Kizlaaaar nasil oldu bilmiyorum ama bugün asilama icin gittim hastaneye vee hamile oldugumu ögrendim
Doktor hormon degerlerin düsük bu sekilde asilama yöntemiyle hamile kalma sansin yok dedi. Hormon ilaclari alman lazim dedi.
Sonra en son adet günümü sordu 24mayis dedim. Dün bugün gelmesi lazim ama gelmedi henüz dedim. Ozaman hailesiniz dedi doktor alay ediyo sandim bisey demedim. Hemen idrar testi yaptirdi. Asistani testi yaparken oda beni muayene ediyordu, asistan geldi doktor test cubuguna bakti hamilesin dedim sok oldum, doktor söyledim ya dedi. Saskinliktan sadece oh gott (aman Allahim) dedim. Doktor benden daha cok sevindi. Sonra ultrasonla bakti ama daha cok erken oldugu icin bisey görünmüyor. Önceki hamileliklerimi göz önüne alarak sana simdi daha dikkat edecez dedi. Hormonlarim düsük oldugu icin hormon ignesi verdi. Hergün kendim yapacam. Bitanede o yapti. Haftaya pazartesi yine randevum var hem igne yapilcak hem belki kese görünür.
Hala inanamiyorum saka gibi, songülüm dedigin cikti asilama yapmadan gelir belki sizin bebis demistin!
Simdi anlasildi yorgunlugumun sebebi ama korkuyorum kizlar yine bi terslik olur diye sevinemiyom bile.
Eve gelince bi yasin okudum Allahim saglikli sihatli kucagima almayi nasip etsin. Isteyen herkesin kucak dolusu bebisleri olsun. Dua etmeye devam edecem cocuk isteyenler icin. Allahim inanamiyorum!!! Esime telefonda söyledim sehir disinda calisiyo. Söyledigimde 5 saniye sesizlik oldu heralde oda inanamadi...
Cnmmm çok sevindim senin adına inş. herşey yolunda gider tatlım Rabbim tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin