• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bebek Bakmak İstiyorum Evimde

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
eşimle görüştüm ben de , kendi evimizde bakılmasını istiyoruz. siz ve eşiniz için de uygun olursa tabi ki.

başkasının evinde ben çok rahatsız olucamdan dolayı kendi evimde bakmak istiyorum siz bilirsiniz ben kendi evimde bakabilirim yanlızca teşekkürler uygun yada diilse yazarsınız

başkasının evinde ben çok rahatsız olucamdan dolayı kendi evimde bakmak istiyorum siz bilirsiniz ben kendi evimde bakabilirim yanlızca teşekkürler uygun yada diilse yazarsınız[/QUO

Pek emin olmamakla beraber biz yine de düşünelim o zaman. Tabi uygun bir iş bulursanız sizi alıkoymak istemem .Elbette biz de daha uygun birini bulursak her halükarda size bildiririz. teşekkürler

Pek emin olmamakla beraber biz yine de düşünelim o zaman. Tabi uygun bir iş bulursanız sizi alıkoymak istemem .Elbette biz de daha uygun birini bulursak her halükarda size bildiririz. teşekkürler[/QUOTE]

hatice hanım evi falan görün beni görün öle karar verin yinede siz bilirsiniz ben oğlum hem sosyalleşsin hemde iiii bir oyun ark edinsin die bu yolu buldum karar sizin ben evimde bakmakda ısrarlıyım

canım bulman biraz zor çünkü herkes kendi evinde baktırmak. istiyor bende bi ara konu açmıştım dışarda bakmamada eşim izin vermedi ama şimdi aynı binada komşumuzun oğluna bakıyorum evimde çok samimi olduğumuz için hiç karışmıyorlar. beni tanıdıklarından çok güveniyorlar bende çocuğa çocuğum gibi bakıyorum 22 aylık çok seviyorum inş. sizede benim gibi yakın birinin çocuğu olurda bakarsınız:emir_bebek:

canım bende polis eşiyim ama ağrıda görevdeyiz burada lojmanda oturuyoruz herkes çocuklarını birbirine emanet ettiriyor keşke sende lojmanda olsan hemen bulurdun bir bebek bende üni mezunuyum evdeyim karşı komşumda yeni doğum yaptı oda bana bak diye söylüyor ama ben ders çalışıyor olduğum için bakamıcamı söyledim böyle yerde olsan iki çocuğa bile bakarsın benim bütün arkadaşlarım yarım günlüğüne bakıyor ayrıca kpss ye çalış ya da ikm veya zabıt katibi alımları var istanbulda bir sürü ben bile istanbula müracaat etmeyi düşünüyorum senin ayağının altında eğer böyle bir düşüncen varsa onlarıda en azından dene eğer kpss ye girdiysen tabii allah kolaylık versin canım

lojmandayım bende ama çevrem pek yok bulamıom o yüzden

Merhaba esraanne. Bebek bakımı için çok istekli olduğunuz belli.Ben de İst. Avrupa yakasında bakıcı arıyorum (1-2 ay sonrası için) ama kendi evimde baktıracağım.Anneanne ve dede de aynı apartmanda, onlar da yardımcı olacak.Bakıcının işi çok zor değil yani...Tabi ki bebeğin gün içindeki tüm sorumluluğu bakıcımızda olacak ama bakıcı sıkıştığında 1-2 saat destek olacak birileri olacak en azından.40-50 yaşşları arası, çocuğunu biraz büyütmüş bir bakıcı olabilir...
İnşallah siz de yakın biryerden istediğiniz gibi bir aileyle tanışırsınız...

canım lojman apartmanına yazı assan bebek bakıcısıyım diye telefon ve ya kapı numaranı yazsan mutlaka birileri görür ve mutlaka baktırmak isteyen olur illa kendi lojmanın değil diğer lojmanlardan da çıkar öyle bir dene istersen çünkü kadınlar kulubünde bulamayacak gibisin

Back