- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
Ahaha benım rahatlığım fazlaydı canım. Bazen ben bıke kendıme hayret ediyom nasıl okadar rahat oldum diye. Tamam böyle ameliyat hastalık konularında rahatımdır ama bukadarı normal değildi kabuk ediyorumAhh seydam naz degil gercekten iyi değilim bı kere sancım tuttu ayakta duramıyorum zorla kahvaltı hazırladım ana oğul yediler ben gittim yattım sofrayı eşimle birlikte kaldırmışlar esım anne bırak ben yaparım dıyo bana olsa demez valla bu huyuna sinir oluyorum tam bı anaci cok yaşlıda degil ben birsey beklemiyorum neyse sen kahvaltiliklari uzeri açık dolaba koy iki bardağı bile yıkamamış
simdi gelse yapma baktım geldi oturdu sinirlendim kalktım oflaya oflaya bulaşıkları yıkadın hem ağladım hem yaptım bendebiran once onu istiyorum sezeryani bile düşünmedim normal istememe rağmen bugun yatırsaydı yayacaktım yeterki biran once gitsin yoksa sinir hastası olcam
ne guzel bende bu aralar giremiyorum aman kv yalnız kalmasın bişey demedim diye bugun hic takmadım bana baktı baktı birsey de diyemedi acep ne yapıyor diyordur kedin baktı bende bişey yok gitti yattı
Kiz efe demedim efendi dedim yani beyefendi gibi bişey
Eyy belli inatçı olduğu tatlim indinden dogum kanalına girmemiş iste bizim kiz bakalım abisi gibi mı olacak
MasallAh saba cnm ben doguma gidemedigim icin stresleniyorum kv biran once gitsin diye yoksa dogum beni streslendirmiyor ama senin kadar da rahat olmam ne yalan söylim masallAh sana
Yaww yüreğime indirme ne testinden bahsediyon sen rabbım ısteyenlere versinkız onca kabak cekırdegıne calısmaya olur tabı sancı
kız kadın eymen efendının demıs alılık var hemen test
bencede seydam bebegını onca saat susuz yemeksız bırakmaya gönlüm elvermez el kada bebe senle oruç tutuyo
dınımız gebeye emzirene kolaylık saglamıs sonrasındada tutulabılrı
Canım günler çok susuz uzun ve sıcak. Songülün de dediği gibi el kadar bebeğe de oruç tutturma. Sen dayanırsın ama onu düşün. Dinimiz kolaylık dini. Ramazandan zevk almasanda arada içtiğin su yediğin bi kaç lokma yicwk bile çok faydalı olacak minnnoşa. Bence hiç düşünme bile.annm tutmş kuuzm valla bilmm ..tuturım olmadı bırkıtım..ama ramznndn zevk alamm kendi huyumda bilom sonradan tutamm..onu ozmn düşünürüm kuuzm valla