arkadaşlar 21 aralıkta 2 tane embriyo transfer edildi ve 2 ocakta kanda gebelik pozitif çıktı. fakat bugün kanamam başladı ve beta hcg değerim düşüşe geçti. doktorum düşük yapıyorsun dedi. peki bu düşüğün sebebi nedir. benim eşim behçet hastası o yüzden ağır ilaçlar kullanıyor ve sperm sayısını etkiliyor bu ilaçlar o nedenle tüp bebek yaptık. benim rahim filmim bütün tahlillerim iyi çıktı . doktorum sende bi sorun yok dedi. neden düşük yaşadım peki . böyle bi durum yaşayan varmı ?
ne bilim benim de işime geldii malum durumudaha atlatamadık sanırım bizim bebiş işi
yaş gibi duruyor yaa doktora da gitmek istemiyorum aşılama için ne olacak bende bilemedim
arkadaşlar 21 aralıkta 2 tane embriyo transfer edildi ve 2 ocakta kanda gebelik pozitif çıktı. fakat bugün kanamam başladı ve beta hcg değerim düşüşe geçti. doktorum düşük yapıyorsun dedi. peki bu düşüğün sebebi nedir. benim eşim behçet hastası o yüzden ağır ilaçlar kullanıyor ve sperm sayısını etkiliyor bu ilaçlar o nedenle tüp bebek yaptık. benim rahim filmim bütün tahlillerim iyi çıktı . doktorum sende bi sorun yok dedi. neden düşük yaşadım peki . böyle bi durum yaşayan varmı ?
evet cok doru ve mantıklıı bi yaklasımmhayır o carpışma okadar ben ben ne dıyosam o
carpışıyosun seylerle seyler carpışıyo ışte
evet valla öle olduuİyi yAptin canim sonunda kızları yakalayabildin cok şükür daha iyiyim canim benim cok sagol
evet kuzum gezdim geldim.olsun canım seninde anneles,n en azından
ay bir fırsat bulsam 2 kilo kestane alıp annene gitsem birde,bak onu cok istiom
bn cocukları cok sewrim o yüzden bu bölümü secmiştim zaten simdide bebek askıyla yanıp tutuşuyorumay cnm cok zor sankı ya bakıyorum yarenlerın sınıfında 20 ögrencı var o kaduncagız onlara nasıl yetıyo kafası nasıl göturuyo
bence eşin senın evde bıtkın olmaman adına bu kararı almış olabılır
cnm jel falan ışe yaramadımı
neden dr a gıtmek ıstemıyısun
evet cok doru ve mantıklıı bi yaklasımm
evet valla öle olduu
aaaa sen gel benden kestaneler eyıp ediyorsunn ama elini çabuk tut anacım da ev alırsa soba yakmıcak klima alacaz ona benden demesii
canm sanırım kimyasal gebelik yasamıssın
bende yasadım degerim önce yüksekti sonra 33e düştü 2 gün sonrada kanama basladı adet oldum
bu düşük,bebegin saglıklı olmayıp vucudun attıgını göster,iyor.
sen bir kimyasal gebelik i arastır ne demek istedigimi anlıcaksın
evet en azından sende birsey yok ve hamile kalabildigini anlamıs oldun acı bir tecrübe allah yardımcın olsun kısa zamanda yüzünü güldürsün insallah
jel işe yarıyor ama içine girince sislik var sanki yinede canım yanıyor( çok açık oldu )
asılama için canım olmıcak die çok üzülüyorum bazen ondan cesaret edemiyorum
ikinciyi yaptırmaya
bn cocukları cok sewrim o yüzden bu bölümü secmiştim zaten simdide bebek askıyla yanıp tutuşuyorumaynn öle eşim yorulmamı istemiyo ona zor geliyo sanırım bnm bircok cocukla basa çıkabilmem ama basedebiliyorum stajlarda biz duruyodk hep sınıfın basında
jel işe yarıyor ama içine girince sislik var sanki yinede canım yanıyor( çok açık oldu )
asılama için canım olmıcak die çok üzülüyorum bazen ondan cesaret edemiyorum
ikinciyi yaptırmaya
valla cnm ben bazen bırıne ancak yetıyorum
yaren cok haeketlı bı cocuk sadece cekırdek yerken sabıt
enerjisini bi şekilde atması lazım demekki yarenimiz fazla enerjik..cekirdeği çok sewiyo demek yada biyerleri batırmamak için mi sabit kalıyo?
bu arada benide bebek bekleyenlerin listesine eklemişsiniz tesekkür ederim inşallh en kısa zamanda hamişlerin listesine geceriz
evet baktım kimyasal gebeliğe , embriyoda kromozom bozukluğundan bahsediyor. 2 tane daha dondurulmuş embriyomuz var 1 ay sonra tekrar transfer yaptırmayı düşünüyorum. peki kromozom bozukluğuysa bunun çaresi nedir acaba. siz bidaha denedinizmi peki yinemi kimyasal gebelik oldu ?
valla cnm ben bazen bırıne ancak yetıyorum
yaren cok haeketlı bı cocuk sadece cekırdek yerken sabıt
hmm anladm peki onu legolarla yada zihin geliştirici oyuncaklarla oyalamayı düşündünüzmü hiç en azından enerjisini faydalı seylerin üzerinde ataray evet cnm ya erek cocugu gıbı
cnm bı yerlerı batırmamayı pek duşunmez ama cok sevıyo oyalanıyo
yada boyama falan yaparkende öyle sabıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?