Kızlar ya biraz tuhaf ama benim vajinam sızlıyoniye oluyoki
Aras ters duruyirken benimde siZliyordu koca gobekli swdef
Yao bi resim shov da gorelim kuzim
Cnm.nasilsinnnnnn
hemen kisaca kendimden bahsediyorum
gecen hafta carsamba ikinci asilamami oldum
bekleme sürecine girdim artik
3.asilamayida eylülde yaptircam sonrada tüpe gececem ama tüp nerde yaptirsam bilemioyrum üc secenek arasinda kaldim cünkü
1. memorial sisli semra hanim : 7000tl
2. aret bey istanbul : 7000tl
3. almanyada : 4000tl cünkü devlet karsiliyor
düz hesap yaptim yani fazla miktar yazdim eksik yazmadim
annem diyor almanyada bir tane dene diyor esim diyor semra hanim bende aret beye isindim
cok kararssizim
onun haricinde tasiniyorum o yüzden evde kartonlar paketler koliler dolu dolaplari bosalttim bugünde yeni evime gittim cok sevdim orayi ya cok sirin Insaallah güzel hayirli günlerde otururuz.
bu ayin sonunda kesin tasiniyoruz ama ben eylülün ortasina kadar calisacagim icin isim bitene kadar eski evimizde bir süngerle idare edecegiz:::))))
ayy kızlarr biz gelkdikkk..
uzun bir tatilden sonra...ii kötüü dinleip geldikk...
şükür size kavuştum..geçmiş okudum her şy yolıunda aksi bir duum yok ne güzelll
biz iiiytiz dneize giitk ...sabah 8 den 4 kdr deniz temiz vee çok güzeldii...
4ten sonra dalgalar çok oldu girmedim...taşlar çok vardı ayaykrım çok şişiti 40 numra terlik olmadı ayaama..öle kızlar..
kan değirim düşükk...pekmez kan şurubu çoruzz...
22+0 da bebeğim 442 grmışş..gayet iidi...
elinmi yüüzne koymuşş bana bakamyın diyordu..yüzünü sakladı..uyuyordu uyndrdık rahtsı oldu..ve kaşları çatıkktı..
eşi yukrı çıkmışş rhaim kapalı dedi..öle giitik denzize ztnmn..
bir sürü eşya aldık ve eksikleirmiz bitti..bezine kdr aldık:))
beşiği hazır..
ama yatagı ve puset hani araba koltugu yerine kullnılan (trfikte bir işe yramayan)alcaz ve biitcekk...kızımın her şeyleri hzır yani teyzelerii.....
bizdne bu kdr..
suayım sölem boşver göbn çıksın millet anlasın ..kurbana kdr söle...kendinide hep oku ilk önce fatiha sonra ayter kürsi..sonra 3 felak 3 naz 3 ihlas oku her gün bebeğine doğruu ojku cnmm
ay delyamm ay kaldı hee ..dikkt ett eylüle vr eyll gelmdn çıkmaısn ne yiyonuz kız benm bbekte zayıf olmasnn ....sağlıklı olsun yiter gerçieee...
ay bizim ikiz nasıda harktleri histmeye başlmışş maşlhh ytütütü.allh nazrdan saknsın inşşlhh..zeynep ii ayfer ii nartanem ii..her kes i ne güzell..
cnm benım ya e kaldı 12 .haftayı onuda atlattıkmı devammır yola
bıde masalla cok rahat gebe kalıyorsu olabılşdıgunce gızle cm ına laf anlatmak cok zor
cnm aras on aylık kuzum bızımle yatıyor
ama ahşap besık tavsıye etmem maksımum enfazla 6 ay yatar su an arasıı olsa mesela ters döner ole dıyım
Yarın atarım bi kaç resim tatlımsağlıkla bi kucağıma alsaydım paşaları.korkuyorum heran bişey olacak diye.Çok pimpiriklendim
hemen kisaca kendimden bahsediyorum
3.asilamayida eylülde yaptircam sonrada tüpe gececem ama tüp nerde yaptirsam bilemioyrum üc secenek arasinda kaldim cünkü
annem diyor almanyada bir tane dene diyor esim diyor semra hanim bende aret beye isindim
cok kararssizim
onun haricinde tasiniyorum o yüzden evde kartonlar paketler koliler dolu dolaplari bosalttim bugünde yeni evime gittim cok sevdim orayi ya cok sirin Insaallah güzel hayirli günlerde otururuz.
bu ayin sonunda kesin tasiniyoruz ama ben eylülün ortasina kadar calisacagim icin isim bitene kadar eski evimizde bir süngerle idare edecegiz:::))))
kizlar birsey sormak istiyorum bilen yasayan varmi
yumurtlama zamanim gecti bugün 16. günüm ve benim dünden beri uzun sari akintim var yani bildigimiz cok afedersiniz sümük gibi sari akinti uzayan bu ne ilk defa yasiyorum
yumurtam catlamis olmali ben carsamba doktora gittigimde catladi catlayacak dedi ve asilama oldum yanliz ben ne igne ne hap hicbirsey kullanmiyorum asilama önceside vermedi kullanmadim birsey
yerım kız gobusu baya buyumus sımdı senı gobusunde ıkı bebemı var
Kızlar ben camaşır kurutma makinası almak istiyorum kullanan memnun olan varmı aranızda???
İki kelebek var içimde
cnm ıkı yıldır kullanıyoruumm cok memnuum nefret ederım camasır as topla hem bebekler ıcınde sağlıklı fazla tuglerını alıyor kıyafetlr hıc tuglenmkıyor
Alıntıyı düzgün yapamdım:))iki kelebek var içimde
cnm ıkı yıldır kullanıyoruumm cok memnuum nefret ederım camasır as topla hem bebekler ıcınde sağlıklı fazla tuglerını alıyor kıyafetlr hıc tuglenmkıyor
Cnmm yeni evin hayırlı olsun içinde saglıkla huzurla oturun inşş. bende memorialda tüp bebek deneyecem seneye inş. fiyat biraz pahalı ama olsun denemeye deger yinede ama inş senin gerek kalmaz aşılaman tutar Allahın izniylehemen kisaca kendimden bahsediyorum
cok kararssizim
sedefcim yesinler senın göbişi maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?