maşallah annesi büyümüşte tekmeler atarmış bende dört gözle hareketlerını beklıyorum sabırsızlıkla ama günler gelip geçiyor rabbım sağlıkla kucağına versin
![]()
AMIN canim INSALLAH ALLAHIM hepimizin bebegini sag salim kucagimiza versin AMIN
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah annesi büyümüşte tekmeler atarmış bende dört gözle hareketlerını beklıyorum sabırsızlıkla ama günler gelip geçiyor rabbım sağlıkla kucağına versin
![]()
aman cnm mm tatıl ıyımıste sonu kotu olmus bende hastayım bogazlarım sııs ılac alamıyoruum 2 cocukla cok zoryine kimseler yok. 4 gün sehir disindaydim. Esimin kuzenine gittik mannheima. Cok güzeldi ama gelince hasts oldum bogazlarim sisdi.simdi evdeyim. Onun icin pek giremedim yani...
kızlar nerdesiniz oyol seyda dınlenıyor onu bılıyorum diğerleri nerde ah eskı günler ah kımler geldı kımler geçti herkes gıttı![]()
aman cnm mm tatıl ıyımıste sonu kotu olmus bende hastayım bogazlarım sııs ılac alamıyoruum 2 cocukla cok zor
ıyı kuzum sen nasılsın sorma kus sabah kalktıgımda bıle kac kısı olurdu eskıde kaldı ıste bız ozluyozda o gunlerı bosa baksana
haklısın canım ya yarenım sedef profili nıye kapalı hesabı kapanmış bır sıkıntımı var acaba
Mrb arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız. Hepinizi çok özledim. Eskisi kadar sık girmiyorum. Bazen girip okuyup çıkıyorum. Artık daha sık girmeye çalışacam. Ayfer nasılsın canım yaaa bıraz önce aklımdan geçtin acaba ne yaptın diye. Neyse hepinizi öpüyorum![]()
slm kızlar nasılsınız anca fırsat bulup girdim hemen çıkacam şeyda songül cnm sizleri özledim inşş. gece gelebilirsem yazışırız
İnşallah bebeklerin seninledir canım.nerde yaptırdınız
Canım sana bişey daha sorcam kullandığın iğneler sendede şişlik yada kilo yaptımı hangisiyse artık şişlikmi kilomu bilmiyom:)karın bölgem 4 aylık var diyebilirim.
Mrb arkadaşlar görüşmeyeli nasılsınız. Hepinizi çok özledim. Eskisi kadar sık girmiyorum. Bazen girip okuyup çıkıyorum. Artık daha sık girmeye çalışacam. Ayfer nasılsın canım yaaa bıraz önce aklımdan geçtin acaba ne yaptın diye. Neyse hepinizi öpüyorum![]()
napim canim, calismalara devam... Ama bu ay daha heycanli benim icin, ovulasyon testimyapmistim pozitif cikti ve o hafta kocis evdeydiHayirlisi insallah...
bat ne zama cnm gun sayaylım beraber
haftaya carsamba canim, yani tam bir hafta var
amannn gecmezde cnm ya bu bı hafta
hanı bı ara esım ıdteydı geldık calıstık yazmıstın o gecen aymıydı
evet canim o gecen aydi, bu hafta cabuk gecer ya, raporluyum evdeyim ya. ısde olsam gecmez:18:
Hic sorma canim, berbat... Dikis bölümündeki arkadasim iki gün benim bölümde calisti, sen nasil dayaniyorsun dediay ıs demısken ısyerınde ortam ne durumda