- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 40
-
- Konu Sahibi 34bilgen84
merhaba,rabbim sağlıkla kavuştursun bebğine inşallahmerhabalar 6, ayımıza girdik ve artık ufaktan alışverişlere başladık aklıma takılan bi konu var özellikle kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler hangi bebek bakım ürünleri daha iyi seba-med mi, chiccomu. nıvea mı, yoksa jonses baby ürünnlerimi iyidir kullanıp memnun kalanlar bilgi verebilirmi
tabiki ekleyebilirsin ne demek zaten amacımız birbirimize yol göstermeye çalışmak değilmi biz acemi anneleriz sonuçta ve bilinçlenmek istiyoruz malesef benim deneme yanılma yapacak ne maddi gücüm nede bebğimi yıpratmaya niyetim yok o yüzden tecrübeli arkadaşlardan öneri almak en iyisimerhaba,rabbim sağlıkla kavuştursun bebğine inşallah
benimde merak ettiğim bi konuyu açtığın için teşekkürler
özür dileyerek ben de ekleme yapabilir miyim?
acaba bebeğin çamaşırları için hangi marka ürünleri kullanıyo anneler
chiccoyu bi kaç yerden iyi değil diye okumuştum o yüzden düşünmüyorum ama dalinin sabununu arkadaşım kullanıyor memnun sebaamedin şampuanındanda çok memnun ve en büyük boyu uzun süre gidiyor dedi peki minicik bebeğe banyo köpüğünü napıcam ki??
bir de ben eczanemizde.com dan alıyorum ürünleri,en uygun fiyatlar orda.gerek ntte gerekse çevremdeki her yere baktım,daha ucuzunu görmedim.almayı düşünenlere...