzel bilgiler verilmiş,hem de üyelere biraz torpil yapıyolar sanırım :) mesela milupa,üyelerine belli dönemlerinde bebeğin gelişimine göre bilgi kitapçığı ve numune göndereceğini yazmış..

bende bir kaç firmaya 2 gün önce mail atmıştım
huggies şu anda numune gönderimi yapmıyoruz önümüzdeki yıl yapıcaz demiş,diğerlerinden de cevap gelmeyince sizin yorumlarınızı da okudum sanırım gelmeyecek demiştim.ama bugün süpriz şekilde bioxinden kargo geldi

saç dökülmesini önleyici yağlı saçlar ve normal saçlar için şampuan numunesi
2 adet bioder tüy azaltıcı krem
derin kırışıklara karşı krem
erken kırışıklara karşı krem
temizleme sütü
temizleme jeli
selülit kremi numuneleri çıktı paketten
minik poşetler içindeler ama numune böyle oluyor sanırım,hiç yoktan iyidir
sevindirik oldum

bebek firmaları hiç cevap vermiyor
ama beklemeyince gelecekse beklenti içinde olmayacağım belki gelir

kızlar evde olmayıncada kapıya bırakırlarmı acaba kargoyu.malum evde olmadığımız zamana denk gelirse numunelerden olmayalım dimi.kaydirigubbakcemile3

huggies numune göndermediklerini söylemiş,evy baby yollayacaklarını söyledi,nivea açılmıyor,diğerleirnden ses seda yok,bakalım ne olacak...

evy baby ve nivea dan numuneler geldi bana,bir firma daha yollamış fakat evde olmadığım için geri gitmiş ama hangisi bilmiyorum

bende istedim.ama afyon olduğu için uğraşacaklarını sanmam.yinede denedim bakalım.teşekkürler kızlar.

kızlar teşekkür ederim ben de yolladım hepsine evybaby ve babystar yollayacaklarına dair cevp yolladı ancak bioxcine yollamayı beceremiyorum

banada bugün hero baby den geldi içinde 6 7 tane mama,bi kavanoz maması elmalı ,bi kitapcık bi de bebe bisküvisi ..güzelde bi kutuya koymuslr :)

bilinçli tüketici diye işte ben bu hatuna derim....

kılar bioxcine nasıl gönderdiniz açıklamalı yazarmısınız rica etsem

cnm aşağıdaki adresin "iletişim" bölümüne yazmıştım ben,numuneler de geldi..fakat bu ürünlerin bir süre kullanıldıktan sonra etkisinin görüleceğini düşünüyorum.gelen numunelerse minicik ve gebelik/emzirme dönemlerinde de kullanılmıyomuş..karar senin,arzu edersen iste yine de..

Bioxcin.Com Saçlarınız Dökülmesin...

Teşekkür ederim ayçatekin yolladım. Bişey daha sorucam diğer istedikleriniz kaçgün sonra geldi ?

ben hepsine 11 aralıkta yazmıştım,elime ulaştıkça da buraya yazdım..sanırım 1 ya da 2 hafta içerisinde geliyolar.sadece nivea 1 ay içerisinde göndereceğini belirtmişti,onu hala bekliyorum.

bu arada 2 gün önce de hero baby den paket geldi.sadece bebek bakımıyla ilgili 1 kitap göndermişler,daha çok ürünlerinin tanıtımı var içinde :) sanırım bebeği olanlara mama falan gönderiyolar,bilginize..

banada dün hero baby den kutu içinde bir sürü numune mama geldii ,,bende hepsini süt oğluma verdimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…