Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ne olursa olsun vericm o kilolrı..ama diyetsyen ama başka bir şey..yazık daha yaşım kaç..kocamı ellere kptramm :))kocam şişko kalsın ben zayıflıyım..kızımda alıpp hopp gezi verimm...
ay bu aarada ben bugn dr gitiim
.sabha hemn dahiliye gittim ama bizim burda dr yokmuş merkeze giitm muayne yokmuş ordan özele giitm..kendi druma..drum ilaç kulnılcak dercede yüksek değil dedi..elevit be furtemm mi ne o ilacı kesti..bir tane mide ilacı yazdı ..yanma için..ve şurup verdi..bebğimide gördümm..kesin kız dedi...tusem geliyor:))).bebğimin kafsını,karnını ölçtü maşşlh çok ii dedi..3 gn önden gidiyormuş..kilosu 232 gr dedi..çok yaramaz olcak dedi..harekt vr hareket vr dedi..bunn gbiisni görmdim dedi.bi yüz üstü yattı bi yan yattı bi kafsınn üstüne çok komikti..renkli gösterdi yüzünü ..aynı bana benzoo..küçük burunlu..çok tatlı elini yüüzne koydu..ağzını açıp kapıyordu...d.aha küçk dedi..ve poz yakalıdı ama belli bile değil..eşi aşadaymışş..yukrı çıkmazsa sezeryan olursun dedi ama erken daha..sonradan çıkabilrde dedi..öle bizden hberler kızlar...hee dahiliye uzmnınada göründüm..oda bebk ilk üç ay bunu salgılamz dedi..şimdi kendisi yapıyor bunu dedi öle işte kızalr. hee buarda hiç somrıdm deniz olayını gidebilrmyim diye(
yani kısacası mink buurnlu kızım geliyorrrr.tusem gel,iyor
ne desem diye baya düşünmüş bulunmaktayım ama bir şey demicem :))Ay anam bugünleride gördük çok şükür..
Duaları kabul eden Rabb'e şükürler olsun..
Kıız seydaaa.. Sen erkek istiyordun sanki di mi?
Yoksa benim aklımda mı öyle kalmış..
Kız doğurun kııız..
Bizim oğlanlara kız lazım hee..
Bak yaşları da uyuyor hanii..
Şükürler olsun Rabb'ime.. Darısı diğer herkese...
Rabb'im buradaki herkesin "midem yanıyooooo" diye sızlanmarını nasip etsin inşaAllah..
Bizde " soğuk süt iç... Şu ilacı kullan " diyelim ama geçmesin ilk 4 ay....
Hahaha .. Amiiiin...
(Duamı ettim beddua mı belli olmadı ama.. )
Ayy bu arada çok özledim sizi yaa.. Şöyle gece yarılarına kadar oturup muhabet edesim var ama bende bir tostos var kiii.. İmkanı yok... Sabırla bekliyorum o zamanları.. Ara ara giriyorum ki, beni unutmayın diye.. Sakın unutmayın hee... Ben varmışım gibi devam edin muhabbetinize.. Seneye de ben siz varmış gibi deavam ederim...
kızlar mustafa cecelinin bekle şarkısını bilrisinizzz...
Bekle, dönüşü vardır zor sürgünlerin de
Bekle, hatırla bizi dar günlerinde
Telli turnalar gibi çifte kumrular gibi
Sarışıp bir sedir ağacı gölgesinde
Baharı selamlayıp iki çift kelamlayıp
Gamsız günler geceler demlerinde
Biz gülleri severdik dikenleriyle
Koklardık kanayana dek ellerimiz
Gül dikensiz olurmu ah etmezdik
Bekle bekle hiç pes edermiyiz
Bir nasihat gibi bu sancılı hasret
Miyadını doldurup biter bir gün
Karanlık aydınlığa kavuşur elbet
Siz o gün bayramı kutlamayı görün
Bekle, sıcacık bir haziran sabahında
Bekle, ısıtıp sol yanını yatağında
Siz o gün bayramı kutlamayı görün...
işte ben bu şarkıyı tedavi sırasında dinledikçe ağlarım öle beöle değill anıra anıra dersiniz ya öle işte...öezllikle kırmızıyla yazdım yerleri..halen dinlerken söylerken sesim titirr içim burkulurr..sizlede paylaşım dedim..pes etmediğim içim umudumu yitrmemdi..onu dinelrklen yine ağldım aklıma geldinizz yazım dedimm....
şimdilerdede en çok dineldim ve bebeğime söledim şarkıda sezen aksunun hoşgeldin şarkısı
Ay anam bugünleride gördük çok şükür..
Duaları kabul eden Rabb'e şükürler olsun..
Kıız seydaaa.. Sen erkek istiyordun sanki di mi?
Yoksa benim aklımda mı öyle kalmış..
Kız doğurun kııız..
Bizim oğlanlara kız lazım hee..
Bak yaşları da uyuyor hanii..
Şükürler olsun Rabb'ime.. Darısı diğer herkese...
Rabb'im buradaki herkesin "midem yanıyooooo" diye sızlanmarını nasip etsin inşaAllah..
Bizde " soğuk süt iç... Şu ilacı kullan " diyelim ama geçmesin ilk 4 ay....
Hahaha .. Amiiiin...
(Duamı ettim beddua mı belli olmadı ama.. )
Ayy bu arada çok özledim sizi yaa.. Şöyle gece yarılarına kadar oturup muhabet edesim var ama bende bir tostos var kiii.. İmkanı yok... Sabırla bekliyorum o zamanları.. Ara ara giriyorum ki, beni unutmayın diye.. Sakın unutmayın hee... Ben varmışım gibi devam edin muhabbetinize.. Seneye de ben siz varmış gibi deavam ederim...
Bendede ayni tel var ondan sacmasapalak yaziyorum full sitee olarak kullanirsan yukleniyo oda ruh hali bozuyo yahuBen pcden girmiyorum galaxyS3den giriyorum becerebilsem oglumun fotolarini koyucam size.ama.beceremiyorum. yada.bundan olmuyor.
Selamm şekerler rrr napiyosunuz ben velet'imle uğraşıyorum 2saattir ayahimda sallamayi yam birakiyorum horoz gibi kafasini kaldiriyo
Mucizemmm ne yapan aseriyormusun ay ben ilk aylar çok kötüydüm asermek kadar kotu bisey yok o migde.bulantasi Allahım sen kimseye.o aciyi yasatma yarabbim...
ne desem diye baya düşünmüş bulunmaktayım ama bir şey demicem :))
sağol canm..rabbm herkese nasip etsn aratmasın inşllh..ben de dua ediyorum aras gbi uslu bebeğim olsunda ebnde songül gbim herkesin ii gnnde kötü gününde yannda olabileyim..
evet erkk derdim ama öle net değildi..bunda dda hep kız istedim...rabbimde gönlm egöre versin inaşşlhh dedim gönlüme göre verdi..niyetin dualrın içinde sağoll cnm
kızlar mustafa cecelinin bekle şarkısını bilrisinizzz...
Bekle, dönüşü vardır zor sürgünlerin de
Bekle, hatırla bizi dar günlerinde
Bekle, sıcacık bir haziran sabahında
Bekle, ısıtıp sol yanını yatağında
Siz o gün bayramı kutlamayı görün...
işte ben bu şarkıyı tedavi sırasında dinledikçe ağlarım öle beöle değill anıra anıra dersiniz ya öle işte...öezllikle kırmızıyla yazdım yerleri..halen dinlerken söylerken sesim titirr içim burkulurr..sizlede paylaşım dedim..pes etmediğim içim umudumu yitrmemdi..onu dinelrklen yine ağldım aklıma geldinizz yazım dedimm....
şimdilerdede en çok dineldim ve bebeğime söledim şarkıda sezen aksunun hoşgeldin şarkısı
Sanirim test icin daha erken, bidaha ne zaman yaparim bilmiyom ama bugün alirim. Beim bat 17 temmuzdu.son 5ayda hic sasmadi günü gününe geldi hatta tam gelmeden kahverengi lekelenme olurdu, oda yok suan. Burda maalesef kan verip test yaptiramiyon.doktorlar 8 hafta dolmadan randevu vermiyorlar.ama benim doktorum hamile oldugunu ögrenir ögrenmez hemen ara demisti.senin durumun biraz farkli dedi.bakim haftaya kadar adet gelmezse aricam.belki testde pozitif cikar. Belirtilerden dolayi eminim.
anladım cnm o sancılar normal sen kafanı takma2 kilo aldım kuzum:)sancılarım bazen oluyo bazen olmuyo bende anlamıyom ama ayakta durmaya hiç gelemiyorum...senin kuzucuk büyümüş kızz bizde galatasarayın hastane çıkışını aldık iki tane:))fanatik olacaklar.rabbim yawrularımızı bize bağışlasın
bu lafından belli ki sen gs lı değilsin şeydamtusem cennete esen ılık rüzgar demekmiş cnaım..
ama internneki bilgilere ne kdr gvenilir bilmm..kuranda geçmiyormuş ama ..ööle kuzumm
denizde pislik olmaz cnm..tuz oranı var bütün mikrobu öldürüypor..yetrki ıslak kalma kuzum bakalım benim eşi aşada ya o yüzden sormyı unutm korkumda ondan
ay canım yetişme bana inşllh günü gününe doğurrsun kuum...ama aben aralık 18 te dğum en son:))
seneye bebekle zor olur sanrıım ama eğlencelide olucak :))
ayy pis gsli...
yankları isilikmi olmuş banamı öle geldi acaba kuzumm...
bu sefer mide yanmma süt bile ii gelmedi kuzucum yaa..ilaç içiyorumda rahtım çok şükür cnmm
hadi yatlım bari kuzumm
anladım cnm o sancılar normal sen kafanı takma
evet benim kuzu büyüyor bgün kırkımızı çıkarmış bulunuyoruz hayırlısı ile eşim fanatik daha doğmadan gidip aldı iki takım arada gönlü olsun diye giyindiriyorum işte
bu lafından belli ki sen gs lı değilsin şeydam
benim normalde gasritim vardı yanmam çok oluyordu ama bir kaç kez süt içtim geçti valla neyse iyi olda farketmez kuzum
evet ya teyzesi kızım kilo aldı ele avuca gelmeye başladı bugün kırklandık da kızımı tuzladım banyomuzu da yaptık çok şükür
hadi yatlım bari kuzumm
Kızlar merhaba yaren arkadaşımızın yönlendirmesiyle burayı buldum.Rica etsem bana bal çörekotu tarçın karışımı hakkında bilgi verir misiiniz?
Kızlar merhaba yaren arkadaşımızın yönlendirmesiyle burayı buldum.Rica etsem bana bal çörekotu tarçın karışımı hakkında bilgi verir misiiniz?
Cnm kirkoniz hayirli olsun napiyo fistik bsys toplamis masalla