- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
-
- Konu Sahibi elmadilimi
Eş-dost yok mu?bakicilarin yuzde 90'i ariza...yuzde 10'luk dilimde olmaniz dilegiyle...
bebeğime bakıcı arıyorum ilk arayan işi kapar yazmamış .
gelen teklifleri değerlendirir heralde. .
11 aylık oğlum için bebek bakıcısı arıyorum. Evim bahçelievler kocasinanda ve kendi evimde bakılmasını istiyorum. Bu civarda oturup, bebek bakım işi arayanınız ya da tanıdığı olan var mı???
Buradan arama. Tanıdıklar iş yeri kurumlara sor. Buradan biri gelir, kendini de gayet ideal gösterir. İnternetten aranmaz ki.
önce lütfen yazdığım diğer yorumu okuyun, çalışmak zorunda değilseniz, çalışmayın kreş yasına kadarO civarda oturan tanıdığım yok maalesef. Yeni taşınacağım zaten. %10'a dahil kişi bulmadan da oğlumu bırakmam. Zaten önce bakıcıyı bulup sonra iş bakacağım. İstediğim gibi biri olmazsa çalışmam, sorun değil.
cnm teyzesizsiniz diye bi site var oraya üye olup ücretsiz ilan verin oradan ya bireysel bakıcılar yada firmalar sizinle iletişime geçiyor biz oradan bulmuştuk11 aylık oğlum için bebek bakıcısı arıyorum. Evim bahçelievler kocasinanda ve kendi evimde bakılmasını istiyorum. Bu civarda oturup, bebek bakım işi arayanınız ya da tanıdığı olan var mı???
cnm teyzesizsiniz diye bi site var oraya üye olup ücretsiz ilan verin oradan ya bireysel bakıcılar yada firmalar sizinle iletişime geçiyor biz oradan bulmuştuk
artık bakıcılara da güvenilmiyor umarım bulduğunuz kişi iyi çıkar
canım Bakırköy de Alya Danışmanlık var bir ara istersen...11 aylık oğlum için bebek bakıcısı arıyorum. Evim bahçelievler kocasinanda ve kendi evimde bakılmasını istiyorum. Bu civarda oturup, bebek bakım işi arayanınız ya da tanıdığı olan var mı???