ozamn her şeyn hayrlısı kuzum dua edlimde kanda çıksın..ya da bekltmeden gelsn kırmızılar...
şimdi kuzum çörek otu kürü 2. günü başalnıyo 12 gn kullnılıyorrr.
soğna kürü adet bittikten en az 7 gn sonra başlanmalı ve 3 ay kullılmalı..bir kür kullırken keisnlikle ikinci bir kür kullanılmamalı....
heee yoksa neden geçikti dersen..çörek otu süt yapar..ve süt hormonlarınıda çoğltr..yani prolaktin hormonunu..ve o yükseldiği zmn gebeliğe engel olur..eger sende yumruta gelişmesini sağllmışsa kesinlikle süt hormonlarını çoğltmıştr kuzum..o yüzden proklatin hormonuna bak..soğn kürü çok ii ama çok dikktli kulılması lazım..
ilk ay kulnman için adetn bittkten 7 gn sonra başlamalı ve 15 gn sürmeli..adet olsan bile içmelisin..
ikinci kürü ise..adet oldunve diğer adetne10 gn kala baaşlıcaksın 15 gn sürcek ve bırkmıcksın...
üçüncü kürde diğer adetine son 10 gn kala kuzum...
sağanı dörde böl bi tencere koy kaynamış klorsuz 2 bardak suyu koy 5dk kısık ateşte kaynat kapat ılınnca öğlen yemeğinden yarım saat önce iç...ve akşamda yarım saat önce içç..ikisinide taze taze yap ve ılık olrk iç...
raabm şifnı versinn....
sen yumurta takibi apııyormusun..bak ben gecen sene düşük yaptım ve bunu uyguldım bende prolktn hormonumu yüksltmşti ver adetm geçkmişti...
ama bu ay denedim yumurtalık oluştu..dölşmeside rabbime kalmışş...umrım yardımcı olabilmişimdir kuzum
Cnm cok sagol bilgilendirdigin icin adetten 5 gun once hcg yaptim 1.80 cikti Dr supheli tekrarla dedi bugun gecikmenin 3 gunu maalesef 0 cikti sut hormonuna gelince zaten benim goguslerimden sut geliyor isin garip yani butun hormonlarim normal simdi bide bu kurlerle hormonlarimin degeriyle oynadiysam korkuyorum valla ve suan siddetli karin agrisi ve mide bulantisi var acaba diyorum saglik ocaginda yaptim bu gun testi yanlis sonuc olma ihtimali varmidir