Ya bende test yapmak istiyom adetim gecikmeden yapsam olurmuuuu lutfeeen
Adetime 4gun var cok gelir sidi bu sayili gunler bana sanki 40gunmus gibi
Doktorumun dediğini söyleyeyim benim adetime 6 gün var ve bana %99 sonuç çıkar dedi ben sabırsız olduğum için hemen atladım.ama sabırlıysan bekle birazdaha tam netleşsin.
ayy allhh seni ne etmsinn kuzum yaaa...ayy ne güldüm gece gece hee..ay gözmden uyku ako reesmn heee...tasarımm heee..öhhhhRuyama bak sen onceden haber veriyor aman dikkat b.. bulasabilir diye.
Ama o neydi ya okadar bulasmamali yukari dogru kucucuk gotu var cocugun yaptigi tasarima bak
cnm demek bu ay ıtına ıle calıstınız eger olmazsa bıde bızım cörekotu kurunu dene derım benım oğlum cörekotu bebesı
Idrar testinde daha gec cikar kan testi daha erken sonuc verir ama ben almanyada yasiyorum oyle hop diye kana bakmiyorlar onceeidrarini veriyosun positif ciarsa idrarda kanda bakiyorlar ondan sonra
Olsun ben kendim yapmak istiyom 1nisan test gunumuz olsunmu beraber yapalim testi
Çörekotu bebesiay güldürdün beni inanki.aynen eğer tutmadıysa onuda bu ay deneyeyim bakalım.böyle aydınlat sen beni kürlerle.bide o şekilde bi ay deneyeyim bakalım.
Idrar testinde daha gec cikar kan testi daha erken sonuc verir ama ben almanyada yasiyorum oyle hop diye kana bakmiyorlar onceeidrarini veriyosun positif ciarsa idrarda kanda bakiyorlar ondan sonra
Olsun ben kendim yapmak istiyom 1nisan test gunumuz olsunmu beraber yapalim testi
ay ınsalla gerek kalmaz cnm cunku ıgrenc tıskınc bı taı var öööööööööö
Bende testimde seydanin dedigi isim gibi naz gorme istiyom gerci bi pasada olabilir
Seyda senin test gunun nezamandi
Songul sende bize eslik etsen atesini olceriz yumurtlama gunlerindeki belirtileri karsilastiririz akalim aynimi
Ok nisanbebek banna uyar 1nisan sabahi test yapiyoruz ya saka gibi mujdeyi aliriiz
İnşallah gerek kalmaz.ama bebiş içinde tiksinsemde incem artık olsun yeterkiiii ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?