Ewet kızlar:)tedaviye başlamış bulunmaktayım.kan tahlillerim yapıldı bugün.10 gün lucrin iğne kullancam.bu iğne yumurtanın erken çatlamasını önleyecek galiba bide kistler varsa onlarıda baskılıyomuş..adet oluncada tekrar doktora gitcem yumurta geliştirici iğnelere başlıycaz.
Bugun doktora gittim 10mayis cuma asilama olcam insaallah eger tam gelismemisse cumrtesi yani 11mayis olcakmisim hadi Bismillah
Sedef canim seninde tedavin hayirli olsun guzel sonuclar alalim insaallah
Cnm inş. tedavin pozitif sonuclanır Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın inş.Ewet kızlar:)tedaviye başlamış bulunmaktayım.kan tahlillerim yapıldı bugün.10 gün lucrin iğne kullancam.bu iğne yumurtanın erken çatlamasını önleyecek galiba bide kistler varsa onlarıda baskılıyomuş..adet oluncada tekrar doktora gitcem yumurta geliştirici iğnelere başlıycaz.
Bugun doktora gittim 10mayis cuma asilama olcam insaallah eger tam gelismemisse cumrtesi yani 11mayis olcakmisim hadi Bismillah
canım allah hayra yorsun neden rüyana kötü yorum getiriyorsun dualı rüyalar asla kötü olamaz birde sure canım hiç kötü olamaz ben aksini düşünüyorum çok güzel bir rüya hep iyi tarafından bak rüyanaNerdesiniz kızlar yadün galiba rüyamda kevser suresi gördüm ama tamda hatırlamıyırum görüp görmediğimi.anlamına baktım kevser suresi görenin çocuğu olmaz yazıyo (boğazıma bişey düğümlendi okuyunca kötü oldum
canım allah hayra yorsun neden rüyana kötü yorum getiriyorsun dualı rüyalar asla kötü olamaz birde sure canım hiç kötü olamaz ben aksini düşünüyorum çok güzel bir rüya hep iyi tarafından bak rüyana
tersini söylüyorum çocuğun olacak kız olursada ismini kevser veya sure koyarsın bak isimde buldum sana
hoşgeldin canım topiğe...olsunda koymammı canım ya:),nşallah hayır olur
Gel Bebeğim
Belki diner bu sızım,
Bir dokun!!!
Tut elimden, gel bebeğim
Yokken bile varlığını sevdiğim
Bir dokun, bir gül yüzüme
Gir rüyalarıma, gel bebeğim
Kokusunu yüreğimde hissettiğim
Hasretinle bittiğim
Tamamen yok olmadan gel bebeğim
Hayalini büyüttüğüm
Özlemini emzirdiğim
Adını bile koyduğum
Unutmadan (!) gel bebeğim
Isıt donan yüreğimi,
Soğut yanan yüreğimi,
Derman ol acılarıma
Çok geç olmadan gel bebeğim
Ellerini öpeyim, saçlarını seveyim,
Kokunu ölesiye çekeyim,
Ben solmadan, ben ölmeden
Gel bebeğim
Sen olmayacak bir aşkın tohumusun
Sen bitmeyecek bir sevdanın çocuğusun
Sen her nefesimdeki soluğumsun
Gel bekletme, gel özletme, gel yalvartma
Gel artık gel bebeğim
günaydınnnn
çok topik gezdim bu derten ama uzun zamandır bebek topıgıne yazmama kararı aldıydım herkezler hamıle haberı verıodu ama ben veremıorum
derdimi anlatayım 1 yıldır bebek aşkıyla yanıp tutuşuorum evlendımden berı cunku evlenmeden onceden berı pkoyumadet düzensizlikleri ve aşırı kilo biliyorum bu hastalıgın savası kılo vermek ama veremıorum vermek ıstedıkce alıorum 100 dayandım gecen ay klomen kullandım ama yumurtam oluşmadı doktor ara verelım 2 ay dedı ve bu sırada glifor kullanıorum 1000 mg gunde ve bu ay ılk defaaa adetım tarlusal ıcmeden geldııı bu bıle benı mutlu edıoooo cunku 3 4 ay adet olmadımı bılıorum galıba yoluna gırıor dıyorum
Canım hoşgeldin.valla zayıflamaya çalış ne deyim.ama sakın umutsuz olma bizim topiğimizin kurucusu şeydamız pko lu ama şimdi sanırım 1,5 aylık hamiş)allah isterse hiç bişey engel deiğil
Bende suratsız insanları hic sevmem görümcen evlimi ben iyiyim cok sükür cnm sen kendini yorma yavaş yavaş yaparsın temizligini senin hamilelik nasıl gidiyor tatlım
Cnmm nasılsın özledim seni bikac gündür girmiyosun herhalde
eşim evdeydi cnm dün..ondan önceki gnde geç kalktım temzilk flkn kaç gündr ..bugnde misfrim geldckti gelmedi bende takılıyom öle kuzum ne olsunngündüz pek giremiyrum bende
ay eşimn ağzınn ortasına şömlee pat pt pat vurasım geldi yaa..annm ağlandıı azcık babamda duymmzlıktan geldi flnn iidi ama ben kimseye sölemk istemyodumAnaaaa kiz dayanamafimi yoksaaaa ay annen ne etti
allh nazrdan sakınsın kuzum..maşşlhh maşllhh..canim simdi baktim 1,206 yaziyor :44:
tatlim bende kimseye soylemek niyyetim yoktu bi ailem bi de siz bilecektiniz ama saolsunlar annem ve kv sayesinde bilmeyen olmadi her onlerine gelene soylediler :26: canim INSALLAH hepimiz sag salim kucagimiza aliriz AMIN , dun dayimin kizi dogum yapti ay cok tatli oglu olmus cok sevindim cok ta sabirsizlandim hemen eylul gelsin diye
ohhne güzell hberler böleee.rabbm hayırlısyla versin bebemizi yaza hamile gircen bakk ne hoşşşEwet kızlar:)tedaviye başlamış bulunmaktayım.kan tahlillerim yapıldı bugün.10 gün lucrin iğne kullancam.bu iğne yumurtanın erken çatlamasını önleyecek galiba bide kistler varsa onlarıda baskılıyomuş..adet oluncada tekrar doktora gitcem yumurta geliştirici iğnelere başlıycaz.
ikinizde güzl güzel hberlr alaalım inşllhh..10 mayıs bende doktra gidiyorum ikimzdde ii hberler alalımmmBugun doktora gittim 10mayis cuma asilama olcam insaallah eger tam gelismemisse cumrtesi yani 11mayis olcakmisim hadi Bismillah
yaa senn miasflerin vrkene bende bömlee sap sap kalmıştım kimsede yoktuıuuu o araakızlar kımsecıkler yok mu ya puff
ayfer dende yazmadın kuzum kırmızılar geldımı
bocuk hıc yok
zeynep sedef ım var ıyıkı
seydaaa kız gıt bıraz ananda kal hadı he gece burda olusun
tatlım rüyalara takılma sen..rüyalara terside olurr.rüyalrıma kalsa askere gittime rkk bebek.gelein oldum.Nerdesiniz kızlar yadün galiba rüyamda kevser suresi gördüm ama tamda hatırlamıyırum görüp görmediğimi.anlamına baktım kevser suresi görenin çocuğu olmaz yazıyo (boğazıma bişey düğümlendi okuyunca kötü oldum
cnm bende 86 kiloyum..günaydınnnn
çok topik gezdim bu derten ama uzun zamandır bebek topıgıne yazmama kararı aldıydım herkezler hamıle haberı verıodu ama ben veremıorum
derdimi anlatayım 1 yıldır bebek aşkıyla yanıp tutuşuorum evlendımden berı cunku evlenmeden onceden berı pkoyumadet düzensizlikleri ve aşırı kilo biliyorum bu hastalıgın savası kılo vermek ama veremıorum vermek ıstedıkce alıorum 100 dayandım gecen ay klomen kullandım ama yumurtam oluşmadı doktor ara verelım 2 ay dedı ve bu sırada glifor kullanıorum 1000 mg gunde ve bu ay ılk defaaa adetım tarlusal ıcmeden geldııı bu bıle benı mutlu edıoooo cunku 3 4 ay adet olmadımı bılıorum galıba yoluna gırıor dıyorum
Anladım cnm fazla yorma kendini tatlım bende bi bakayım dedim kimse varmı diye siz olmayınca hemen çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?