en iyiisii kimseye söylemek dost bile ne zamn düşmanolur bi cümleylee
eeee eşin tedavi görüyormu pek,,ii tüp bebek yaptınız mı hiiçç
bende 3.5 senelik evliyimm benim de kanallarımda biri tıkalı kardes ondandır bebiş olmuyorr
bende 3.5 senelik evliyimm benim de kanallarımda biri tıkalı kardes ondandır bebiş olmuyorr
hayirli aksamlar kizlar!
sohbete katilmasamda okuyorum yazdiklarinizi. pek nesem yok, biliyorsunuz iste...
neyseki sizin yazdiklariniza tebessüm edebiliyorum :)
ben nette arastirma yapmisti önceleri ve aklima yatan zeynep kamil olmustu onuda tekrar not edeyim. genis bi zamanda gidersem tr. ye görünürüm Insaallahbiraz vaktin olsa zeynep kamile git derim oranın doktorlarıda çok iyi.
hayirli aksamlar kizlar!
sohbete katilmasamda okuyorum yazdiklarinizi. pek nesem yok, biliyorsunuz iste...
neyseki sizin yazdiklariniza tebessüm edebiliyorum :)
iyi geceler kızlar nasılsınız patlıcandolması hoşgeldn tatlım rabbim en kısa zamanda kawustursun bebeğine seni
iyiyim bnde şükür heralde kırmızılarım geliicek korkuyorumhosgeldin cok sükür iyi dedik iyi olalim Insaallah
sen nasilsin???
cnm benım ya hep dua edıyorum ınşalla carşamba guzel sonuc gelır cnm ya
ben nette arastirma yapmisti önceleri ve aklima yatan zeynep kamil olmustu onuda tekrar not edeyim. genis bi zamanda gidersem tr. ye görünürüm Insaallah
hayirli aksamlar ayfer hos geldin bende tam sana yazacaktim seni asagida görünce gecmisi okuman icin seslenmedim
burda bi kıs vardıı bebgimiz olmıcak die topink acmıstı eşinn spermi yokmus tüp bebek yaptılrr ay ne aglamıstım o kızla benişte beraber aynı doktora gittik bir sürü testler felan eşimin kanalı yokmuş genetik testinin sonucu çıkınca tüp bebeeğe başlıcaz heralde
iyi geceler kızlar nasılsınız patlıcandolması hoşgeldn tatlım rabbim en kısa zamanda kawustursun bebeğine seni
iyiyim bnde şükür heralde kırmızılarım geliicek korkuyorum
ayyyyy hiç deme...deme yaaa sunu demee ahhhhhhhhhhhhhhh merrrrrrrrrrriiiiiiiiiii
bittiim ben yineeee
sagol tatlım iyiyim şükürburda bi kıs vardıı bebgimiz olmıcak die topink acmıstı eşinn spermi yokmus tüp bebek yaptılrr ay ne aglamıstım o kızla ben
ikincisindee tutmustu sanırımm zor bi süreç ama ALLAHDAN UMUT kesilmez benimde bir asılamm oldu ama tutmadıı
aminnnnnnnnnnn cümlemizii sende hoş geldinn nasılsın
burda bi kıs vardıı bebgimiz olmıcak die topink acmıstı eşinn spermi yokmus tüp bebek yaptılrr ay ne aglamıstım o kızla ben
ikincisindee tutmustu sanırımm zor bi süreç ama ALLAHDAN UMUT kesilmez benimde bir asılamm oldu ama tutmadıı
aminnnnnnnnnnn cümlemizii sende hoş geldinn nasılsın
kizlar esim geldi ben cikiyorum
Allah razi olsun hepinizden Rabbim yardimcimiz olsun
öpüldünüz
hb cnm..buralardayım ya bugün tuhafım biraz pek yazdığımda yokta bakınıyorum öle topiklerede burayada bi laf atym dedimayyyyy hiç deme...
sen yedin yine o geceden sonra
bende yarın yapacam artık mecburrrrr..
sende hg cnaım..nerelerdesin bu saate kadar bakalım cimcime
ay sen yapamdın mı daahhaa ben üstüne bi daha yedim yaaaayyyyy hiç deme...
sen yedin yine o geceden sonra
bende yarın yapacam artık mecburrrrr..
ay evet mınık gelın kac aylık ta gebe sımdı cok sevınmıştım bendeamelıyatla sperme bulmuşlardı dımı
Arkadaşlar sizi çok sevdim Yaa ama yarın Pazartesi iş başı Pazartesi sendromuna girdim bile yarın akşam gelince gircem görüşürüz. Allaha emanet olun
kızlar bn kactım görüsürzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?