Kızlar doktordan çıktım kistim 1,4 cme küçülmüş 10 gün daha doğum kont hapına dewam etcem sona tüp bebek için iğnelere başlıycaz.soğan suyuda içiyim diyorum 10 gün?
Ooo super cnmmm bence sogan suyu icme cnm yengemin 8 cm lik kusti bi kuty dogum kontrol hapi ile gitti o ay gebe kaldi cnm bu sekikde giderse ortalama ne zaman transfer
Valla bilmiorum canım ne kadar süre iğne kullancam yumurtalarım kaç günde büyüyecek onları iğnelere başlayınca konuşcaz..
ayy cnm benm yaa ne tersliği oldu ne olduki yaaa..ay merktan oldüm yaa.insan onuda yazrdı kuzum ahh sen ahh..çok geçmiş olsun cnmBen hala hastanedeyim cepten giriyom ayrintilari yazarim. Dun ameliyat oldum ama terslik oldu cikarmadilar neza.an cikarim bilmiyorum. Ayaga kaldirmadilarda beni irazdan kalkmaya yardim etcekler
Kızlar doktordan çıktım kistim 1,4 cme küçülmüş 10 gün daha doğum kont hapına dewam etcem sona tüp bebek için iğnelere başlıycaz.soğan suyuda içiyim diyorum 10 gün?
Cnm ya ay ablamin gorumceyw duaya baslamuslar 4444 oluyo ya sizinkilerde yaparmi kuzum bende okurum vakit buldukca
Cnm napiyosun agrilatin nasil benim devam hap ictim sonunda
Cnm ya ay ablamin gorumceyw duaya baslamuslar 4444 oluyo ya sizinkilerde yaparmi kuzum bende okurum vakit buldukca
ayy cnm benm yaa ne tersliği oldu ne olduki yaaa..ay merktan oldüm yaa.insan onuda yazrdı kuzum ahh sen ahh..çok geçmiş olsun cnm
ayy cnm soğan kürü kulncaksan 15 gn kuylln 10 gn kullnma...ayy az kaldı o da gtti gidecekk...ay bir daha mümkünse oluşmasın o kist yaa..off canımı sııyor hee..ismi güzel ama cinsi güzel değil heee...
bir an önce adet olda tüp bebğe geçilsin..ay çok heycnlanıyorum yaa..biizm ikzler gelo hee
Canım zaten hapa dewam ettikçe adet olmayacamya ondan dedim soğan içiyim diye.ay inş ilk seferde tutarsancınmı var senin kuşum noluyo böle sana
ayyy cnmm bilemdm şlimdi ama soğan kürünn bir zararı yok kuzum...hamillk şüphen yoksa sorun yok...
başla şifa niyetine de çıksınn...
benm ağrı ya hamillk blertisi ya da adet olcam için ..kısacası hangisi olursa olsun progestan hormonunun sebebi cnmm
Annecim nelr okuyo bana canım:))okunmuş hurmalarmı dersin buğdaylarmı:)hacdan gelen bebek kıyafetlerimi:)canım annem benden çook istiyo:)
Cnm benim emin ol annen sen istiyon diye istiyodur annelee kiyamaz evlatlarina heledekizlarina
Sedef masalla kuzum ya cok guzelsin heeee burnund cok guzel daha nasil olsun
Seydam ablamin kv haci bikac kisi okuyolar bilir o
ayy ayy deme dem öle inn şımarrıım hee...İnş senin bebiş seninledir canım..sen çok iyi yürekli bi kızsın.hani delikanlı kız derlerya aynen öle:) için dışın bir senin.kocan çook şanslı..inş bide bebeğiniz olurda tam anlamıyla aile olursunuz
Kızlar bu arada albümlerde fotolarım var bi bakın hele:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?