- 9 Nisan 2012
- 627
- 197
- 123
- 35
Bendede ayni tel var ondan sacmasapalak yaziyorum full sitee olarak kullanirsan yukleniyo oda ruh hali bozuyo yahu
Hehe gececisin desene aay ramazan bitsin esim.yine gec gelicek al cocugu aya gina edelim sohpetimizi eski gunlerdeki gibi
Ay bizim.sipaninda babasi aksamlari evde uyuyo tekrar kalkiyo babasiyka oynasmak istiyo babasina asik babababab babam yagdiriyo ancak aglarken mutsizken anne diyo edepsiz
Bide emekliyo 3 gundur tut tutabikirsen
Eeee sizin ek gidalar nasil cnm isteklimiii
Bende giderim valla alışsınlar gezmeye tozmaya:)rahattı cnm cokkeyıflıyı tabıkıde gıderdım
orda ıkızlar vardı sen geldın aklıma aras kadarlardı
hıc seslerı cıkmıyordu cok mutlulardı:)
Anladım canım.hiç onu düşünmeyim o zaman şimdi.inşallah emerler beni.ay ben zayıfım bide göğüslerim küçük benim sütüm olumuki:18:Ohh ohh keyfe bak sen maşallah soyunmuş dökünmüş denizlere de havuzlara da girmiş Aras pasa maşallah Rabbim nazarlardan korusun elini ayağını isirasim geldi ya:)
Kiyamam ya kolay mı biz bile olsak dayanamayız neyse saglıgı yerinde olsun da tekrar eski haline gelir cnm
Eee ne yapalım kuzum cok araştırdık e haliyle de öğrendik valla bu annelik zor Zanaat bilmediklerini duymadıklarını öğretiyor insana
CNm suanda alma gerek kalırsa sonradan alırsın hem senin bebeler iki tane olacak belkim de süt yetistireneyeceksin
Canim ben 4.aydan sonra baslasim ek gidalara sutum yetmedi maalesef aramiz iyi su anda yogurdu seviyoruz onun haricinde hicbir tuzzlu seyi sevmiyor tatli manyağı aptamil bebelac vs hiçbi ek sütü icmiyor bebekken iciyordu oda sadece aptamil ve icine illa şeker atican yoksa agzina sürmezdi biberonda kullanmiyor beni cok yoruyor o yüzden ya kaşıkla yicek yada beni emicek sutum var ama cok degil idare ediyor anca tam doymuyor yani öyle böyle büyümeye calisiyoruz bu ay 7300kg 70cm olmus normal dedi doktor ama bana göre biraz daha kiloku olabilirdi bilmiyorum sağlıklı olsunda artik
Bende giderim valla alışsınlar gezmeye tozmaya:)
Anladım canım.hiç onu düşünmeyim o zaman şimdi.inşallah emerler beni.ay ben zayıfım bide göğüslerim küçük benim sütüm olumuki:18:
Ne kadar iyi olursa olsun kilosu sana hep az gelir anasın sen:)
valla kimine göre az kimine göre çokça yaşadım canım..kokulara akrşı alerjim az oldu ama çok çok istfra ettm..şiket etmedimde..benm mide normladede hass ztn..öle canımcım..cnaım bir şey çekmedi tek çilek reçeli çektydi o kdr kuzummSelamm şekerler rrr napiyosunuz ben velet'imle uğraşıyorum 2saattir ayahimda sallamayi yam birakiyorum horoz gibi kafasini kaldiriyo
Mucizemmm ne yapan aseriyormusun ay ben ilk aylar çok kötüydüm asermek kadar kotu bisey yok o migde.bulantasi Allahım sen kimseye.o aciyi yasatma yarabbim...
ay cnm inşllhh çok istyorum eveet evet olsun innkii..bana yok dmee var de var deee...hoppide yuppi diyek ne olurkineeeSanirim test icin daha erken, bidaha ne zaman yaparim bilmiyom ama bugün alirim. Beim bat 17 temmuzdu.son 5ayda hic sasmadi günü gününe geldi hatta tam gelmeden kahverengi lekelenme olurdu, oda yok suan. Burda maalesef kan verip test yaptiramiyon.doktorlar 8 hafta dolmadan randevu vermiyorlar.ama benim doktorum hamile oldugunu ögrenir ögrenmez hemen ara demisti.senin durumun biraz farkli dedi.bakim haftaya kadar adet gelmezse aricam.belki testde pozitif cikar. Belirtilerden dolayi eminim.
aaa kocm için şarkımm:))bu aralar duygusal olark bir tuafım ama öleym iştem :))Benimde transferden sona en çok dinlediğim şarkı HERŞEY GÜZEL OLACAK SENLE OLUNCA:)hep bunu dinliyodum
benm evmde o zor cnm sadece bi noktdan çeko..Hehe insalla cnm benim ya aras simdilerde anladi kendini ama yine annesine firsat veriyo ay tum deliklere giriyo teyzesi evde emekleyen bebek cok keyifli
Ay alcan cocugu ayagina yazaaacaan he bozusuruz yoksm
Benim.icin buraso en degerli
Zeynep ayfer suay nartanesi ile yolumuza devam edicez
aminn cnm evet bitii..yolu yarıldım nerdeysemm..halen şaka diyor..arda hareket ediyorda anne ben burdyım diynce duru verom bende kuzucumm ne edmmKiz seydam bitti o gunler sukur rabbime yolu yariladin tusemim sana hep.mutluluk getirsin insaaalla
anladım cnm o sancılar normal sen kafanı takma
evet benim kuzu büyüyor bgün kırkımızı çıkarmış bulunuyoruz hayırlısı ile eşim fanatik daha doğmadan gidip aldı iki takım arada gönlü olsun diye giyindiriyorum işte
bu lafından belli ki sen gs lı değilsin şeydam
benim normalde gasritim vardı yanmam çok oluyordu ama bir kaç kez süt içtim geçti valla neyse iyi olda farketmez kuzum
evet ya teyzesi kızım kilo aldı ele avuca gelmeye başladı bugün kırklandık da kızımı tuzladım banyomuzu da yaptık çok şükür
valla kimine göre az kimine göre çokça yaşadım canım..kokulara akrşı alerjim az oldu ama çok çok istfra ettm..şiket etmedimde..benm mide normladede hass ztn..öle canımcım..cnaım bir şey çekmedi tek çilek reçeli çektydi o kdr kuzumm
ay cnm inşllhh çok istyorum eveet evet olsun innkii..bana yok dmee var de var deee...hoppide yuppi diyek ne olurkineee
aaa kocm için şarkımm:))bu aralar duygusal olark bir tuafım ama öleym iştem :))
benm evmde o zor cnm sadece bi noktdan çeko..
ve ben çocu mümknse aayama alıştrmak istemyorum..çünki evn işi bana bakr kc kp eşimnasıl yetişirim...o yüzden bebk uyusun ben gelim :))yada pusete koyarız ordan ayamla piş piş yaprım oda kendilinden sallanır..
aminn cnm evet bitii..yolu yarıldım nerdeysemm..halen şaka diyor..arda hareket ediyorda anne ben burdyım diynce duru verom bende kuzucumm ne edmm
ben rakbinden cnm fbliben:))şikecilerden
ama ondan demedim kız ben sevrm çouklrda takım şeysinide oondan canım öle deidm..ya tükürrm ya pis çirkin öle severim :)norml değiliz kuzucm
Ya kizlar kac gündür size bi soru sorcam unutuyorum. Acaba oruc tutmanin bebege bi zarari olurmu?
Canim ben 4.aydan sonra baslasim ek gidalara sutum yetmedi maalesef aramiz iyi su anda yogurdu seviyoruz onun haricinde hicbir tuzzlu seyi sevmiyor tatli manyağı aptamil bebelac vs hiçbi ek sütü icmiyor bebekken iciyordu oda sadece aptamil ve icine illa şeker atican yoksa agzina sürmezdi biberonda kullanmiyor beni cok yoruyor o yüzden ya kaşıkla yicek yada beni emicek sutum var ama cok degil idare ediyor anca tam doymuyor yani öyle böyle büyümeye calisiyoruz bu ay 7300kg 70cm olmus normal dedi doktor ama bana göre biraz daha kiloku olabilirdi bilmiyorum sağlıklı olsunda artik
iiym kuzum sen naıslısın..dün ben çıktım sen geldin herelde he??
Ya kizlar kac gündür size bi soru sorcam unutuyorum. Acaba oruc tutmanin bebege bi zarari olurmu?
Cnm eger sevmedigu tuzlu varsa yogurr eskiginde yap baslarda bende aeasa ile yaprim bizimkide muhallebi delisi tum gin ver yer oysaki yarene zorla.yedirirdim
Ay sekere erkekn baslamis kuzun ama yemiyosa mecbur dimi.bizde tuz seker yok henuz
Simdiden sonra idare etsin kuzum.yeter ekleri yiyosa problem.yok
Kg yi bosver cnm arasta artik az almaya basladi 1.5 kg ile acmistik kapiyi bu ay 45o aldi 1o85o aman saglikli olsunlar cnm benim
Dun gece bozimki 3 te uyudu sabah 1 de kalkti hatta oglen babasi var diye uyumak istemiyo ne etcez bilmen.bi oyunlar yapiyoki sorma sipam o saate kadar ay senin pasanin adi neydi
Ben gecen sene hamileydim 2gun tuttum 2.gunu aksam annem vefat etti ben kötü olunca hastaneye götürdüler beni test falan yapildi bebek susuz kalmis bu gece hastanede yatman lazim demisti doktor ben annem vefat etmeseysi rahattim yani tutardin aslinda ama anlamadim iste bebek susu kalmış daahada tutmadim canım
..
Hasan yiğit canım oglumun adi..
Benimkide uyumuyor gece 5 6 kere uyaniyor emiyor salliyorum bidaha uyuyor
Songulum kusura bakma ben yazdim sandim doktora gittim bu sabah bakti bugun 11.gun doktora gore 10.gun neyse benim yumuslarbcok kucuk birib10 digeri 11mm bu ay gecvyumurtlama veya bazen yumurtlama olmayabilir dedi. Bu sekil asilama yapamayiz dedi persembe gel yine bakalim dedi. Uzuldum ne yapcam bilemedim ilacvhap boseydw vermiOrlar kendiliginden buyudukleri icin anlamadim gitti normal yolla hamile kalmak istiyorum artik saglikli olsunda tek olsun raziyim
Songulum kusura bakma ben yazdim sandim doktora gittim bu sabah bakti bugun 11.gun doktora gore 10.gun neyse benim yumuslarbcok kucuk birib10 digeri 11mm bu ay gecvyumurtlama veya bazen yumurtlama olmayabilir dedi. Bu sekil asilama yapamayiz dedi persembe gel yine bakalim dedi. Uzuldum ne yapcam bilemedim ilacvhap boseydw vermiOrlar kendiliginden buyudukleri icin anlamadim gitti normal yolla hamile kalmak istiyorum artik saglikli olsunda tek olsun raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?