Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bebek Bakıcısı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Ayy cidden ben şurada 2 dakikada sinir oldum, ki çok sakin biriyimdir. Eve gelen kadın yan gelip yatıyor, yattığı yerden para kazanıyor. Bir de parayı beğenmiyor. Böylesine afedersiniz s.ktiri çekmek lazım.

L lotus89 bebek tv ekranına bakmıyor diyorsun ama o tv nin sesi bile yetişiyormuş. Tv nin müzik sesi, tvde konuşulanlar bebeğin beyninde yer ediyor.

Ne kadar asabi bir dil.
Yalniz ilgili bolum mezunlarina yazik sizin gibiler tarafindan somuruldukleri icin...

Çok haklisiniz ona güvenip yola ciktiniz

Ne kadar asabi bir dil.
Yalniz ilgili bolum mezunlarina yazik sizin gibiler tarafindan somuruldukleri icin...

hangi asabi dil ve hangi sömürme anlayamadım? siz belli ki hiçbir şey okumamışsınız konu altında. okusaydınız eğer zaten böyle yazmazdınız. evet benim iyi niyetimin fazlasıyla sömürüldüğü doğru.

evet bilmediğimden hatalar yapmışım ben de, burada yazılanlardan onu anladım. Aslında en büyük suç bendeymiş. Kitaplar almıştım, gösterdim bunları göstererek okuyabilirsin, ya da anlatabilirsin diye. 1-2 kez yaptı bıraktı.
Çocuğun odasına oyun parkı aldım, orada vakit geçirsinler diye, geçen perşembe bir baktım salona yere bir şey sermiş, üstünde oğlum. neden odada değilsiniz dedim, durmuyor sıkılıyor oda değiştireyim dedim dedi. of yok ben baştan sonra hatalıyım.

Ayy cidden ben şurada 2 dakikada sinir oldum, ki çok sakin biriyimdir. Eve gelen kadın yan gelip yatıyor, yattığı yerden para kazanıyor. Bir de parayı beğenmiyor. Böylesine afedersiniz s.ktiri çekmek lazım.

ben yok dünden beri farkettim ki, asıl hata ben de. çok haklısınız

Hahaha demin bildirim geldi, gece sadece alintilama yapip cevap verdigin mesajima demin kosup dislike vermissin..peki neden? sirf ben bugun o yanitini gorup dislike attim diye. Offf ya. Daha siz buyumemissiniz bebek yetistirmeye calisiyosunuz

Hahaha demin bildirim geldi, gece sadece alintilama yapip cevap verdigin mesajima demin kosup dislike vermissin..peki neden? sirf ben bugun o yanitini gorup dislike attim diye. Offf ya. Daha siz buyumemissiniz bebek yetistirmeye calisiyosunuz

evet malum bazı meşguliyetlerim var. dislike vermeyi unutmuştum çünkü, verdim. Evet büyümedim, çocuk ruhluyum, teşekkürler hanımefendi iltifatınız için

Elle uğraşmak büyük mesele. Allah kolaylık versin, iyi insanlar çıkartsin...
Köylü kurnazlığı diye bir şey var ya hani günümüz insanının Parislisinde bile var artık bu kurnazlık.
Anadolu'da küçük bir şehirde yaşıyorum. Yan komşumun bakıcısı 8 bin TL alıyor, sabah 8 akşam 6 çalışıyor haftada 5 gün. Temizlikten tutt da pazar alisverisinden yoğurt mayalamaya kadar her işi yapıyor.
Ben bakıcı buldum bebeğime, önce 12 bine anlaştık, sonraki gün geldi az buldum biraz daha zam yapın dedi 15 bine anlaştık, bir hafta olmadan asgari ücret lafı yapmaya başladı hadi dedik Ocak ayında 20 bin verelim..
Yapacağı tek şey de bebeğe bakmak, ev işi vs hiçbir şey istemiyoruz, hatta bebeğin ek gıda yemeklerini bile ben yapıyorum, çamaşırı ütüsü bende. Bebeğe de bakamadı, çocuk sıkılıp ağladıkça bana getirdi, emmek istiyor diye. Ben de evdeyim, işe gitmiyorum henüz.
Kadın misafir gibi geldi, elinde çayı pastası akşama kadar oturdu, uyudu, yattı gitti. 2 ay dayanabildim.
Kendi evimde ben bu kadar dinlenip, keyif yapamıyorum sinirim bozuldu çıkarttım işten. Oturur kendim bakarım bebeğime. Bu ne aymazlık ya, şok Bim kasiyerlerini görüyorum 17 bine canı çıkıyor akşama kadar, gece yarısı hâlâ çalışıyorlar, sen gel benim evimde uyuya uyuya çocuk bak, ona da bakama getir çocuğu bana ver ağlıyor diye...
Sizin konunuza kendi yaramı destim resmen, gönderin gitsin insan değil, size de insanlığı olmaz böylesi kişinin

çok komik şeyler oldu gerçekten. oturdum direk net konuştum. konunun sonunda yapabilirseniz 20 yapalım olmazsa da şimdilik kalsın, yeniyıldan sonra görüşelim dedi durumu
Muhtemelen kabul etmek zorunda kaldınız ama yeni birini aramaya başlamanız en mantıklısı galiba.

Suan icinde oldugunuz icin goremiyorsunuz. Bu bayanin sevilecek yani yok. 1 sene once anlasmamissiniz 1 ay once anlasmissiniz. Kendini sevdirmis cocuga alistirmis sonra hop 2 kati maas istiyor. Tamamen kotu niyet görünüyor

Muhtemelen kabul etmek zorunda kaldınız ama yeni birini aramaya başlamanız en mantıklısı galiba.

Suan icinde oldugunuz icin goremiyorsunuz. Bu bayanin sevilecek yani yok. 1 sene once anlasmamissiniz 1 ay once anlasmissiniz. Kendini sevdirmis cocuga alistirmis sonra hop 2 kati maas istiyor. Tamamen kotu niyet görünüyor

evet ilk gün anlayamadım ama bu konu altında okuyunca, üstüne de düşününce ben de görmeye başladım. evet şuan idare edip, o arada yeni birini arayacağız

Asgari ücretin 2 katı şu an yeni başlayan mimar mühendis o kadar para almıyor yani abartmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…