"Bebek bakıcısı"

elmadilimi

❤️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
5.703
9.097
11 aylık oğlum için bebek bakıcısı arıyorum. Evim bahçelievler kocasinanda ve kendi evimde bakılmasını istiyorum. Bu civarda oturup, bebek bakım işi arayanınız ya da tanıdığı olan var mı???

Şimdi ben desem ki ben bakarım, benim ne olduğumu nerden bileceksiniz? Belki katilim, belki hırsızım, belki çocuk kaçırıyorum, belki uyuşturuu kullanıyorum. Nasıl güvenip emanet edeceksiniz bebeğinizi bana?
Yapmayın allah aşkına, internetten bebek bakıcısı mı aranır?

bakıcı bulmak zor iş. tanıdık bile olsa kimsenin alnında yazmıyor, nasıl olduğu. bende yeğenim için araştırdım. Allah yardımcın olsun umarım bulursun.

Buradaki her kadin sizce cok mu iyi yanlissiz art niyetsiz.yada kadinim diyen her kadin sizce kadinmi ?? Burada cok guvenerek yazistigim biri erkek cikmisti.hemde oyle bir yazisiyorki bizim dilimizden resmen.buradaki kimseyle bu derece onemli bi konuya girmemeni tavsiye ederim.kim sapik kim tehlikeli anlayamazsin kaldiki 11 aylik bebisini teslim edeceksin. Dertsiz basina dert arama

Sonuç olarak kimseye pat diye çocuğunu emanet edecek değil dimi? Herkes ilan vererek eleman arıyor değil mi? Danışmanlık şirketlerinde ki kadınları tanıyor muyuz? Benim annemin patronu tanıdık bulmuş, kötünün kötüsü çıkmış kadın, kamera sayesinde öğrenmiş. Herhalde değerlendirecektir pat diye alacak değil.

Bayan burdan yazan ilk kişiye bu işi veriyorum dememiş tabiki oda kendine göre değerlendirir görüşür burdan işe alacak değil heralde . Ne boş yorumlar var Allahım yarabbim:) canım kocasinan benim eski oturduğum yer. 20 sene orda kaldım belkide eski komşumsun:)

olursa akraba çevren olsun ne bileyim..eşin veya senin tarafın. yabancı kimseye güvenme..

allahım anneme şükürler ediyorum çok zor bir durum bakıcı arayışı istanbul gibi bi yerde güvenmek vs... kesinlikle daha önceki işlerini araştırın yavrum çok küçük daha

direk açık artırmaya çıkarıp bebeğini gözü kapalı baktırmadığına göre fikir sorması anormal değil. illa bir yerden iğnelyeceğiz yani. tanıdığı yoksa bu yola başvurmuştur sonradan araştıracaktır bence kimse de bebeğini araştırmadan vermez öyle hemen

tanıdıgı olmayan ne yapsın?
ya gazeteye ilan verecek ya internete
sonucta gorusur referansını sabıka kaydını ister.
insanlar konu acılsa da laf soksam diye hazır olda bekliyorlar herhalde.

Bu devirde Internet ten bulmak çok doğal, arkadaş herhalde bakmak isteyenleri değerlendirecek, Pat diye emanet edecek hali yok yaaa.

Hayır, ben daha yeni taşınıyorum maalesef:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…