bende 27 yaşındayım tatlım 30 a yaklaşıyorum pufff
nasıl gıdıyo cnm 30 lu yaşlar ben hazır degılım sankı
Açıkcası bende şimdi 18 yaşında olmak isterdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 27 yaşındayım tatlım 30 a yaklaşıyorum pufff
nasıl gıdıyo cnm 30 lu yaşlar ben hazır degılım sankı
43 kütahya dermişimmmTatlim ama simdi de sen beni begenmiyorsun
bu arada telefondan yazdigim icin ne sectigimin farkinda degilim 43 ne acaba? :)))
ay canım ne güzel erken gelmiş...ay kızlr ne dicem ben 23 aralıkta düşük yaptım yani kanamm o zamn başldı 5 gün sürdü normal ADET gbi ve ve bugün 25. günüm ve lekelenmem var erken değilmi sizce ya..adet olmak üzereyim bana çok erken geldi ya
aaaaaaaaaaa zeynep bende gölcükte oturuyorummmmmm31 yaşındayım ben gölcükte oturuyorum cnm deli gibi çocul istiyorum ama kısmet olmadı henüz sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin cnm
aa ne karışımı canım söle bakim banada :)))
kız o zamn bi örtü alıcaksın halıların üstüne sericeksin döküldümü ona döklcek ve makinede çıkcak..ne kdr koly olura olsun bir ters hareket etsen yetr..ben bu halimde yaptım zamn hemen belim tutuluyo etme cnm..
ohhh biride beni yıkasa öle nevresimler yıkansa ütülense mis gibi uyutsa ohh ohh...kandiırmaz benim oğlum annesini
Amin cnm benim yumurta rezervim az cnm sen hangi doktora gidiyorsun cnm
İyi kapalım cnm seni bekliyorduk sensiz ne yapabilir ki merii de geldi mı kadro tamama yakın sen napiyon
hımm ay ben senn doktoruna uyuz oldum kız neten bulsana resimle vep sayfasını bklalım :)))
Açıkcası bende şimdi 18 yaşında olmak isterdim
elifcim hoşgeldin canım...nerelerdesn bakalımsezeryan olcak kuzum benim 30 ocakta günüm sezeryan için doluyor normaldede 9 şubatmış işte valla çok rahim ağrım var belkide erken olur bilemiyorum ki
hahahah ozaman kadro artık tamamİyi kapalım cnm seni bekliyorduk sensiz ne yapabilir ki merii de geldi mı kadro tamama yakın sen napiyon
hımm ay ben senn doktoruna uyuz oldum kız neten bulsana resimle vep sayfasını bklalım :)))
43 kütahya dermişimmm
igrenç bi espri edermişim
hımmm telefondansa ondan görmemişindir canım.
ay canım ne güzel erken gelmiş...
benim 3 ayda gelmemişti
insallah düzene giriyodur
aaaaaaaaaaa zeynep bende gölcükte oturuyorummmmmm
ben şuanda ismail yılmaza gidiyorum körfez marmara birlik hastanesine cnm
sen hangi hastanedey hangi doktrdasın cnm
ay yavrum ben ömrümde 25. günmde ne leklenme ne de kanama yaşamdım ya..çöok erken olmasıda endişelndirdi beni doğrusu..43 kütahya dermişimmm
igrenç bi espri edermişim
hımmm telefondansa ondan görmemişindir canım.
ay canım ne güzel erken gelmiş...
benim 3 ayda gelmemişti
insallah düzene giriyodur
aaaaaaaaaaa zeynep bende gölcükte oturuyorummmmmm
heee ben bilom onu..ben koslamı çok seviyorum..koslann içine çamaşır suyu koyuyorum ve birazda norml çamaşır makine detrjanı..içinede sıcak su...elimdede patates soğan çuvalı filesii..pufff hemncik çıko benimde 3 tane açık renkli halım var diğerleri mavi kahve krmızı..sabo odasında krımızı var onu bile parlttım geçen gün..Tabi hemen söylim kuzum aspirin kirçöz ve beyaz sabun bunları ılık suda kopurtup diliyorsun valla seydam halılarımı hep beyaz almızın 15 20 günde bı silerdim kendimi hava ederdim bı karisimla hiç yorulmadım lekelere bı sürdüm esım bile şaştı hemen çıktı halı koltuk herseyde kullanabilirsin cnm tamam daha dikkatli olurum teyzesi dün gece sert bı tepik yedim ilk defa bu kadar net tepik atti
ben çok baktım bulamadım bi fotosunu bilee
doç dr teksin çırpan canımm istersen sen bak bii
fb3 bursa 1 fener bursada bursayı yendikanak hoşgeldın mac kac kac evde moraller nasıl
Neresindesin cnm
ay yavrum ben ömrümde 25. günmde ne leklenme ne de kanama yaşamdım ya..çöok erken olmasıda endişelndirdi beni doğrusu..
nerelderdesin sen hem bakm gezgnci
heee ben bilom onu..ben koslamı çok seviyorum..koslann içine çamaşır suyu koyuyorum ve birazda norml çamaşır makine detrjanı..içinede sıcak su...elimdede patates soğan çuvalı filesii..pufff hemncik çıko benimde 3 tane açık renkli halım var diğerleri mavi kahve krmızı..sabo odasında krımızı var onu bile parlttım geçen gün..
hımm hangi hasten cnm
gec kaldık bile uyuz oldum dedi bikereaaaaaaayyyyyy berrin gösterme
bu doktor canavarı...kesin bir kulp takar doktorcuguna
hımm hangi hasten cnm
ben bulurum tabe kuzum ..merak ettm yakışıklı kadın doğum uzmanı pek yok napim :))))elifcim hoşgeldin canım...nerelerdesn bakalım
insallah kolay bir dogum olur sende aklında bizler oluruz dogumda anarsın bizi
hahahah ozaman kadro artık tamam
aaaaaaayyyyyy berrin gösterme
bu doktor canavarı...kesin bir kulp takar doktorcuguna
şu zaman kdr hangi doktrlara gitin cnm hangi hastanelerdeydinCnm ben şuan tedavi görmüyorum ama önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum
seni gezgnciiiikızlar bu arada herkese ii aksamlar
ben gezmelerden geldim.eşim maça gtti bende yengeme
dönüşte bana balon almıs ay pek sevindim
uçan balonlara bayılırım bennnnnnnnnn:118:
kızlar bu arada herkese ii aksamlar
kızlar bu arada herkese ii aksamlar