kızz ranana çıko sen gelonn sende bi tanışydın onla heee..hiç karşılaşmadınız deme...
Kimyasal gebelki cnm sana cevap yazdım ama çokk ötelerde kaldı..nerelerdesin sen bakalımmmm
hiç girmiyon etmn ne iş kuzummm...
hoş bulduk canım ben iyiim sükürler olsun sen nasılsınn
Herkeslere de ii akşamlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm
hoş bulduk canım ben iyiim sükürler olsun sen nasılsınn
herkeslere de ii akşamlar ben geldimmmmmmmmmmmmmm
gecmiş olsun canım ben tanıştım mesudeyle bu aralar çok yoğunum gülüm ya ondan yokum
ben patlatsam o sarkıyı
çile bülbülüm çileeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çilebül bülümmmmmmmmmm
ALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
He ya seydam biz coktandir tanışıyoruz hem hatırlamıyor musun ben fena demiştim de sen beni uyarmistin canim hem benim gibi gevezeyi tanımayan mı kaldı
amannnn senınde ruh halın bellı oldu cıx neşe lazım neşe
Japonyada meydana gelen bir depremde kurtarma ekipleri genç bir kadının yaşadığı enkaza ulaşır. Yıkıntıların arasında kadının cesedi bulunur.Kadının enkaz altındaki pozisyonu biraz ilginçtir sanki ellerinde bir şey tutarak iş yaparken dizlerinin üzerine çokmüş halde iken sanki ev üzerine yıkılmış gibi görünmektedir.Kurtarma ekibinin lideri yine de canlı olma ümidi ile kadına ulaşmaya çalışır, maalesef kadın çoktan ölmüştür.Ekip oradan başka bir enkaza hareket etmek üzere iken bir sebepten dolayı ekip lideri açtığı delikten içeri doğru kadının cesedinin altına doğru bakar ve "Bir çocuk, bir çocuk var!" diye bağırmaya başlar.Ekip uzun bir çalışmadan sonra çiçekli bir battaniye içinde ölü kadının cesedinin altında 3 aylık bir bebek bulur. Kadın son bir hamle ile bebeğini kurtarmak için bedenini ona siper yapmıştır.Ekip bebeğe ulaştığında hala uyumaktadır. Doktor çabucak gelir ve çocuğu muayene eder, gayet sağlıklı görünmektedir. Battaniyeyi açtıklarında ise içinde bir cep telefonu bulunur.Ekranda yazılı bir mesaj vardır. Mesajda şu yazıyordur!"Eğer kurtarıldıysan, daima seni sevdiğimi hatırla!"-Bir annenin çocuğuna olan sevgisini ölüm anında bile ona anlatma çabasının en güzel örneğidir bence-"Allah'ın annelere verdiği bu sevgi ve merhamet için şükürler olsun.
Yok canim yaa ondan değil benim gözler bozuk da ismini öyle görmüşümçok fenayım demi ama
öncelikle delyam bebegin hayirli olsun canim Rabbim saglikli sorunsuz hamilelik gecirmeni nasip etsin Insaallah.
ayfer canim Allah yar ve yardimcin olsun Insaallah güzel sonuclar alirsin Hayirlsii olsun cannim
songül benim bugün geldi kirmizilar. suan bunlari yazarken burnumun diregi sizliyor. ümidimi yitirmedim ama yoruldugumu hissediyorum gözyaslarima hakim olamiyorum
anlamak istiyorum icimde olan bitenleri ve malesef anlayamiyorum bu yüzdende bi kere daha aciz oldugumu hatirliyorum
Rabbim bizlere sabir versin Insaallah. evet agliyorum......cünkü ne yapmam gerektigini bilmiyorum......hicbir doktorun bana yardimci olabilecegini düsünemiyorum..........tipben hicbir sorunum yok Elhamdulillah......Rabbimin gücüne gitmesin .........bundan sonra ne yapmaliyim???..........Dua etmekten dua istemekten baska hicbirsey yapamiyorum.........
bekleyip sabretmeliyim biliyorum......icimizdeki bu cocuk hasreti sabrimizi cok zorluyor.......kac doktora daha görünmeliyim???.......bu yazdiklarimla icimi döküyorum ve rahatliyorum kimseyinin kafasini sisirip kimseyi üzmek istemiyorum o yüzden simdiden özür dilerim herkesten
hakkinizi helal edin
Yok canim yaa ondan değil benim gözler bozuk da ismini öyle görmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?