Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar bayram bitti:)çok gzl bi bayramdı sizler nasılsınız
ay dur sanada kuskunum bugun ben trıpcan neden bayramımızı kutlamadın bakım günde kac kes bktım
mınıklerın olmasa faza kuserdım sımdık az kustum ne ettın bakım bayramda
Özür dilerim:26:gezdik geldik:)abanta gittik 2 gün kaldık tam dinlenme tatiliydi
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html
Kizlar arkadasima destek istiyorum
Bircam kebabi turkmen dolmasi
Gebelerr bakmadsn oylasib
0h ıyı etmıssın anlatsana bıraz nasıldı guzelmıydı
nerde kaldınız
Çok gzldi büyük abant otelinde kaldık.doyamadım valla.ama ata binmeyi çok istiyodum binemedim korktum bebişlere bişi olur diye.şeydada tatile gidecekti demi o nereye gitti
Songülcüm ana kucağı ne zaman alınıyo kaç aydan sonra kullanılıyo yani?
cnm ben hemen kullanmaya baslşadım ıcınede yenıdogan destegı aldım oldukça rahat oluyo
kızlar esmle doktora gtcez bu ay infertile kısırlık blümüne gdnce hangi testlri yapyolar
cnm benım bıldıgım rahım fılmı
hormon tahlıllerı
esının sperm tahlıllrı
başkada bılemedım
ama sedef buralarda tup bebıslerı var hemde gobusunde belkı onun daha fazla bılgısı vardır
uzun zaman oldumu cnm bebek ısteyelı
cnm bgunle brlkte tam 15 aylık evlym ve hc korunmadk sadece ben doktora gtmstm altdan bakıp hc problm yok ddi esmle gtcez bu ay yaaaaa rahm flminde cnn acıyomu
cnm ben hemen kullanmaya baslşadım ıcınede yenıdogan destegı aldım oldukça rahat oluyo
Rahim filmi hormon tahlili sperm tahlili ve tam kan tahlili istiyolar canım.rahim filmini gözünde fazla büyütme sonuçta bebek doğurcaz demi.adet sancısının biraz daha şiddetlisini düşün.gitmeden ağrı kesici al.inş hakkında hayırlısı olur canım
inş cnm ya smdi bz hastnye gttgmzde drek rahm flmimi istcek agrı kesici vermez mi
Bayramınız mübarek olsun
Nice Bayramlara............
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Opuyorummm!!!!!!!!!!
Slm kızlar bayram bitti:)çok gzl bi bayramdı sizler nasılsınız
kızlar hepinize günaydın nasılsınız bakalım geçmiş bayramınız kutlu olsun
senınde tatlım nasılsın bakalım nasıl geçti bayram biz bir yere gitmedik eşim yola cıkmaktan korktu artık kurbanda inş.
canım cok ıyı yapmışsın bızde at bınmeye gidecektik bende cesaret edemedim sende ıyı yapmışsın bendede aşerme hiç yok tam tersıne mıdem kalkıyor tatılı cok ıyı yapmıssın senınkıler baya büyümüş maşallah 2 testlerini yaptırdın mı nasıl cıktı sedef bende cumartesi kontrole gideceğim
yaptırdım canım allaha şükür bi sorun çıkmadı.üçlü test yapmıycak doktorum gerek yok dedi.senin nasıl gidiyo kaç haftalık oldun