"Bebek bakıcısı"

Eş-dost yok mu?bakicilarin yuzde 90'i ariza...yuzde 10'luk dilimde olmaniz dilegiyle...

O civarda oturan tanıdığım yok maalesef. Yeni taşınacağım zaten. %10'a dahil kişi bulmadan da oğlumu bırakmam. Zaten önce bakıcıyı bulup sonra iş bakacağım. İstediğim gibi biri olmazsa çalışmam, sorun değil.

Alıntı yapmıyorum tek tek. Ama şunu söyleyeyim, gerçekten bu konuda ne saçmalasam diye düşünen insanlar var herhalde. Tabi ki internet üzerinden anlaşıp hadi yarın başla demeyeceğim.

Belki defalarca görüşeceğim, eve kamera koyacağım, belli bir süre evde kendim de gözlemleyeceğim, referans da isteyeceğim.

Bazı arkadaşlar kendileri dışındaki herkesi cahil sanmasınlar lütfen.

At gözlüğüyle bakmadan yorum yapanlara da teşekkürler ayrıca...

Diğerleri de umarım konuyla alakalı olmayan fikirlerini içlerinde tutmayı öğrenirler

bebeğime bakıcı arıyorum ilk arayan işi kapar yazmamış .

gelen teklifleri değerlendirir heralde. .

Merhaba,
Acaba çocuğunuza abla bulabildiniz mi? Ben üniversite mezunuyum. Şu anda uzaktan olarak pedagojik eğitimime devam ediyorum. İlgilenir ve daha detaylı bigi almak isterseniz özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Melike

11 aylık oğlum için bebek bakıcısı arıyorum. Evim bahçelievler kocasinanda ve kendi evimde bakılmasını istiyorum. Bu civarda oturup, bebek bakım işi arayanınız ya da tanıdığı olan var mı???

Merhaba,
Acaba çocuğunuza abla bulabildiniz mi? Ben üniversite mezunuyum. Şu anda uzaktan olarak pedagojik eğitimime devam ediyorum. İlgilenir ve daha detaylı bigi almak isterseniz özel mesajla ulaşabilirsiniz.

Melike

Buradan arama. Tanıdıklar iş yeri kurumlara sor. Buradan biri gelir, kendini de gayet ideal gösterir. İnternetten aranmaz ki.

Buradan arama. Tanıdıklar iş yeri kurumlara sor. Buradan biri gelir, kendini de gayet ideal gösterir. İnternetten aranmaz ki.

Hanım efendi tanıdığım kimse yoksa bakkala mı sorayı yoksa muhtarlığa mı? Onlara nasıl güveneceğim?

Buradan iş arayanlar gelsin hemen başladın demiyorum nihayetinde.

Ben size fikrinizi sormamışım, böyle bir tanıdığı olan var mı demişim dikkatinizi çekerim.

Hanım efendi, ben de fikrimi belirtmek için izin istemedim. Neden aksileştiğinizi anlamadım. Burası açık bir forum, yorum yapılabilir ki gayet de normal bir yorum yaptım. Sizi sorgulamadım. Bakıcı bulma sorunu hepimizin için büyük bir sorun, çünkü canlarımızı emanet ediyoruz.sizi Kendi yerime koyup cevabımı yazdım, ben ne yapardım diye. Şu ana oturduğunuz yerde yeniyseniz normal kimseyi tanımamanız, bunu söyleseniz yeter. Biz de konu açtığımızda bir kaç defa aynı açıklamaları yapabiliyoruz, herkes okumadığı için. Bulunan kişi de tabi ki araştırılır. İdeal biri olabilir. Tanıdıkları ilk planda tavsiye ettim, çünkü referansları 1. Elden olduğu için çok daha güvenilir.

arkadaşım eşinin halasına baktırıyordu, ne de olsa tanıdık, güvenilir (!)
balkonda cocugu hırpalarken komsular görüp, şikayet etmiş.
ben de biricik kızımın bakıcısını internetten buldum, abartmıyorum 30-35 kişiyle görüşüp karar verdim
bana göre dünyanın en iyi bakıcısıydı, bunu kamera kayıtları söylüyor
en iyisi demek, en tanıdık demek değil, hatta anneanne babaanne bile değil
anneannesi de babaannesi de sağ kızımın, ama en iyi bakanı bakıcımızdı
edit : tanıdık olunca iyi bir sey olacak diye de bir sey yok, bir arkadaşım önerdi birini, nesi iyi dedim, evde her işi yapıyor dedi, bana ne yaptığı işten, ben iletişime, sevgiye, sefkate bakarım, arkadasın umrunda değildi mesela bunlar

önce lütfen yazdığım diğer yorumu okuyun, çalışmak zorunda değilseniz, çalışmayın kreş yasına kadar

Internetten bulunan bakıcıya güven olmayacağı gibi en yakın akrabana, ciğerini bilirim dediğin insanlarada güven olmuyor. Zira haberlerde görüyoruz torununu öldüren mi dersin öz yeğenine tecavüz eden mi dersin... yani sadece internettekilere değil genel olarak insanlara güven olmuyor. Bu durumda eğer ortada bir mecburiyet varsa işimiz Allaha kalmış oluyor. Hislerine ve tecrübelerine göre bakıcı seçmekten başka çaresi yokki napsın kadın

11 aylık oğlum için bebek bakıcısı arıyorum. Evim bahçelievler kocasinanda ve kendi evimde bakılmasını istiyorum. Bu civarda oturup, bebek bakım işi arayanınız ya da tanıdığı olan var mı???
cnm teyzesizsiniz diye bi site var oraya üye olup ücretsiz ilan verin oradan ya bireysel bakıcılar yada firmalar sizinle iletişime geçiyor biz oradan bulmuştuk

artık bakıcılara da güvenilmiyor umarım bulduğunuz kişi iyi çıkar

cnm teyzesizsiniz diye bi site var oraya üye olup ücretsiz ilan verin oradan ya bireysel bakıcılar yada firmalar sizinle iletişime geçiyor biz oradan bulmuştuk

artık bakıcılara da güvenilmiyor umarım bulduğunuz kişi iyi çıkar

Güvenebileceğimiz kimse çıkmadığı için işe başlamayı 1-1,5 sene daha ertelemeye karar verdim. O zaman kreşe başlama yaşı gelmiş olur, benim de gözüm bakıcı da olduğu kadar arkada kalmaz

canım Bakırköy de Alya Danışmanlık var bir ara istersen...

bebeğinize bakacak kişinin yabancı olacaksa hani aile dışından hiç değilse konu komşu olması gerektiğini düşünüyorum hiç değilse aile ilişkilerine dair bir fikriniz olsun, aileden birinin bakması öncelikli tercih olmalı ama eğer bu şansınız yoksa yine en iyisi komşu, yakın komşu, diyelim ki hiç bilmeden tanımadan birini kabul ettiniz nasıl güveneceksiniz, ilk mesajı yazar arkadaşın dediği gibi hırlı mi hırsız mı ne bileceksiniz, bakıcı işi en zoru bir anne için, allah yardımcınız olsun, bu sorunu yine komşularınızla çözmenizi öneririm, daha önce çocuk bakmış ya da çocuğuna baktırmış, tavsiye alabileceğiniz birilerine danışın KK bu konu için heleki BDV hiç uygun değil gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…