- 2 Aralık 2012
- 1.278
- 679
- 248
ayy atar atar..hepinize öğretcem atar yapmayı hahahahah..adım çıkmış dokuza inmez sekizeDD
ayy valla şaşıyoki ne şaşıyuoo..malxzeme olayına girdika artıkın
ayy cnm yanaş bana yanaşş..bende 3 ay önce düşürdüm veledi bende uyguladım şidmi yumşlerim bana göz kırpıyooo...sende şifnı gör kuzum
kızzz valla 4 yıllık hemşire bırk ..atarın allhını yaprımben gitcem bi heves bi heyecn..ii hoş birde bana müjde dicekk ay öldürüürmüsün sövermsisn ..seç beğen al
hoşbuldum cnm,sanada çok geşmiş olsun,oh ne güzel hayırlı olsun,bnmde 3 ay oldu düşük yapalı,dr 2 ay korun dedi biz hiç korunmadık,şimdilik bnde bişey yok bekliyoz cnm,bnde adetimin 2.günü başladım bu karışıma 12 gün oldu sabah akşam yiyorum,ne kadar daha devam etmeliyim?bnmde duyduma göre hamile kalnların sayısı oldukça fazla..sen kaç aylık hamilesin cnm..
kizlar ben grip oldum hapsura hapsura cigerlerim firlayacak. Neden ciger dedim onuda bilmiyorum baska bi organimda firlayabilir
mesaj kutumu bosalttim demek icin girdim simdi cikiyorum
safak 3
ay canim bilmiyorum ki gecen sefer gittigimizde bebegim yatiyordu ben biraz dolastim geldim bu sefer de ayaktaydi yerinde durmuyor ki
Tatlim bende anlamiyorum okursa okusun burda ne varki
Canim kan ornegini turkiyeye gonderiyolar ondan bu kadar gec cikiyor sonuc, gecen ense kalinligi normal cikmisti muhtemelen aklinda o kalmis seninCanim dualarim seninle nisan sonu guzel haberlerini sabirsizlikla bekliyor olacagim bu arada bu ay hamis kalirsan ki ınsallah kalirsin 2013 aralik annesi olacaksin ınsallah
ay juzum dikkat et yaaa..usutmuasun..bak.aaa cok ayip...kadinakr ayaklrini ve.bellrini ustmmeli...cok gecmis olsun.kuzum.ama bol.bol bihlnur ic kuzum..portaklal limon bol bol ye...bogzlrin icnde bol.bol.sirkeli ya da tuzlu gargara yap kuzum
ay insallh juzum.yaa..rabbm hayirlisini.versin dusunmek zor.inn teat yazpmicm bu sefer ne.oltsa olsun rabbm.her seyin.hayirlisini versinn kuzumm...ay cnm yaaa bende sut buhri ettm.sonrada comlek kapdimm ay baklim.her syin.hayirlisi..peh benm admlada kustuk ama.bakalimm herrneyse ole..ay juzum.benimm yaaa seni cok ozlom yaaa ben
ay vall kuuzm kqynattik ii ama sende masllh nw kdr erkn kalkon yaa ayy ebn.osaate ne edodum.dicmama bende bugun 8;30da kalktimm...ay pitrcik dedinde benim kocam bana pitrcik diyo...hahah.ayka parmaklarimda cikinti var ondan bana pitrcik diyooo...
sağol cnm
sen karısımı adetının 12.gunu bırakmalıydın cnm
artık ıcme
bızım topikte 5 6 kısı kaldı cnm hemde ık ay
benım bebegım 5 aylık oldu cnm 19 ekımde dunyayA GELDI
canim sakinnn kusluk falan yok barisin hemen bak bu yumisi iyi degerlendirmek gerek bu sansi kacirmani asla istemeyiz dimiAy insallh juzum.yaa..rabbm hayirlisini.versin dusunmek zor.inn teat yazpmicm bu sefer ne.oltsa olsun rabbm.her seyin.hayirlisini versinn kuzumm...ay cnm yaaa bende sut buhri ettm.sonrada comlek kapdimm ay baklim.her syin.hayirlisi..peh benm admlada kustuk ama.bakalimm herrneyse ole..ay juzum.benimm yaaa seni cok ozlom yaaa ben
aa olurmu cnm rana okursa gururumuza dokunur dımı ama
bende işe yaramadı
inşallah sende işe yarar canım...
ay kız o bebbisi aldı kucana çocumuz 5 aylık kadr oldu....hoşbuldum cnm,sanada çok geşmiş olsun,oh ne güzel hayırlı olsun,bnmde 3 ay oldu düşük yapalı,dr 2 ay korun dedi biz hiç korunmadık,şimdilik bnde bişey yok bekliyoz cnm,bnde adetimin 2.günü başladım bu karışıma 12 gün oldu sabah akşam yiyorum,ne kadar daha devam etmeliyim?bnmde duyduma göre hamile kalnların sayısı oldukça fazla..sen kaç aylık hamilesin cnm..
vala bende işe yardı hamile karmıyım bilmm ama yumşlerimi byüttü innkiiisağol cnm,bnde yeni başladım varmı peki bi faydası?
haha ebn süt buharını eettm..ve arkasından çömeleği kapdım biraz bekledim gittim adamın yanına haha uyndırdımaa olurmu cnm rana okursa gururumuza dokunur dımı ama
kız sakın kusluk yok kussende hıc muhatap olmadan calışmanı yap he
meri1 herkesi sildi..üüyeliğini iptal ettrdii..bizm onn göznde önemmz yokmuşşş.artık ismini anmazsanız sevniirm...bizi sileni konuşmann maksadı yok...ayyy olmaz mı topik başkanım selamın en büyüğü sana :)))
sen ne yapıyon kuzum nasılsın,nasıl gidiyo?
meri1 nerde şeyda kim kız anlamadım?
canim sakinnn kusluk falan yok barisin hemen bak bu yumisi iyi degerlendirmek gerek bu sansi kacirmani asla istemeyiz dimiya anlamiyorum ben biz esimle kussek bile yatakta kusluk unutuluyor ikimizde koc burcuyuz ve hic kinci degiliz
huhuuu kızlar naposunuzz acaba...ayy nisanbebk nerdesinn kuşşşş acaba....ne ettn kan verdinmii
songülün kocası var ....
nartanem hasta...
ranana da yok ortada...
ben kaldımmı tekbaşıma hahahah
Geldim kuzuuuum verdim valla kan bugün beklemek ne zor yaaaa.kıyamam tekmi kaldın yokmu kızlar bu gece
Kuzum ya benim bulunduğum yerde özel yok Bergama'da yaşıyorum ben.devlet hastanesi var bide sağlık ocağı
hımm analdım kuzum ..eee bekliyelim o zamn biz onun cevabını..ayy istorum inn istorum yaaa
Mucizem nere gittin yahu ?
Ay valla bu gün dayanamadım şu kesin sonuç veren 20liralıkidrar tahlilinden alcaktım.sonra vazgeçtim dedim çıkmıcak nasılsa ümitlenipte alma. Dedim durdurdum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?