seydam hadı yatalımmmı
supersın seydam he
kız sen bu gebelıkte yapmısmıydın
ay ben o ay elma yedim çörek otu yaptım ...ayter kürsi namz vadrı onu kıldım..
Ayater kürsi ve süt buharı çömlek yaptım..rabbm sonunda verdi bakalım kuzumm..kcumıza nasip etsn cnm
sonucum 535 hamileyimm:)))
Sen bizim sedefsin galiba adını değiştirmişsin hayırlı olsun uzuuun zamandır yoktum ama artıkın geldim Gelişim uğur mu getirdi ne:)
Evet canım ben oyum:))hala şoktayım sevinemedim bile.sanırım yarın sabah uyandığımda anlıycam:)fabbim bu gzl duygudan kimseyi eksik bırakmasın.
sedef canim cok sevindim bitanem icime dogmustu biliyodum olacagini hayirli olsun INSALLAH siki siki tutunur bebisler ALLAHIM cok guzel haber bu inan tuylerim diken diken oldu hic kimsenin hamileliginde bu kadar sevinmemistim inan ALLAHIM sana kolay ve saglikli hamilelik nasip etsin INSALLAH hayirlisiyla once keselerinizi gorursunuz sonra pit pitlari duyarsiniz veeeee saglikli dogumla yavrularini kucagina alirsin INSALLAHsonucum 535 hamileyimm:)))
fanacim canim hos geldin cok merak ettim seni nerelerdesin? sedef tup yapmisti asilama degil canim INSALLAH darisi en kisa zamanada senin basina AMIN, anlat bakalim ne var ne yok???Sen bizim sedefsin galiba adını değiştirmişsin hayırlı olsun uzuuun zamandır yoktum ama artıkın geldim Gelişim uğur mu getirdi ne:)
amin cnım öle sırıtıyorum daha olayı kavrayamadım:)sedef canim cok sevindim bitanem icime dogmustu biliyodum olacagini hayirli olsun INSALLAH siki siki tutunur bebisler ALLAHIM cok guzel haber bu inan tuylerim diken diken oldu hic kimsenin hamileliginde bu kadar sevinmemistim inan ALLAHIM sana kolay ve saglikli hamilelik nasip etsin INSALLAH hayirlisiyla once keselerinizi gorursunuz sonra pit pitlari duyarsiniz veeeee saglikli dogumla yavrularini kucagina alirsin INSALLAH:118::118::118::119::119::119: canim ben simdiye kadar kendimin hamile olduguma inanamiyorum sanirim sende de biraz zaman alacak inanmam )))))))
fanacim canim hos geldin cok merak ettim seni nerelerdesin? sedef tup yapmisti asilama degil canim INSALLAH darisi en kisa zamanada senin basina AMIN, anlat bakalim ne var ne yok???
amin canım aşılama mı yaptırdın değerin süper çıkmış
amin cnım öle sırıtıyorum daha olayı kavrayamadım:)
tüptü canım rabbim sanada isteyen herkesede en kısa zamanda nasip etsin
sedefcim tebrik ederimsırf senı merak ettiğim için girdim değerim cok güzel hatta yüksek ıkız olma ıhtımalı cok yüksek rabbım sağlıkla kucağına versın sen bunu coktan hak ettin senı ve eşini tebrık ederim
teşekkür ederim kuzum beklediimize değdiallahım isteyen herkese yaşatsın inş müthiş bi duygu sen nasılsın tatlım toparlandınmı biraz
amın canım toparlanmaya calışıyorum sonuclarımı beklıyorum işte cok topiğe girmıyorum moralım bozuluyor senı merak ettim sağolsun seydamla faceden yazısıyoruz desteğini eksık etmıyor canım benım herkesi kocamn öptüm tekrar tebrık ederim
amın canım toparlanmaya calışıyorum sonuclarımı beklıyorum işte cok topiğe girmıyorum moralım bozuluyor senı merak ettim sağolsun seydamla faceden yazısıyoruz desteğini eksık etmıyor canım benım herkesi kocamn öptüm tekrar tebrık ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?