Slm hanimlar. Nasilsiniz? Benim kirmizilar gitti. Sanirim haftaya yumurtam catlar. Ama maalesef esim yine sehir disinda calisiyor. Acaba haftasonuna denk gelirmi? Gecen ay 17. günde catlamis, bu ay 17. gün cuma ya gelio
Gelir gelmez calisma mi yapsak
hayirli cumalar
doktordan geldim kizlar konustuk doktorumla bana esinin spermleri kötü degil bu sekilde hamile kalbilirsin ama sendeki uyuz sividan dolayi zo cünkü spermleri öldürüyor dedi.
bana asilama yapacagiz dedi ama önce hsk/lsk yapilcakmis yani kanallarima bakilacak ve mavi sivi verecekler tüplerin acik olup olmadigini ögrnemek icin yoksa bunu yapmazsak asilama bosa gider dedi. hastaneye yatacam narkoz verecekler. Vallaha kimileri narkozsuz nasil yaptirdi bunu cok merak ediyorum
bendeki gelismeler böyle haaa bide 3asilamaya kadar yolu var yani tutmazsa ondan sonra tüpe gecebiliriz dedi.
veeee en güzelide sigortam asilamanin yüzde 65 karsiliyor sigortayla konus belki biraz daha fazla karsilayabilir dedi cok sevindim böyle iste .
1saat sonra hastaneden randevu alacam bakalim hangi gün laboroskopie olacagim ondan sonra hemen asilamaya geciyoruuuuuuuzzzzz yupppiiiiiiiiiiii
cnm benım o sıvı neymıs kı acaba hıc duymadım kokulu akınımda yok dıyosun o zaman o sıvıya sopa lazım yolunda olan ısımızı bozuyoönümüzdeki pazartesi sali sabah 8de hastahanede terminim var pazartesi konusmaya alinacam
sali günüde ameliyat gerceklesecek
sanirim mayista asilama olurum ben
Haydi Bismillah. yumurtlamamda sorun yokmus sükür ama sivi yüzünden gidecegi yere gidemiyor spermler bakalim bu sekil olacakmi
Kızlar bi haberim var size benim adet bügünde gelmedi.tekrar idrar testi yaptım ve daha damlatır damlatmaz 2çizgi çıktı belirgin.napcamı sapıttım.ve ayrıca bu gün benim doğum günüm
Kızlar ikinci idrar testinide yaptım pozitif yine pat diye çıktı
Ay kuzum herhalde bilemedimki yada erken yaptım diye çıkmadı kan testinde.allahım nasıl mutluyum anlatamam size ya pazartesiyi iple çekiyorum.doğum günü hediyem oldu küçük mucizem.inşallah ters bişeyler çıkmaz bak Nisan bebek oldu Nisan'da öğrendim yineRabbim hepimizin yüzünü güldürsün.
cok sevındım cnm gercekten
sımdı pazartesı kanmı verıceksın
bu arada nıce mutlu yıllara cnmmmm bebısınle esınle
Evet Pazartesi randevu aldım hastahaneden kan vercem bakalım.çok teşekkür ederim canım amin.
önümüzdeki pazartesi sali sabah 8de hastahanede terminim var pazartesi konusmaya alinacam
sali günüde ameliyat gerceklesecek
sanirim mayista asilama olurum ben
Haydi Bismillah. yumurtlamamda sorun yokmus sükür ama sivi yüzünden gidecegi yere gidemiyor spermler bakalim bu sekil olacakmi
Evet Pazartesi randevu aldım hastahaneden kan vercem bakalım.çok teşekkür ederim canım amin.
Hmm anladım cnm şimdilik hersey yolunda gidiyor cok şükür insallah devam eder hersey cok guzel olur kuzum Rabbim yüreğinin güzelliğine gire verdin insallah valla süpürgemi aldım eve gittim deyince birden cadımı bu kiz süpürge ile eve gidiyor dedim ama sonradan hatırladım ki senin elektirikli süpürgen bozuktu yapılmaya vermiştin hadi gözün Aydın güle güle kullan cnm önemli alet onsuz olmuyor valla:)))
Belkim o kadar bekletmez kim bilir hayırlısı ile insallah
Bizde bugun kociş ve kizimla bol bol gezdik hava cok güzeldi sonra da yemeğimizi yedik evimize geldik kociste bende yorulmusuz gelir gelmez o bir koltukta ben bı koltukta sızmışız valla iyi oldu yorulmusuz demek ki:))
songulll geldıııııı
hoş geldin bacım nasılsın kusss
ıyı kıs annemı yatırdım geldım yogun bı gundu kıyafet araken bı hal olduk
sen ne ettın bıugun
dun çok yorulum bugn btn gun yattım valla bişe yapmaıdm..
Ayy ne kıyafeti ardınız kızz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?