Arkadaslaaaaarrrrr ben bugun anne oldum cok guzel mudhis bi duygu inanamiyorum yanimdaki minnagin benim olduguna 3150 gram 50cm boyunda fistigim benim, ALLAHIM isteyen bekleyen her kese nasip etsin duyguyu AMINNNN.... Daha henuz kucagima alamadim ama sabahdan beri gozumun onunde yavrum, uyusukligun gecmedi daha, hamile arkadaslarim INSALLAH siz de sag salim dunyaya getirirsiniz yavrucuklarinizi, Ayse, Ayfer, Zeynep ve eger unuttugum kizlar varsa ALLAHIM en kisa zamanda size de nasip etsin bu duyguyu AMINNNNN, opuyoruz her kesi kendinize iyi bakin ALLAHA emanet olun
Arkadaslar iyi dilekleriniz icin cooook tesekkur ederim telden yazdigim icin alinti yapamiyorum cok sukur bugun daha iyi hiss ediyorum kendimi bebegime her baktikca cok sukur ediyorum ALLAHIMA bu mucize icin , malasef resim yukleyemiyorum telden, seydaya faceden atarim o da topikte paylasir aklima bu geldi :)))
Arkadaslar iyi dilekleriniz icin cooook tesekkur ederim telden yazdigim icin alinti yapamiyorum cok sukur bugun daha iyi hiss ediyorum kendimi bebegime her baktikca cok sukur ediyorum ALLAHIMA bu mucize icin , malasef resim yukleyemiyorum telden, seydaya faceden atarim o da topikte paylasir aklima bu geldi :)))
aminn canım benim aminnn..cansın sen can kuzum benım rabbım isteyen herkese nasip etsin inş.
oyy maşşllh kuzum benim yaa..kocamn olmuşşş allh nazrdan sakınsın bebğimiziizEki Görüntüle 799580 kızlar sonunda yükledim bizim bebiş 11 haftalık maşallah
rabbım herhese bu güzel duyguyu nasip etsin
ayy tazee annemm benimm allh nazrdan sakınsın bebğini inşllhh sen at ben atarım kuzum ne dedemkk...rabbm herkese nasip etsin hamiş olmayanalar a bebk olanalrınkini hayrılısyla kucana versin..kucağında olnalarıda rabbim hayrılı evlat edip sağlığıyla koruusunArkadaslaaaaarrrrr ben bugun anne oldum cok guzel mudhis bi duygu inanamiyorum yanimdaki minnagin benim olduguna 3150 gram 50cm boyunda fistigim benim, ALLAHIM isteyen bekleyen her kese nasip etsin duyguyu AMINNNN.... Daha henuz kucagima alamadim ama sabahdan beri gozumun onunde yavrum, uyusukligun gecmedi daha, hamile arkadaslarim INSALLAH siz de sag salim dunyaya getirirsiniz yavrucuklarinizi, Ayse, Ayfer, Zeynep ve eger unuttugum kizlar varsa ALLAHIM en kisa zamanda size de nasip etsin bu duyguyu AMINNNNN, opuyoruz her kesi kendinize iyi bakin ALLAHA emanet olun
att bebeğim att ebn atarımm ayıpsınnArkadaslar iyi dilekleriniz icin cooook tesekkur ederim telden yazdigim icin alinti yapamiyorum cok sukur bugun daha iyi hiss ediyorum kendimi bebegime her baktikca cok sukur ediyorum ALLAHIMA bu mucize icin , malasef resim yukleyemiyorum telden, seydaya faceden atarim o da topikte paylasir aklima bu geldi :)))
aminn canım benim aminnn..
oyy maşşllh kuzum benim yaa..kocamn olmuşşş allh nazrdan sakınsın bebğimiziiz
ayy tazee annemm benimm allh nazrdan sakınsın bebğini inşllhh sen at ben atarım kuzum ne dedemkk...rabbm herkese nasip etsin hamiş olmayanalar a bebk olanalrınkini hayrılısyla kucana versin..kucağında olnalarıda rabbim hayrılı evlat edip sağlığıyla koruusun
att bebeğim att ebn atarımm ayıpsınn
kızlar maşallah süpanallah işte delyam mın minik mucizesi 41 maşallah süpanallah
Eki Görüntüle 801987
kuzum benım seydam teşekkür ederim hiç biriniz duanızı eksık etmediniz allah razı olsun yarın 2li tarama testim var kızlar cok heyecanlıyım birde hepinize soruyorum benım aşağı doğru cok baskı olur kızlar neden acaba korktum özellikle sabah işe gelirken ayrıca gece gögüslerimde cok ağrıyor
Rahim büyüdükçe o baskı dahada artıyo canım...bide beni düşün:)o baskı yüzünden yarım saate tuvalete gidiyom:)rahmimde iki tane top var sanki.telaş edecek bişey yok tatlım onda.doktoruna sor yinede için rahat etsin..delyamın kuzusuna bin maşallahrabbim bizede göstersin o günleri.hayırlı bi evlat olsun delyama hiç üzmesin onu...ben bugün rüyamda bebeklerimi gördüm:)ilk defa,biri renkli gözlü biri koyu renkti:)biri kumral biri esmerdi ama ikiside çok gzldi:)ama emmiyolardı beni sessizce yatıyolardı çok uslulardı:)bende şimdi ankara yollarındayım sultanım.hastaneye gidiyoz çıkınca yazarım hemen.herkese hayırlu cumalar
Kızlar ben çıktım doktordan.herşeyimiz normal allaha şükür o sıvı birikintisi büyük ihtimal kaybolacaktır dedi.ama niyeyse ben onları kucağımda sapasağlam görmedikçe rahatlamıycam..
Ama kızlar bana ayrıntılı ult görüntülerinin olduğu kağıdı vermedi doktor.
Eki Görüntüle 799580 kızlar sonunda yükledim bizim bebiş 11 haftalık maşallah
rabbım herhese bu güzel duyguyu nasip etsin
ayyyyck sevindim sedefim bende sana bakmak ıcın girdim bellıydı zaten bırsey cıkmayacağı maşallah rabbım sağlıkla kucağına versin oğluşlarını benımde yarın 2li tarama testım var inş. hayırlısıla sıkıntısız geçer olsun tatlım bırdahakı gidişinde alırsın sende
ayy maşşllh kuzum...kızlar maşallah süpanallah işte delyam mın minik mucizesi 41 maşallah süpanallah
Eki Görüntüle 801987
kuzum benım seydam teşekkür ederim hiç biriniz duanızı eksık etmediniz allah razı olsun yarın 2li tarama testim var kızlar cok heyecanlıyım birde hepinize soruyorum benım aşağı doğru cok baskı olur kızlar neden acaba korktum özellikle sabah işe gelirken ayrıca gece gögüslerimde cok ağrıyor
Kızlar ben çıktım doktordan.herşeyimiz normal allaha şükür o sıvı birikintisi büyük ihtimal kaybolacaktır dedi.ama niyeyse ben onları kucağımda sapasağlam görmedikçe rahatlamıycam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?