ayy inşşlhh cnm yaaa.ha bu songül olmazsa aklıma bile gelmicekk hee bnm işDD
neyse kuzu çıkalmmı..ben baya halsiz hissdiyorum tatlım
ayy off misafirr....Bugün buraya kimse ugramamış bende fırsat buldum girmeye ama kimsecikler yok akşamda misafirim var büyük ihtimalle geç girerim eger yorgun degilsem
Ben geldim seydam nasılsın
Nisabebek cnm takviminde bebeğinde Hayirli uğurlu oldun tebrik ederim Rabbim kucağına almayida nasip kısmet etsin insallah senin vezninde bütün isteyenlerede nasip etsin
Nisabebek cnm takviminde bebeğinde Hayirli uğurlu oldun tebrik ederim Rabbim kucağına almayida nasip kısmet etsin insallah senin vezninde bütün isteyenlerede nasip etsin
HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNBen geldiiiim
Erken gireyim dedim ama kimsecikler yok ya burda .bu gün doktora gittim kızlar 3090 olmuş hcg bebişimi göremedik ama kesesini gördük.kese 6.7mm daha küçücük.2hafta sonraya gün verdi herşey yolundaymış çok şükür.
Canım Rabbim seninde bebeğini sana bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.sana bişey danışmak istiyorum. Benim bu gün 5 hafta 2 gün olmuş.biz sadece keseyi gördük.sen hangi hafta görmüştün bebeği ve kalp atışını
Canım Rabbim seninde bebeğini sana bağışlasın sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.sana bişey danışmak istiyorum. Benim bu gün 5 hafta 2 gün olmuş.biz sadece keseyi gördük.sen hangi hafta görmüştün bebeği ve kalp atışını
hoşgeldin cnm nasılsınn baklım kç gndr yoktunnnn
Hoş bulduk saol seydam iyiyim cok şükür sen nasılsın evet ya 5 gün olmuş girmeyeli esime kızdım o yüzden girmedim kk'ya ne yAptin senin yumuslardan ne haber
kizlarrr bugun benim dogum gunummm INSALLAH 2014de yavrum kucagimda olur dogum gunumde dusuncesi bile mutlu ediyor beni ALLAHIMMM her kese nasip et boyle mutluluk AMINNNNNNNNNay ben kendimi hala cocuk biliyorum ama 26 oldum
aa neden kızdın kızz..ona küsüp bize niye gelmedin :)
ayy hiç haberm yok benm aşasıo ne durumda ne vr ne yopk hiç bilmm doğrusu
HOŞGELDİNNNNNNNNNNNN
ay cnmm benmm ben burdayım aşkk olll sen de hee..
ayy maşşlh değer güzl bir şekilde yüklseliyor cnm..allh nzardan sakınsın cnm benm...
bi yerde okudum...
kese çapına 30 ekleyip 7 ye bölünce kaç haftalık olduğun çıkomuşş..8. haftaya kadr ama ..yani sen 5+2 gözüküyor kuzum ...her şey normal yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?