Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar 4 ayda 4 kiloya yakın almışım.fazlamı
songülüm gerçekten cok özürdilerim bak şimdi bende cok üzüldüm ınan alınacağını bılseydım demezdım kız koşa koşa test alıp yaptığın günleride hatırlıyoruz kımler geldi kımler geçti zeynep pampik elifalpelif sekercininkızı nil ervan aybükem nilay lamia elifzade vayy be daha aklıma gelmeyenlerde var onlar sen hepiniz cok sükür anne oldunuz darısı bızlere sızın yeriniz bende hep ayrı kuzum
ayyy sorma bır stres bır stres son 2 gün gel bıde bana sor benım eşimde tutturdu bende geleceğim ne yalan söyleyım gelmesını sımdı ıstemıyorum korkuyorum bıraz buyusun öyle gel diyorum ama yok gelecem dıyor neyse gelsın artık oda cok heyecanlı streslı benım gıbı rabbım ınsallah yüzümüzü güldürür
suay maşallah canım Allah tamamına erdirsin bebişini sağlıcakla kucağına al inşallah..
Eki Görüntüle 799580 kızlar sonunda yükledim bizim bebiş 11 haftalık maşallah
rabbım herhese bu güzel duyguyu nasip etsin
Aman aman allah nazarlardan saklasınbende telefonuma fotosunu cektim kuzularımın bakıp duruyom:)
Suayim masallah Allah nazarlardan saklasin cok tatli masallah canim nekadar net belli oluyor.
Sedef kilo hic almamissin diyebiliriz buna baksana her ay 1 kilo almisin bencede super bu kilo boyle devam edersen fistik gibi olursun masaallah
Kizlar bende bugun memoriali aradim ve ilk terminimi aldim nur hanimla tedaviye baslamak istiyorum Allah nasip ederse ekimde transfer olurum
teşekkürler canım benım darısı hemen sana olsun haaa kardiyolopin sordum doktora gerek görmedi zaten aspirin ve iğne kullanıyorsun buna gerek yok dedi bende ısrar etmedim bu hafta elevit yazdı ona başlıyacağım ayrıca b12 kullanıyorum
Suayim masallah Allah nazarlardan saklasin cok tatli masallah canim nekadar net belli oluyor.
Sedef kilo hic almamissin diyebiliriz buna baksana her ay 1 kilo almisin bencede super bu kilo boyle devam edersen fistik gibi olursun masaallah
Kizlar bende bugun memoriali aradim ve ilk terminimi aldim nur hanimla tedaviye baslamak istiyorum Allah nasip ederse ekimde transfer olurum
Maşallah size senin ikizler buyuyor sedefim cok değil ama son aylarda daha cok kilo alınıyor şimdi ayda 1 kilo alıyorsan o zamanlar 2-3 kilo alınıyor biraz dikkat et son ayların da yada şimdi fazla kilo almamaya çalış o vakit doğumdan sonra hiç fazlaliginb olmazKızlar 4 ayda 4 kiloya yakın almışım.fazlamı
maşallah ya Rabbim tamamına erdirdin senin bebeğin resmini görünce eski günleri hatırladım onceden bende böyle resme bakardım şimdi gercegine bakıyoruz cok tuhaf hissettim kendimi biran ne gunlerdi heyecanlı bir o kadar da güzel:)))Eki Görüntüle 799580 kızlar sonunda yükledim bizim bebiş 11 haftalık maşallah
rabbım herhese bu güzel duyguyu nasip etsin
aysem nasılsın CNm tekrar tedaviye baslayacakmissin hakkında hayırlısı olsun Eabbimyuxunu güldürsün profil resmindekiler gibi tatlı bebisler verdin Rabbim sanaSuayim masallah Allah nazarlardan saklasin cok tatli masallah canim nekadar net belli oluyor.
evet canım demiştim ya tedavi şekli aynı diye. :). folbiol kullandınmı hiç bide b12 vitamini adı ne? tablet mi alıyorsun aylık iğne şeklindemi... inşallah amin Rabbim sağlıkla sıhatle bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin canım.
maşallah ya Rabbim tamamına erdirdin senin bebeğin resmini görünce eski günleri hatırladım onceden bende böyle resme bakardım şimdi gercegine bakıyoruz cok tuhaf hissettim kendimi biran ne gunlerdi heyecanlı bir o kadar da güzel:)))
Kiz bu kocaman olmus ya masalla ay ranana gibi eskilere dindum.bak
Inslla dunyaya geldiginde resmijide gormek nasip olyr
canım folbiol kullandım suanda kullanıyorum zaten haftaya elevite başlıyacağım ama doktor yazdı bende aldım b12 tablet benexol amın canım cümlmıze nasip etsin inş. sanada :)
teşekkürler ranana inşallah bizede gerçeğine bakmak nasip olur bızde güzel günler geçiririz burda güzel dileklerin için teşekkür ederim :)