her şeyin hayırlısı be kuzum doğla yolla olur belkii..her şeyde hayır vrdır kuzum....geçen gün sydım bugn natetenm test yapck diye...
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
25 de ben doktra gitcem ssen test yapcn inşllh kuzummm
ay cnm ağlanma hiç benm elitimle annmede vr o bahr nezlesimi derlr saman nezlesimi bilmm ilç içerler uyurlr ..bide fısfıs...topik kapancak yeni topik açılcak doğuranlar ve gebeler diye..sen rahat ols kuzumm...bu arada tüpte 3 yumurta olusa üçünüde koyuversinler dsana..süyamda 2 kızın bir oğlun oldunu gördüm kuzumm heberin olo çiçemmm
ay kuzum herkes babalığı hakesdiyor..ama doğuran biz olcaz..bize analık yakışcak..adamalr az ötede bayılsın
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
DD..
öle duygusal modalara hiç girme kuzum ne olrsun..sen rahat ol kuzum..inşşlhh eşin bebek doğduğuındada böle yardımcı olur cnm...allr bize hayırlı evltlr versin kuzummmm
ay cnm artık yatak beni tüm gücyle çekti battaniyede üstüme tonlarca ağır geldi...çıkmıyorum ..çok sıkıldım...iğneden korkmm allhtan kuzumm nağalım cnmm..hp beraber büyütcez ay kız ben kiloyum bende güzel durmıcak hamillk ama sen zayfsın bi kaç hafta sonra göben çıkck çok güzel olcan heee..cnm benm yaa
amin cnm hepimz inşllh ttaım hepimiz kucamıza alcaz bebmizi kuzumm
tammdrı kuzum yapmayı düşünyodum ztn yapıldı bill kuzummmm
şeyda ne derse o olur değil..hepimiz fikir suncaz çoğunluk ne derse o olck ttalım ..o yüzden anladınmı..hepberber düşüncezz
cnm eşin yardımcı olmuyormu dicektim ama okduğum kadrıyla yardımcı olmuyor..bunn sebebide budr..rahattın şimdi emir var eş,inmde sana ayrdımcı olup nefes almanı sağlamıyorsa böle olur cnm..eşinle oturup güzelcene konuşmalısın cnm...bebğin bişe anlmaz şimdi belki ama senn sağlığın için önemli bbu..mutlu anner mutlu bebekler büyütür...
sen eşin le konuş cnm eminm seni anlıcktr..bu çouc ne kedr istediniz konuş...süreçte neler yaşadınız ve en öenmlisi ikinizn bebeği oldunu..daha doğrusu sen ne yapıcanı bilrsin balımmm