allah emı seyda heeee yaaaa bende bu aralar vasfiye teyzeye taktım ne cektın be seyda
kız bende face bır resim paylaştım sinem e hediye ettim küçük bebek diyokı 10 yıl buralardan kaçmak ıstıyorum ama korkuyorum müge benı bulur dıyeee
kız ne çiş kokması ahhaaaa hamılemısın kız ayyyy inşallah
ayy kız deprem değilde bıurda hırkızlar dolnıyo..şaka gbi yaaa..tuvalate giderken elektrk gitti..çıktım elimi yıkıcam elktrk geldi...odaya gittim gitti üstmü değiştrcem geldi..bir daha gidince öle direk yattım salak gbi oldum..telfonda kafayı yicekti valla
ayy ii bari bişerl yazmışş
anamm nazar dedi olana ..hahah ..
benim testi ilk yaren göstercemm
hee eet vazfiye teyzee..ne çektinn beee..
onada bayıldıydımm yaaa...
ayy 10 aylık ebbek..sanırım oda ondan duyduDD
çok hoşş çokk
ayy kız ne bilim kokm iştee sidkli oldum ayy hamile fln dedğil daa dur kkızzz..ayy songüle ded hemen başım doönyo hamile..miğdem bulanıyo hmaile..oo oo oo o hemn hamile edoo beni
ayy git cnaım eve tıkılma yavştan gitt ..ağrın çok yoksa...kızlar bugün kuzenim ameliyat olacak onu ziyarete gitmek istiyorum 40 dklık mesafe var gitsemmi gitmesemmi kararsız kaldım eşimde yavaş yavaş gidelim diyor sizce ne yapayım
kızlar ben kaçıyorum iş geldı yıne mühendis başımda sızlerı kocaman öpüyorum kendınıze ıy bakın yarın görüşürüz
Sarı pipi kız busenmi sarısın babasımı?çok tatlı ya yosun gözlü:))
ayy git cnaım eve tıkılma yavştan gitt ..ağrın çok yoksa...
eve tıkılma valla..hem ona hem sana değişklik olur...
görüşürzzz kuzucukkk muckksss toprammmm
ayy senn kız biitrdi resmen benii yaaahe sorma kız ben anlarım dıyo zıllı
aa kuzum alla ben kendımıde hep gebe sanardım belırtı gormeyım pat gebe derım
evett olayy budur...
ağrım yok cnm giderim o zaman
seydaa esın gunduzcu oluncada gırelım gunduz he bak kızlar oıluyo
tamm kuzu girelim valla ama benm şimdi çıkmm lazım...yemk fln yapyım ..möptümm sizlerii kızlarrr
Timothy greenin sıradışı yaşamı...bu filmi mutlaka izleyin kızlar:))çocuk sahibi olamayan bi çiftin yaşadıkları anlatılıyo:)ama izleyin lütfen
cnmmm sonu mutlu sonmu
aa bi yandan izle bi uyandan burda olydın ne güakşama görüşürüz ama ben geç gelirim galatasarayın maçı var o bittikten sonra görüşürüz sana kolay gelsin cnmm
Timothy greenin sıradışı yaşamı...bu filmi mutlaka izleyin kızlar:))çocuk sahibi olamayan bi çiftin yaşadıkları anlatılıyo:)ama izleyin lütfen
Şuan izliyorum sonuna gelmedik daha:))
Sedefcim tup bebk maliyeti nedir
Ablamin gorumce yaptirdu bi asilama bi tup 2o bin vermusler
kız ne oldu ablnn görümcesi yumrta koydulr ettiler bida da soramadım san ahee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?