Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebek bakım ürünleri???

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
40
merhabalar 6, ayımıza girdik ve artık ufaktan alışverişlere başladık aklıma takılan bi konu var özellikle kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler hangi bebek bakım ürünleri daha iyi seba-med mi, chiccomu. nıvea mı, yoksa jonses baby ürünnlerimi iyidir kullanıp memnun kalanlar bilgi verebilirmi

merhaba,rabbim sağlıkla kavuştursun bebğine inşallah
benimde merak ettiğim bi konuyu açtığın için teşekkürler
özür dileyerek ben de ekleme yapabilir miyim?
acaba bebeğin çamaşırları için hangi marka ürünleri kullanıyo anneler

tabiki ekleyebilirsin ne demek zaten amacımız birbirimize yol göstermeye çalışmak değilmi biz acemi anneleriz sonuçta ve bilinçlenmek istiyoruz malesef benim deneme yanılma yapacak ne maddi gücüm nede bebğimi yıpratmaya niyetim yok o yüzden tecrübeli arkadaşlardan öneri almak en iyisi

selam arkadaşlar uzunca araştırmalarım sonucunda doktorlar da sebamedi 1 yaşından sonra öneriyor ben ilk etapta chicconun ürünlerini aldık kullandıkça göreceğiz her bebeğin cildi farklıdır ne doğru ne yanlış kullandıkça göreceğiz.

merhaba..
dalin,johnsons baby,sebamed benim kullandıklarım hepside alerji yaptı bize..
şu an çamaşırlarını ve bebeğimi sadece yeşil sabunla yıkıyorum gözü filan yanmıyor hemen duruluyoruz zaten..
vazelinlede nemlendiriyoruz böyle rahatız şükür...her bebek bir değil..

ben ilk başta seba-med düşünüyorum ama gördüğüm kadarıyla her çocukta ayrı etki yapıyo yani mecburen deneme yapıcaz gibi

canım ben doğduğundan beri sebamaed ürünleri kullandım ve memnun kaldım.
şimdi hediye gelen ürünleri kullanıyorum. johson şampuan, dalin sabun.
bir sorun yaşamadım ama sabemedde oğlumun saçları daha parlaktı.
bebeyağını johson kullanıyorum.
ama şu var ki nivea,johson komili piyasa ürünleri.
sebamed,chicco,bürnhen bunlar farklı.
numune filan veriyorlarsa denersin önce.
banyo köpüklerini tavsiye ederim küçük bebekler için çok rahatlık oluyor.

chiccoyu bi kaç yerden iyi değil diye okumuştum o yüzden düşünmüyorum ama dalinin sabununu arkadaşım kullanıyor memnun sebaamedin şampuanındanda çok memnun ve en büyük boyu uzun süre gidiyor dedi peki minicik bebeğe banyo köpüğünü napıcam ki??

ben sebamed 500 gram şampuanı 14 aylık olana kadar kullandım. yazın bazen günde 3 defa banyo yapıyorduk. yemek yerken üstüne başına sürüyordu.
canım banyo köpüğü dediğime bakma. vucud şampuanı. sıvı olduğu için yeni doduğunda bebeği çabuk yıkamak açısından çok pratik oluyor.
ben oğlumda kullandım. elime döküp köpürttüm çok rahat ettim.
ama sabunu yenidoğan için önermem. teni çok narin olduğu için kurutabilir sabun.

seba-med şampuan banyo köpüğü pişik kremi ve vücut yağı aldım toplam 73 tl tuttu aldığım yerde %20 gibi ürün indirimleri vardı ama nette en ucuz bir site buldum tanesinde yaklaşım 2-3 lira gibi faarkediyordu ama onada birde kargo eklenince aynı fiyata gelicekti yani pekte bişi farketmedi uygun aldım umarım

piyasadaki pek çok bilin marknın içinde doktorlar tarfından önerilmeyen maddeler var.şu an bende hazır yok ama netten aratırsaız listeyi bulabilirsiniz.aklımda en iyi kalanı 'paraben'.aldığınız ürünlerin içeriğine dikkat edin bu sebeple.ben en masum sebamedi buldum.doğumundan beri kullanıyorum,her hangi olumsuz bir etkisi olmadı.arada bir zeytinyağı haricinde vücudu nemlendirmek için birşey yapmadım.sabun,şampuan ve pişik kremi.sonra yüzü için kremini aldım bir de,arada bir sürüyorum çok kuruyor,pütür pütür oluyor.

bir de ben eczanemizde.com dan alıyorum ürünleri,en uygun fiyatlar orda.gerek ntte gerekse çevremdeki her yere baktım,daha ucuzunu görmedim.almayı düşünenlere...

bir de ben eczanemizde.com dan alıyorum ürünleri,en uygun fiyatlar orda.gerek ntte gerekse çevremdeki her yere baktım,daha ucuzunu görmedim.almayı düşünenlere...

evet cnm iyiki söylemişsn aklıma gelmedi site ismi alacak arkadaşlar varsa faydası olur yüz kremi demişsin bebeğim yaz bebeği olucak sanırım yüzü için benimde güneş koruyucu bi kreme ihtiyacım olucak artık onuda doğup 40 mız çıkıp gezmelere gidince alırız inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…