- 9 Temmuz 2010
- 1.385
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa yeni transfer demi apıldı..cok hızlısın canımmmm
Ah bu sefer allah ım yüzünü güldürsün insallah dualarım seninle
yarın 4.günün demek anca haftaya ögreniris sonucu
ögrenir ögrenmes gel yaz ben cok meraklanırım:26:[/Q aminn inşlh canım yazarım tabi canım
mericimmmmmmmmmm bende seni gördügume sevindim tatlım evt tedavıye basladım bı sorun olmadıyından cumartesi dondurulmuş emruyolardan koydular 3tane kaliteli dedı bakalım inşlh son olurda ayın 24 hcg sonucum beklıyoz bakalım dualarınıza ihtıyacım var kızlar
kıslar ben aslında ne zamandır bişey sorcam size unutuyorum..
10 gün önce bi akşam biraz kan gelmişti benden(adetten 1 hafta falan sonra) bu akşamda geldi ama azıcık bi damla..geçen olan daha fazlaydı korkmuştum..acaba neden böyle oluyo ki???
ay maasallah
3ünüde saglıkla çözdürüp koydularmı..
3 transfer ha cok heyecanlandım
Allah ım sana üçüz versin üçünüde kucagına almaya ugras dur insallah
ah canım bilemedim ki şimdikıslar ben aslında ne zamandır bişey sorcam size unutuyorum..
10 gün önce bi akşam biraz kan gelmişti benden(adetten 1 hafta falan sonra) bu akşamda geldi ama azıcık bi damla..geçen olan daha fazlaydı korkmuştum..acaba neden böyle oluyo ki???
bende sevmiorum diem ama yakın olmaması makbul derim
izmir içinde canım bana bi satlik mesafede ay da bi kere gelir bi gece kalır gider
Berrincim ben yarın rendevu alcam sen eşinle konuştun mü ne yapalım..
Ayşe
Seyda
Ve meleklerim his geldiniz kizlar nasilsiniz
Görmedim canım pardon..yok adetime daha varCanim hosgeldin dedim ama görmedin sanırım peki adet de oldun mü kanamadan sonra
ah canım bilemedim ki şimdi
yumurtlarken falan mı oluo acaba..ay kötü bişe getirmek ıstemıorum aklıma
sen bir jinekologa git bi bakın canım aman ihmal etme.
hııı kvyi bıraktın uzakta sen aldın aadamı annenin sokagına tasındın ha valla helal sana
selma kızlr nasılsınız ne var n eyok..yeni bat veren varmı ??
hııı kvyi bıraktın uzakta sen aldın aadamı annenin sokagına tasındın ha valla helal sana
,selma kızlr nasılsınız ne var n eyok..yeni bat veren varmı ??
Görmedim canım pardon..yok adetime daha var
adetten bi hafta sonra yumurtlama olur mu ki..gidicem en yakın zamanda inşallah kötü bişi çıkmaz..
ben kistten şüpheleniyorum ama bakalım ne çıkar:26:
Görmedim canım pardon..yok adetime daha var
adetten bi hafta sonra yumurtlama olur mu ki..gidicem en yakın zamanda inşallah kötü bişi çıkmaz..
ben kistten şüpheleniyorum ama bakalım ne çıkar:26: