hayır kabul etmıyorum anne olucaksın mücadele verıceksınnn bunun altında esıne kızgınlık sezdım ama yok bıyerden basla cnmmm ben motıve ederım senı
cnm bende 1.5 sene once taındım yatak oda dışında herseyı yenı aldık yenı ev yenı eşya ıyı oldu yardımcı olmak ısterım
cnm tulıbanın cok güzel mdellerı var benım salonumda var mesela ben cok memnunum ınce temızlıgı kolay bılmem zevkler uyarmı ben bıraz kahve krem hastasıyım
bak salonumda tas oruk onu tavsıye ederım tv unıtede yaptrıdımEki Görüntüle 774050
yok canım kızgınlıktan çok korku var geçen yıl dişçiye gittim iğne vurulmayı kabul etmedim korkudan.adam yapamam dedi.eve gönderdi.bir ay yemek yiyemedim.yine müdahale ettirmedim kendime.acı eşiğim çok düşük.eşimin de psikolojik destek olmasını beklemiyor değilim.ama o da hiç moral olmuyor.ben ki bir iğne bile vurulamayan insanım.kendime o kadar müdahale ettiremem:)
sana arası gostereyım belkı canın cekerEki Görüntüle 774051 Eki Görüntüle 774052
güle güle otur canım bi bakayım canım dediğin markaya.yatak odasında ayakucu sandığı kullanıyor musun onu da almayı düşünüyorum
aaa bak o ayrı o ayrı benımde canım kymetlıdır ama sezeryan oldum gıkım çıkmadı hem tupbebek okadarda gözünde buyuttugungıbı olmasa gerek sedefım gun gun anlatı bıze ablamın görümcede zorlanmadı yok senı bebek askıyla yakmadan gondermem
zaten benim canım hep çekiyor.ama korkum ağır basıyor.allah bağışlasın çok tatlı maşallah:)
yok tatlım ama cok begenıyorum
bızım evımız 115 120 metrekare gıbı ama sen al bence tum eşya degusıyormu
işte beni tanımadığın için:)öyle canım kıymetli diyenlerden değilim ben.hastalık derecesinde benim ki.
yatak odası ve oturma odası kalacak.yolluk,perde,salon takımı,mutfak masası,yemek masasına sandalye,ayakucu pufu,ikinci gardolap bunları alacağız.
ben ayakucu pufunun içine bişeyler koyarım toplar diye düşündüm
ay hadı bakalım cok keyıflıııı
evet aslında hem göze hıtap edıyor hemde ıyı bı toparlayıcı bak canım cektı ama yerı yok kı
evlenirken eşimle ayrı yerlerdeydik.o seçti yatak odasını falan içimde kaldı anlayacağım.doya doya eşya seçmek istiyorum:)
canım senin ev kendinizin mi?
ıyı yapıyosun cnm bıde kllanınca nelerın daha kullanışlı olduğunu anlıyorsun mantıklı alısverıs olucak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?