ay cnaım eskisi gbi giremiyorum ama elimden geldince giricem artık ..çok iş almıyor bana allh razı olsun eşim yapıyor..yemeğimde vrsa hemen giriyorum..çok ağırlştım sultan..cnaım acıyor..pcye eğilemiyorum:))canım tarama sonucum cıkmış ama ben tam anlamadığım ıcın iş cıkışı doktora gıdeceğim zaten bu cumartesi kontrolumuz var
seydam buralar sensız cekılmıyor yaaa ayyy yerım ben pıtırcığı darısı başımıza rabbım cümlemızın kucağına sağlıkla versın yavrularımizi
ayyy sedefım ne güldüm ama cok yasa sen kız eymenle ege yı nasıl ayırt ettın doğduklarında ısımlerı karışmasın kılolarıda gayet ıyı
rüyamda hep erekn doğum yapıyorum...çok kilo aldım..drumn dedine göre hamillik depresyonuna giryormuşum..sürekli havaa lammı kafamı dağıtmmı istedii..ne kdr zroluk çektimizi hepimzi biliyoruz..
bazen hiç stemyorum..hamilleik ağır geliyor bazen..kilo almak asbımı boyuor ..içim darlnıyor..vs vs..şuan analatamm ..o psikilojideyken çok şikayteçi olıuyorum..sonra geçi veriyor sıkkntılrım rahatlıyorum :))
sonuçalrı akşam gsötercen yarın yazrsı ozman..cumrtesi kontrol..pazartesi sonçlrı yazrsın bize
canım bbekler döndükçe hrekterinn yerleri değişiyro..benm bebğin ayaaklrı aşadyken hep aşa tekmeliyor..içimi gdııklıyor ayaklarıyla..tuvallet otrasım gelo hep..bazen miğdeme doğru.bazen yanda..eli kolu baca olabiliyor..harekt şekline göre değişiyor..pıtışıma deme dra..aşada histtyorum hep de ozmn söler sana ..Kızlar ben bebeklerin hareketlerini bazen aşağıda hissediyorumsöylemesi ayıp pıtışa doğru.allah korusun çok korkuyorum doktora sormak istiyorum ama utanıyorum erkek doktorum