Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım belki adet olmadın üstüne gördün şimdiki kanamda onal alaklı olabilir ihml etme kuzum
Arkadaşlarım bi kaç haftadır şeffaf su gibi uzyan akıntılarım oluyor bazen çok yoğun oluyor Islaklık hisediyorum
adet sanıyorum fakat su gibi bir akıntı araştırdım ama bu enfeksiyona işaret bir akıntı değil. Adetim geçiyor her zamanki gibi Sizce korkmalı mıyım Yada bunu yaşayan var mı aranızda
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
tatlım neden bu kadar keninle uğraşıyosu tatlım..
yumurtlama takibi yapıldığı zamn ilşki ye gir yada gün aşırı ilşkiye gir tamdır..gerisi rabbime..koku oludğu zamn her türlü akıntı mantar enfeksiyo demek tir..diğer akıntılar normladir.kendini çok dinlemyin uğraşmayın kendinizle
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
selamm topink sakınlerii nasılsnız gerci suan iki kişiyizz
ayyyyyyyy benim arkads dogurmuss ben nasıl gidicem yanına onun
bilemedimm yaaa gitmek istemiyorum o da dogurdu tam olduu bi ben kaldım
bizim köpegiimizz bile kaçıncıyı dogurdu kuzum benimm kaç kere anne oldu
ehhh sanırımm ben hep teyse olacamm aaa kardesim evlenirse belki hala da olurum
iidr cnm sen nasılsın kuzum..iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
ayy kuzum takılma boşver yaa.ay ben iiyice soğudum bu işten bilomusunuz..selamm topink sakınlerii nasılsnız gerci suan iki kişiyizz
ayyyyyyyy benim arkads dogurmuss ben nasıl gidicem yanına onun
bilemedimm yaaa gitmek istemiyorum o da dogurdu tam olduu bi ben kaldım
bizim köpegiimizz bile kaçıncıyı dogurdu kuzum benimm kaç kere anne oldu
ehhh sanırımm ben hep teyse olacamm aaa kardesim evlenirse belki hala da olurum
kız alınma heee..doğruyu diyom ben baksağolasın canım
iidr cnm sen nasılsın kuzum..
ayy kuzum takılma boşver yaa.ay ben iiyice soğudum bu işten bilomusunuz..
hiç istemyomuş gibi havadayım..bebkmiş ağlıcak sızlıcak çişiydiğ kaksıydı..üstydü başıydı uykusuzluk offf
bazen diyom şeyda kızımyaşa keyfine bak sal gitsin boşş koyy diyommm.
arada bi vurmuyomu vburyo ama napim şimdi yaaa..olmuyo olmuyo benden değil ya..rabbim benim yuşleri bytmğyo kocişinkilerede can veripte kışkırtıcı olupta tutramıyo..tutrsada hoppp tuyvalten aşa düşo :Ş))
sende git gör kuzum milletin çounu sevmek daha koly olo :)
ya da hiç sevme gör yetr..öle köpek diyon kayınvladenn ineği ben geldim3 doğurck..birde onlar ,insanlar gbi 9 ay 10 güne doğuryo ya
kız alınma heee..doğruyu diyom ben bak
ii akşamlar hoş geeldin ben ii olmaya calısıyorumm sen nasılsınn
ay bide yemek mi verecem hepsinin arasındaa ben tekk kucagı boshayırlı akşamlar kızlar
Berrincim napsak ki bnde de çok bebek görmesi var hepsini eve davet etsem yemeğe toptan çıkarsam olur mu ki:)
ayy kuzum takılma boşver yaa.ay ben iiyice soğudum bu işten bilomusunuz..
hiç istemyomuş gibi havadayım..bebkmiş ağlıcak sızlıcak çişiydiğ kaksıydı..üstydü başıydı uykusuzluk offf
bazen diyom şeyda kızımyaşa keyfine bak sal gitsin boşş koyy diyommm.
arada bi vurmuyomu vburyo ama napim şimdi yaaa..olmuyo olmuyo benden değil ya..rabbim benim yuşleri bytmğyo kocişinkilerede can veripte kışkırtıcı olupta tutramıyo..tutrsada hoppp tuyvalten aşa düşo :Ş))
sende git gör kuzum milletin çounu sevmek daha koly olo :)
ya da hiç sevme gör yetr..öle köpek diyon kayınvladenn ineği ben geldim3 doğurck..birde onlar ,insanlar gbi 9 ay 10 güne doğuryo ya
:26:ne oldu cnm niye bu kadar üzgünsün.bebek konusu demi bi sakıncası yoksa senin ne durumda tedavimi görüyorsunuz
ay bide yemek mi verecem hepsinin arasındaa ben tekk kucagı bos
ertesi günde honi giyer kafama sokak da gezerim heralde
vayy bee seydamm bende anlamadım bu işi ama neden se bu aralar pek rahatım bende nasıl olsa olmuyo havasındayım
tek sitres asılama aklıma geldimi oluyorumm kan beynime çıkıyor işdee yalnız sende de var mı bilmiyorum asabiyet tavan yaptı
bende çok sinirliyimm herseye kısıyorum yaa
ne oldu cnm niye bu kadar üzgünsün.bebek konusu demi bi sakıncası yoksa senin ne durumda tedavimi görüyorsunuz
valla doğru cok asabisin Kızma arkadaşlarını bilmem ama yemek vermekten bişey gelmez Bu kadarda kötü bakma olaya Kız sana bişey soracam arkadaşlarına anlatıyo musun sıkıntını yani haberdarlar mı Soranlara ne diyosun