• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bebek Bakmak İstiyorum Evimde

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
halkalı ikitelli atakent tarafında evimde bebek bakmak istiyorum 2,5 yasında oğlum var polis eşiyim ün. mezunuyum

canim benim Allahim insallah hayirli isler nasip eder sana bir an önce aminn....yok bu zamanda bu kadar düzgün bakicilar bak bekarim senye evlenicem eger bebeisim olsaydi ben baktiriridim sana :23: polis esinden daha güvenilir bir yermi var ayol:21:

canim benim Allahim insallah hayirli isler nasip eder sana bir an önce aminn....yok bu zamanda bu kadar düzgün bakicilar bak bekarim senye evlenicem eger bebeisim olsaydi ben baktiriridim sana :23: polis esinden daha güvenilir bir yermi var ayol:21:

çok saol ben ün bitirdm iş bulamadım o yüzden bakmak eşime destek olmak istiom

nereye sıkmıcam ya ihtiyacım var

iyide sen evinde bakmak istiyorsun...hem kücük cocuğun var...esracıgım baska yollar bul evinde para kazanmak için.....birz buyusun bebişin canım benım...forumlarına baktımda cok sıkışık olduğun belli...maddı sıkıntı kolay değil...seni anlıyorum...ama daha kotusunu düşün en azından eşin calışıyor...iyimser ol ..

uygunsa siz özelden msj atabilirsiniz num ben ararım sizi 350/400 falan düşünüyorum ücret olarak doğa ilk öğretimin ordayımmm

mrb nasılsınız xxxx arayın görüşelim hemen

Son düzenleyen: Moderatör:
inş yaaa çok istiyorum olsun die hani sende evlenmedin hadi evlende dpğur getir ben bakıyım :d

Back