cnm dısten olabılır jel kullan cok huysuz olursa bı cay kasık calpol tamamdır
bende perşembe goz dr na gıttım arasıda sordum o arada genl muayne sımdı yapılabılır ama gorme muaynesı ıcın 1 yas dedı bende 1 yasta baktırıcam
aras ın yeterkı uykusu gelsın her model uyuyo bazen yatagunda bazen salıncakta cok nadır ayakta kafaaına gore takılıyo
bakalım işte gidelim doktora zaten diş çıkartıyosa o verir jeli. Ayy eymenın uykusu gelip uyumayınca daha çok huzursuzlanıyo. Ben hiç ayağımda sallamadım bı o kaldıBen çıkıyorum yarın erkenden gelirim. Haber verirsiniz olmazsa. Iyi geceler tatlı rüyalar
Aaa artık daha sık urdayım merak etme daha çok görücen benıyaa bizim meşhur peynır ekmeğe ne oldu hadi git ye
ay gel valla benmde gözm aramısın snei ztn kimsecikler yok ne edelimm kuzummm gel gellAaa artık daha sık urdayım merak etme daha çok görücen benıyaa bizim meşhur peynır ekmeğe ne oldu hadi git ye
Seydaaa 9 dan berı burdayım he senı beklıyorum
ay arasta uykusunda agladı sımdık cok okusana bı
Kızlar anca gelebildim cok yorgunum ben gecmisi okuyamadım ne var ne yok şeyda songül nasılsınız
iidr kuzum ne olsun sen nasılısn annn nasıl ann neden ameliyt olo
Fena sayılmam sabah hastaneye gidicez ameliyat günü verecek doktor bel fıtıgından inş. sorunsuz geciririz Allahın izniyle
hayırlısyla bişe olmaz kuuzm..artık baya gelişti..benm kaynımda oldu..yüüryemiyordu resmn sürünyoru şimdi maşşlhı var kuzumm...hayırlı hberle gelrsn inşllhh...sende duurmlr ne
İnş. cnm ben adet oldum kv bende diye anneme bile gidemiyorum Allah razı olsun 2 haftadır yengem annemde kalıyo onun emeklerini ödeyemeyiz annem yürüyemiyo agrıdan yengem herşeyle ilgileniyo acıkcası herşey ona kaldı diye benim icim icimi yiyo benim durumumu biliyo oda sagolsun ama yinede ben rahatsız oluyorum ona yardım edemedigim icin
sıhtler olsun kucumm...ii geceler cnmmŞeyda cnm ben duş alıp yatayım iyi geceler Allaha emanet olun bebişinle tatlım
Hayirli aksamlar kizlar ben hala hastayim gribim gecmedi sinusitmi oldum ne bide bugun mangal yapmaya gittik pekte istemiyordum gitmek kalabaliga girmek. Sonunda tanidik biri ikinciye hamile 8 haftalik aramiz iyi degil kizla ve be eve geldim aglamaktan catlicam kizlar icim cok yaniyor mideme agrilar giriyor aglamaktan.kendimi hic iyi hissetmiyorum hala agliyorum
Simdi bana kizacasiniz biliyorum hasta oldugumdan beri hep gecmisi okudum ama yazamadim. Beni af edin ama ben bi sure kafamdan bebek isini atmak icin kk girmeyecegim. Okumakta yok inanin suan butun organlarim aglamaktan catlayacak
Canim cok haklisin dun yazdiklarini hem okuyom hem hungur hungur agliyom sarjim bitii abdest alirken agladim namaz kilarken agladim dedim yasin okim ferahlim yasin okurken agladim sonra cesene sarildim uyumusum.cok kotuydum dun .herkesten herseyden uzaklasmak istiyordum. Bugun biraz daha iyiyim sukur. Seydam destegin icin sagol. Hele dua etmek yokmu dedin ya ben koptum orda zaten kendime geldim
canim aydinlattigin icin tesekkur ederim, aras kac kilo dogdu?Yok cnm baz alinan sat tarihi sadece bebek tosuncuk oluyo 3 e aylikken iki hafta o e gitti bii daha ole devam etti dusun mesela ben 37 haftalik dogum yaptim ama dr yinede haftasini doldurmadigi icin uzuldu arasingelisimi 4o hafta gozukmesine ragmen
Dedigim gibi
Canim cok haklisin dun yazdiklarini hem okuyom hem hungur hungur agliyom sarjim bitii abdest alirken agladim namaz kilarken agladim dedim yasin okim ferahlim yasin okurken agladim sonra cesene sarildim uyumusum.cok kotuydum dun .herkesten herseyden uzaklasmak istiyordum. Bugun biraz daha iyiyim sukur. Seydam destegin icin sagol. Hele dua etmek yokmu dedin ya ben koptum orda zaten kendime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?