Hic sorma canim, berbat... Dikis bölümündeki arkadasim iki gün benim bölümde calisti, sen nasil dayaniyorsun dedi
Bide kendisi 44yasinda, yani benden daha cok is tecrübesi var. Hamile oldugumu bi ögrensem rahatlicam, hic takmicam o cadoloz ikizleri
Cnm nasılsun beklenen test tarıın ne zaman bırlıkte bekleyelım
ay hadı ya o derece ozaman bu hafta rahatsın desene
Sagol Allah razi olsun 18 mayis benim icin buyuk gun
Rahatim canim, yarin doktora gitcem insallah beni cuma ise göndermez. Yarim gün icin degmez yani
Ya simdiden hisedermiyim hamilelik belirtilerini? Ne cabuk unutuyorum ben ya, nasildi hatirlamiyorum
eee ıkı gun kalmıa yaaaaa
dxr neden gıdıyın cnm
bazu belırtıler psıkolojık olabılyo ondan dınleme kendunı
Hayirli kandiller arkadaslar. Rabbim bu guzel gunun hurmetine dualarimizi kabul etsin Insaallah. Bende bir haftadan beri hastayim burnum tikali sesim degisti geceleri nefes alamiyom burnumdan ve uyuyamiyorum
arkdaşlar hepinize merhaba ben epeydir yokum giremiodum girsemde sohbete katılamıodumm şimdiyse güzel haberlerle bi mrb diyip çıkıcam ben doğum yaptım :erken ve çok ani oldu 37 haftalık çıtıpıtı bi kızım daha oldu Allah herkese nasip etsin
kızlar birde bu takvimi nasıl kaldırıcam ben yardımcı olurmusunuzz
ay hayırlrlaara vesile olsun cnm benm......18 mayıs sonucun oldu gn sanırım herlde cnm..inşllh hayırlı hberlerinide biizmle paylşırssın tatlımm benmm:))))Arkadaslar merhaba beni hatirliyormusunuz 1-2 ay once buraya bi kac kez yazmistim. MUCİZEM77 size soru sormustum.ewet bende yasaya yasaya tüp bebegi kucuk yasta ogrendim amerikan hastanesinde transferimi yaptirdim 18 mayis da cikacak. heyecanimi sizinle paylasmak istedim.
bır dahaki kontrolümüz 25 mayısta bır gün öncede doğum günüm 25 11 hafta bıtıp 12 hatya giriyoruz cok şükür rabbım sağlık versın gerisi boş canım benım yarenım ınan buranın yeri bende başka nereden nereye geldik
seydam canım ınan gör benım göbiş aldı başını gidiyor sankı 5 aylık hamıle gibiyim sabah karnım düz öğleden sonra pıtlıyor sanırım şişkinlik gazkalkma kalkma yat keyfıne bak
annesı yesınler senı nasıldan cilek cekmiş çilek gıbı kızın olsun
ayy canım benım geçmiş olsun baş ağrısını bılırım benımde mıgrenım varsenınde anneler günün kutlu olsun kız unuturmuyuz senı hiç cadı sen keyfıne bak yenı evınde şimdiden hayırlı olsun bebişinizle şenlensin oh oh ne güzel hasretlık zor canım allah yardımcın olsun ailenle bol bol hasret gider yalnız uçakta ara ara kalk yürü süreklı oturma cinsiyetınıde 4 gözle beklıyorum gerçi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ama sankı senın kızın olacakmış gıbıme geliyor hayırlısı olsun sağlıklı olsunda evet bizimkide büyüyor ayyy hemen doktora gıtmek ıstıyorum bızımkı can atıyor gıtmek ıcın senınkıde kocaman oldu maşallah
arkdaşlar hepinize merhaba ben epeydir yokum giremiodum girsemde sohbete katılamıodumm şimdiyse güzel haberlerle bi mrb diyip çıkıcam ben doğum yaptım :erken ve çok ani oldu 37 haftalık çıtıpıtı bi kızım daha oldu Allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?