Bebek Bakıcı ücreti ne olmalı?

Ben 2 kere konu açtım. Çok şükür başka derdim olmadığından ikisi de bakıcı ile ilgiliydi ikisinde de ağzımın payını aldım dolayısıyla ben paralel evrende bir sitedeyim sanırım.
Sizin durumunuz çok farklı standart bakıcı konularından. Çalışmayıp evde durduğunuz halde çocuğunuzu başka bir kadının bakımına alıştırıp kadın gittiğinde de çocuğun üzülmesine sebep olduğunuz için kendiniz bakın denmişti. Sebebini hatırlamıyorum, okuyamadım hepsini ama muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır yaptığınızın.

Burada genelde çalışan annelerin çocuklarını büyüklere kitlemesi çok hoş karşılanmaz. Çocuğumu bakıcıya bırakamam diyene biz nasıl büyüttük falan denir.

Benim durumumu konu sahibinin bilgiye ulaşabilmesi açısından tartışmayacağım şu an gerçekten konuyu kaynatmak istemem.
Size özelden iletiyorum dilerseniz okursunuz.

Haftalık olarak ödeseniz daha iyi olabilir..resmi tatillerde falan, çalışmadın ki durumu olmaz..asgari ücretle oranlarsak haftalık 1.500 veya az daha yukarı olabilir..sigorta isterse bilemem tabii
Çok ihtiyacin yoksa kreş çağına kadar kendin veya çok güvendiğin bir yakının baksa daha iyi..konuşmayan,derdini ifade edemeyen çocuğu birine emanet ederken çok iyi düşünmek lâzım..

Boyleleeinden korusun yarabbim böyle seyleride okudukca korkuyorum valla.hani parasal olarak ayrı hani bu kadar artniyetli planlı hesap yapıp düşünen birisi çocuğuma neler yapar diye

Boyleleeinden korusun yarabbim böyle seyleride okudukca korkuyorum valla.hani parasal olarak ayrı hani bu kadar artniyetli planlı hesap yapıp düşünen birisi çocuğuma neler yapar diye
ya bir de cok iyi ayrilmislar aslinda tartisma vs asla yok .kamera koyun mutlaka aralarda izleyecegim diyin .kamerayi istemeyenleri bastan eleyin zor isler gercekten

Sigorta zorunlu
Sigorta yatırmadığınız taktirde şikayet edilirsiniz yıllık 38 asgari ücret tutarında cezası var. Ev hizmetlerinde 10 günün üstünde çalışmalarda emeklilik primi ödemek zorunlu. On günün altında ise sadece iş kazasına yönelik bir sigorta ödüyorsunuz o da cüzi bir miktar. Eğer sigorta yapmadan çalıştırır iseniz ve çalışanız şikayet ederse ya da hizmet tespiti davası açarsa ya da üçüncü bir kişi ihbar ederse baya yüklü bir ceza ödersiniz.

Maddi olarak çok şükür büyük sıkıntı cekmeyiz idare edilir mi kemerleri sıkarak idare edilir ama bu işimi bulamam bir daha, ozeldeyim devlette memur vs deilim.zaten zar zor 1 yaşına kadar izin aldım.artik başlamam gerekiyor. Tanıdık akraba vs de yok malesefmemur vs olsam keşke 2 yıl izin alırdım ama malesef
Çok ihtiyacin yoksa kreş çağına kadar kendin veya çok güvendiğin bir yakının baksa daha iyi..konuşmayan,derdini ifade edemeyen çocuğu birine emanet ederken çok iyi düşünmek lâzım..

Bebege merhaba diyip geri gitme parasi
He he aynen canim :) benim bakicim bu sekilde bakiyor sadece bebege bakacaginicin zaten iyi bi fiyat sigorta falanda yok kadin zaten emekli emekli olmasaydi bile kim sigorta yapiyor allah askina ya is yapmayacak sadece bebek bakicak ayda 5.5 gibi bi rakam yapiyor gun saysi degistigi icin herkes cok yuksekten ucuyor 12 adalari falanda bakicinizin uzerine yapin siz isterseniz :)

Genelde bu sitede tam tersi savunulur ama yine de siz bilirsiniz…
yok malesef arkadaş haklı. genelde bir kesim var, bir anne biraz bunalmış olmasın nasıl tek başına harikalar yarattığını gelip yazıyor. siz de haklısınız aslında, aksini savunan bir kesim de var. ancak diğerlerini okurken içim daralıyor :)

Sizin emekli oluşu artı ne güzel sigorta yapmak zorunda kalıyorsunuz. İstanbul'da misiniz günlük 400 e geliyor? Hafta da 5 tam gune.

Benim daha çocuğum yok ama bir hesap yaptım asgari ücreti 20 güne böldüm çıkan sayıyla sizin gün sayınızı çarptım 6bin küsür çıktı 6 7 bin arası verebilirsiniz

Ha ha ha amman ne komik ..ne yapiyor ki mantigi ..Arkadasim yapiyor bu isi ,daha gecenlerde maasina zam yapildi ,onun da arkadaslari var piyasanin ne oldugunu soyledi vs..Is yapmayacak sadece bebek bakacak demenizcocuk bakmak kolay mi ,bi anlik dikkatsizlikte ne olur?Bu basit bir is degil, cocugunuzu emanet ediyorsunuz onun icin piyasaya bakmak lazim insanlari magdur etmemek icin

Aynen bende öle bir rakam düşündüm. Bazı yerler 5 gün calistiyor bazı yerler 6 gün olduğu için dediğiniz rakam aralığına denk geliyor , teşekkür ederim hesap için
Benim daha çocuğum yok ama bir hesap yaptım asgari ücreti 20 güne böldüm çıkan sayıyla sizin gün sayınızı çarptım 6bin küsür çıktı 6 7 bin arası verebilirsiniz

Sizin emekli oluşu artı ne güzel sigorta yapmak zorunda kalıyorsunuz. İstanbul'da misiniz günlük 400 e geliyor? Hafta da 5 tam gune.
Haftada 5 gun gelmiyor ben calismiyorum 3 gun geliyor istanbuldayim yani onunda isine geliyor nerden bulacak haftada 3 gun calisacagi istedigi zaman tatil yapip koye gidecegi is. Kimse magdur olmuyor yani bakmayin burdaki insanlar cok yuksekten ucuyor siz 5 gunmu 3 gunmu ona gore hesap edin bi teklif yapin anlasirsiniz oda dusuncesini soyler yani. Bakiciya verdiginiz oaranin ustune bir okadar kalmiyorsa calismanin oek anlami olmuyor

Ben de işte çok fiyatları bilmediğim için fikir almak istedim. Hani ilk Bir 6 ay falan 3 gün olacak sonra 5 gün duruma göre olabilir ,eşim evden çalışıyor çünkü o iki güne bakacak. Tabii canım bizim için de makul bir ücret olması lazım tabii ki karşı taraf için de sonuçta bebeğim var, ona emanet olacak.
Bizim artı durumumuz Aynen Bayram Seyran tatil hafta sonu yok hani onunbir artı olduğunu düşünüyorum. Siz ne ödüyorsunuz sorması ayıptır.gunluk 400 TL mi?

iyi de sizin bakiciniz iatedigi zaman tatil yapiyormus bizimki yapamaz valla . bugun koye gidicem gelemicem dese yollari ayiririz ben isyerime bunu diyemem bakicim tatile gitmis gelemiyorum desem tefe koyarlar bni

Böyle gündelik işlerde günlük ücret rayiç brüt asgari ücretin 20'de biridir. 800 küsur liraya gelir şu an galiba. Brütten hesaplandığından sigorta vs dahil olur. İster o kendi yaptırır ister siz öder ücretten düşersiniz. Karşılıklı beklentiye ve anlaşmaya göre bunun üstü veya altı olabilir.

Yarim asgari + sigorta. Yukarda biri 400 yazmis. Bir bakiciya gunluk 400 teklif ederseniz “ben sana 400 vereyim sen gel benim cocuklara bak” diyecektir.
Oyle veriyorum gel ben sana veriyim demiyo cokta mutlu yani bilmeden sallamayin isterseniz

Evet oyle cunku kendiside cok rahat istedigi zaman gelmeyebiliyor fiyatta ayda 5.5 falan yapiyor ayda 12-15 gun kadat calisiyor ve bu ucreti aliyor yol parasi fln yok yakin zaten bunu sacma bulanlar tum maaslarini versin bakicilarina ben ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…