ayy cnm ne dicem şimcik benm bi tanıdığım vardı o kist için ameliyat oldu..sonra 2 ay sonra hamile kalmıştı..ameliyattan sonra 2 ay korundu sonra yumurtalık tedavisi ve aşılam oldu ve ikiz bebeleri oldu...
hee bu arada karmsarlık yok..o listede tekte kalsan ya da kalsam ya da kalsakk...yanımzda bir sürü kişiler olcak bizi anlıyan bizimle aynı aşamalardan geçmiş..bizi en ii anlcıak lkişi buırdaki kızlar..asla ama asla karamsarlık yok...
ben diyomşimdi bunları sana ben olunca snede bana destek olcaksınki üstesinden gelelim güzela rkadşım benm...
bi erde opkumştum...EĞER AĞLIYORSAN,ÜZÜLŞÜYORSAN,BUNU TEK SEBEBİ SENSİN...(NE OLURSA OLSUN SEN İSTEMEDİKÇE ENİ KİMSE AMA KİMSE ÜZEMEZ..)
HORMONLARIMIZ BİZİM SAYEMİZDE ŞEKİL ALIYOR...
mutlu olduğumuz zamanlarda emin olki her şey daha kolay..sters en büyük düşmenımızz..gelde bunu kendine inndır..başkasına sölemsi kolay ama kendine zor kuzum bunuda biliyorum cnm...
ne etcez gülücez mutlu olucaz..ve hep innaıcaz...
asla yorulmıcaz...
ben diyorum bazen..belki hiç olmucakk..belki rabbm hiç nasip etmicek..bir bildiği var biliyorum...belkide obür tarfta mükafatlnırcak..valla cenete gitcem bilsem bu dünyada dahi durmak istemyrum...
bi yerde okudum gene cenenti anlatıyordu... 1 satte doğum olcakmışş acı yk..istedin gbi çocuk shaibi olcaksın..belki o şeklde mükafatlanrılcam ne edim.. o yüzden ağlanıpğ zılabnıp ne kendimi züyorum ne rabbimi gücendiryorum ne de eşime eziyet ediyorum..napalım...bi derdimiz var derman arıyoruz...rabbm bir çıkş kapısı göstersin bize...
derdini verdiği gbim dermnınıda versinn...
sen üzülme kuzum ağlan sızlnn..hepimzi yapıyoruz bunu...SERT BİR ŞEKİLDE YERE ÇAKIL Kİ BİR ANDA YUKARI ÇIKSIN MORELİN...
anladın sen bneii he??
ayy faturalara yatrıyoum bi bakim dedim aaaa hereks burdymış yokmuşum ya ben :=)
ben sidikli oldum songüll
sürekli tuvalte gidom artık sidik kokusu burnumda hep...
banyo yaptım yok sidik kokom ben...eşime dedm saçmalama kokmuyon dedi ama sidik kokm ben bilimm...
iicene huylu biri oldum ben yaa![]()
Öle gzl yazmışsınki kuzum anlmamak mümkün değil:)tabiki bizi birbirimizden başka kimse anlamaz..en hassas noktalarımızo biliyoz birbirimizin hepimiz tek derdi var burda isteklerimiz dualarımız aynı.amaan bende arada saçmalıyom işte
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)