- 16 Ekim 2011
- 4.616
- 0
kızlar ayferde yazmadı merak ettım sonucları alıcaktı
ay evet bende pek meraklandım...umarım ii olur hersey
KI<LAR FLASH I AÇIN SEYDA BOMBA Bİ FİLM VAR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ayferde yazmadı merak ettım sonucları alıcaktı
off bende çok merak ediyorum yaaa.inşllh kötü bişe olmmıştr yaaa..ay telefonuda yokki olsa arradrım valla almanyalarııı..cnm benm yaa..inşllh hayırlı haberlerle gelicek kuzumm
ayy cnmmm tek doktramı gttin hepp...bak ismail bey sana ii gelr ben sölim sana..bu meryemnde doktoru ii..
ay bu ardagölcük devlet hastanesimi ne orda bi doktr varmış bizimburdaki 45 yalındaki kadını hamiler bırkmış ay bu aara doğurck kadın valla...
bende düzeltim canım zeynepde düzeltirse tam süper olacakahahhaha haklısın kız...neyse sildim birazını ama sen alıntı yapmısın onu napcas
çok saol canımm şimmdilik iyiim limon balla idare ediorumgecmış olsun cnm ya aman dıkkat et buyuklerde bıle bronşite cevırıyo bu sne nedense
bugun dr a kontrole gıttık cnm sukur gerılemış tedavıye yanıt vermış ondn cok en mutluyum neşelıyımmmmmm
yok kuzum herşeyi buldum adamı bulmadımm.puff merklandım şimdi heee.kel doktor görmk istodum dalga geçmk istodum oysammm
öle cnm soba çok pis olo bir onu yaşlılar kullnıyorsa iş daha da zor......ay cahilik ama halı yükselen ne cnm
hehe buldum cnm ))
hahhaha koysana fotoyu bende görümmmm
ay o bulur...şimdi bize de koyar
benim doktorumu koyup koyup gülüo
bide kendisininkini görsen hem kel hem fodul
hee ya biz işin artık .. olduk ya ondan böle çaçaorozuz:)))hahhaha koysana fotoyu bende görümmmm
ay o bulur...şimdi bize de koyar
benim doktorumu koyup koyup gülüo
bide kendisininkini görsen hem kel hem fodul
ay evetya zeynep pek kapalı cıktı bizde açık adres
gölcügün yerlisi sanırım.halk böle pek sessiz ve durgun
ayy cnm kontol paneline tıkla sonra yanda psofili düzenle de sonra aşa doğru evlilk yılı yazo onu gir sosnraişte tercih diyo 1 2 3 gbi birini seç ordaki resm olo sonra aşada aşınıa seslenş şeklin aşkım biranem gbi onu gir kaydet tammdır kuzumaman boşver kuzum en guzelıde barışması ask depresıyo
ay takvımı nasıl yaptın
puffffffff flash çeşme miay evet bende pek meraklandım...umarım ii olur hersey
KI<LAR FLASH I AÇIN SEYDA BOMBA Bİ FİLM VAR
hayırlısı cnm...Devlette ümit hanım var genelde herkes memnun ona gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı Allahtan
ay teldense zor olur canım.kusuruma bakma sen ozamanCnm ben telden giriyorum biraz zor oluyo yerlisi sayılırım artık 26yıldır burdayım
bende düzeltim canım zeynepde düzeltirse tam süper olacak
ayy yakışıklımı bari kızzz puff çok merak ettm heeebende düzeltim canım zeynepde düzeltirse tam süper olacak
çok saol canımm şimmdilik iyiim limon balla idare ediorum
allahım bozmasın neseni daha ii olur bebişin inşş
aynen bende bulamaıyorum sır gibi saklamıs kendinii
ay cnm sen demişisn çuval iimiş ama ben halı yükseleni fln kullnıyom diyeEvet canim aynen öyle zahmeti de cok pisliğide
Ne yükseleni cnm anlamadım
o kadan güzel yagmur yagıyor kiii ban yatıorum arkadaslar görüşmek üzere
Hayirli geceler kizlar Allah'a Emanetsiniz iyi sohbetler
hee ya biz işin artık .. olduk ya ondan böle çaçaorozuz:)))
...
o kadan güzel yagmur yagıyor kiii ban yatıorum arkadaslar görüşmek üzere
sanada tıpışş bakim tıpışın :)))ii gceelr cnm
ay seyda nasıl kıkırdıyorum
sen cok yasa
kociş karsıdan bana bakıo neye gülüosun die hadi gelde anlat
görüşürüs canımmmm
demiosun uykucuyum die
yagmur yagıyor yatıyorum diyor hay sen cok yasa
msj hakkım bitmiş kızçeler heberinz olsun
msj hakkım bitmiş kızçeler heberinz olsun
hadi çok durdun git azcık evin kadını ol bakim..ilk önce yatanla oynaşş :))9
TamÂm kuzu tipişim ben basım çatliyo küçücük ekrana bakmak daha kötu yoruyor gözlerimi kendinize cici bakın kizlar Allah rahatlıklar versin tipiş tipişim:)))
Kızlar bende çıkıyorum tanıştığımıza memnun oldum iyi geceler