merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bende bebeğim olsun istiyorum hemde çok istiyorum .ama 6 aydır denedik olmadı bi sorun yok dedi doktor eşimdede bende de ama olmuyorçok kafama takıyorum ama herşey Allahtan sabırla bekliyorum miniğimii inşalllah bu sene uğur getirir hepimize.. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bebişlerimizi inşallaaahhhh..
tatlım hosgeldın öncelıkle sana soyleyecegım sey bıraz garıbıne gıdebılır ama sen ıstedıgınde degıl o gelmek ıstedıgınde gelıyor ve bu topıkte bır cok ınsan senelerce bekledı ve halen beklemekte olan kardeslerımız var dılerım en kısa zamanda melegıne kavusursun hosgeldın aramızaaamerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bende bebeğim olsun istiyorum hemde çok istiyorum .ama 6 aydır denedik olmadı bi sorun yok dedi doktor eşimdede bende de ama olmuyorçok kafama takıyorum ama herşey Allahtan sabırla bekliyorum miniğimii inşalllah bu sene uğur getirir hepimize.. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bebişlerimizi inşallaaahhhh..
hosbulduk fanaa nasılsın kuzucummmmmh.geldin canım
kızlar yıkık annenız geldı
nahsetmıştım arasa ablasından grıp gectı dıye
3 4 gun sonra hemn göturum dr u brınşit başlangıcı dedı yıkıldım resmen
grıp mıkrobundanmış 20 dk arayla 3 kere buhar verdıler
dun hastanelerdeydık
yarın kontrol var ne olur kızlar dua edın paşam yarın saglıklı cıksın
Kızlarr noluur banada dua edin benden yumurtam olustu mu ogrenmek ıcın bu cuma dr ye gıdıcem cok dua edın bana cok ıstıyormm bebegımın olmasını ALLAH ısteyen herkesi evlat sahıbı etsın kucagımızz bos kalmasın bu yılın ılk mucuzesı olur ınsallah evımız senlenır
tatlım hosgeldın öncelıkle sana soyleyecegım sey bıraz garıbıne gıdebılır ama sen ıstedıgınde degıl o gelmek ıstedıgınde gelıyor ve bu topıkte bır cok ınsan senelerce bekledı ve halen beklemekte olan kardeslerımız var dılerım en kısa zamanda melegıne kavusursun hosgeldın aramızaaa
hosbulduk fanaa nasılsın kuzucummmmm
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım. bende bebeğim olsun istiyorum hemde çok istiyorum .ama 6 aydır denedik olmadı bi sorun yok dedi doktor eşimdede bende de ama olmuyorçok kafama takıyorum ama herşey Allahtan sabırla bekliyorum miniğimii inşalllah bu sene uğur getirir hepimize.. Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bebişlerimizi inşallaaahhhh..
hosbuldum kızlar saolun.. cnm inş çabucak iyileşir oğluşun cok geçmiş olsun allah şifasını wersin kıyamam ona bn yaaakızlar yıkık annenız geldı
dun hastanelerdeydık
sekerım ömür bornsıt oldu ne cektıgımı ben bılıyorum ventolın ve peditus verdı dr geçtı en az 10 gun cektık biz inşallah paşam o kadar hasta degıldırkızlar yıkık annenız geldı
dun hastanelerdeydık
huysuz teyzesi huysuz sımdı emeklemeye calısıyor beceremeyınce basıyor yaygarayı anası gıbı sesı bir çırtlakki sorma gıtsınnnniyiyim canım sen nasılsın paşa nasıl
kızlar yıkık annenız geldı
dun hastanelerdeydık
yarın sabah gelıyor songulumm kuzun ve paşan ne yapıyor de bakalımm maşalah hep kkdasın haa ben hıc fırsat bulamıyorummmm
huysuz teyzesi huysuz sımdı emeklemeye calısıyor beceremeyınce basıyor yaygarayı anası gıbı sesı bir çırtlakki sorma gıtsınnnn
evınde kalorıfer yada dogalgaz varsa petek ustune 1 bardak su koy ev nemlensın .. ılık seyler içirsen aslında ıyı olur ben ılık su ılık rezene verıyordum cocugum rahatlıyordu yavruma kıyamam ya:2:cnm gunduzlerı pek gıremıyorum ama akşamları kk dayım
bebgm uslu maşalla
ama oğlum nazar oldu teyzesı abladan grıp gectı dr bronsıt bşlangıcı dedı pu fofff
gecmiş olsun canım ALLAHIM sifa versinn kıyamm küçücük bebek
uyandınmı cnm nasılsın kuzum şimdi sen..kızlar yıkık annenız geldı
dun hastanelerdeydık
bak o olamdı işte...doğdumuzdan beri uğrşmak imknsız..yıprttık kendimizi onadn cnm yanedense banada öyle geliyo sanki doğdum doğalı uğraşıyom
kızz zeynepimm naponn gecelerin kadını senn ne vr ne yokkiyi geceler canlar ben geldim
nasılsınız bakalım?
Berrinim burnun tıkalı falan ama maşallahın var espirilerin havada uçuşuyo
ay varya kesin öle olcak hee..senelr boyunca uğrşcaz artık tamm dicez yetr anam yetr dicez kalben beynn çıkrcaz aklımdan hopp karın kocamn kucaktan bebk :)))ay biz yoksaa son noktaya gelip vazmı gecıos bu işdenn aman öle yapalım bari belki ugrasmayınca kendiliginden gelir bu sıpa canım songülnerde dün de yokduu
evet 3 asılama olmadı tüp bebek inş o kadar ugramayızz bebişimiz gelir kendiliginden
çok korkuyorum tüp bebekdenn
ben nerde espiri yapmısın bak kacırmısımm anlamadımm
hoş geldin cnm nasılsıniyi aksamlar kızlar bn geldimm
yediki ne yediiiiyedın benı mucızeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hoşgeldiniz efendimmmkapatın len peçeleri paşa geldiiimucizem buzin ve diğer arklar selammmm
yok yavrum uyuyor mama saatını beklıyorum mamasını yedırecegım uyurken sonra bende hoooop uyuyacagımmm ... sende haberler ne durumda azcık bılgılendır bakam beniiiteyzesine çekmişBu saatte ayakta mı kız Amman yani uyanık mı
evınde kalorıfer yada dogalgaz varsa petek ustune 1 bardak su koy ev nemlensın .. ılık seyler içirsen aslında ıyı olur ben ılık su ılık rezene verıyordum cocugum rahatlıyordu yavruma kıyamam ya:2:
tatlım hosgeldın öncelıkle sana soyleyecegım sey bıraz garıbıne gıdebılır ama sen ıstedıgınde degıl o gelmek ıstedıgınde gelıyor ve bu topıkte bır cok ınsan senelerce bekledı ve halen beklemekte olan kardeslerımız var dılerım en kısa zamanda melegıne kavusursun hosgeldın aramızaaa
resminizi görünce imrendim bi gün bizde alırız inşallah kucağımıza.Rabbim sizin evladınızada sağlık sıhhat versin Hayırlısıile büyütmeyi nasip etsin
evınde kalorıfer yada dogalgaz varsa petek ustune 1 bardak su koy ev nemlensın .. ılık seyler içirsen aslında ıyı olur ben ılık su ılık rezene verıyordum cocugum rahatlıyordu yavruma kıyamam ya:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?