şu ana kadar sadece perdeleri seçebildim:)içime sindi inş takılınca da güzel olur
nasıl sectın ay olur tabı takılınc< da güze oluyo hata
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu ana kadar sadece perdeleri seçebildim:)içime sindi inş takılınca da güzel olur
evet cnm kredı ıle aldık aslında 3.5 senesı bıttı ya sızın
en önemlisi o.güle güle oturun canım. yok bizim kira.aslında bizde kredi çekip almayı düşündük.tayinimizin çıktığı ilçede şöyle istediğimiz gibi uygun fiyatlı ev bulamadık.kiraladığımız evi çok beğendik.ev sahibi aynı zamanda satıyor.ona da paramız yetmedi:)daha doğrusu küçük bir ilçeye o kadar para bağlamak istemedik
nasıl sectın ay olur tabı takılınc< da güze oluyo hata
cnm sız tayıncıszın nereye yerlesecegınız bellı degıl en ıyısını etmıssınız
ama kıra verıyorsunuz sonuçta tum evler sızın genıs ev ıyı bı karar olmuş
hangı sehırdı
salona kruvaze perde+ stor seçtim.kruvaze perdenin bir tarafı açık bej diğer tarafı koyu bej.salonda üç cam var bütün camlar böle tonlamalı olacak.istersem iki canım aynı renk ortadakini farklı renkte takabilcem.yatak odasını da salon gibi kruvaze tonlamalı yaptıryorum.oturma odası düz beyaz tül üstüne Fransız güpüründen fon perde
aa anlattıgun benım zevkime hıta edıyır mutlaka foto ıstıyırum gelınce
bursanın neresı cn
ben sakarya
ANKARA BELLONA | ZTRKLER LTD. T. | Lukas Masa Sandalye burdaki mor mutfak masası nasıl canım?
Kemalpaşa canım
cok sık tatlım ama dolap rengun cok onemlı ya beyaz ya grı olmalı
ne renk
mutfak dolabı purofil kapak | Keskinler Ses Yalıtımı
şu renge benizyor canım ama sadece bu eve göre hareket etmeek istemiyom sonuçta kiracıyım
bakma sorduğuma cok ta bılmem Mudanya gıtmıstım
koftecı yusufa gıttınmı
Mutfak Dolabı Modelleri Mutfak dolapları bu resimdeki gibi iki tonlu bu renk bi de bir ton koyusu
çok susurlukta var oraya gittim
bunada uyum sağlar cnm ev yenı bı ev anladığım kadarıyl
en güzel oradakıymıs zaten
puff bende ıstıyorum gerçekten guzelmııı
damak zevki tabi ama abartıldığı kadar güzel bulmadım:) gel bana biz götürürüz sizi :)sen sakarya merkezde misin canım?
elıfzadede bursda oturuyor oda aynısını soyledı asında
ama burda gıdenler var ay anlat anlat bıtıremedıler
bakarsın bıgn nasıp olurrr
ben merkezdeyim varmı gelmıslıgın