Allahım bağışlasın evlatlarını.rabbim bizede nasip eder hayırlısıyla inşallahben bu ay biraz fazla umutlandım.bu günde dayanamadım kan tahlili yaptırdım yarın alcam sonucu ama çok heyecanlıyım çok korkuyorum ayrıca ;(
amın cnm ama bıraz erken yaptın benden soylemesı
ayy gez kuzum gezde öle geçlere çok kalmaaa bakk ..yoksam yumşler sağlıklı olmaz kuzummm...Ay kuzum sorma gezmelerdeydim bugün gelemedim valla ama aklım burda.vücut dengem bozuldu benim buay gündüz uyku gece bakınıyorum.bu gün dayanamadım kan testi yaptırdım sabahtan yarın alcam sonucu.ay kalbim yerinden çıkcak gibi biyandanda korkuyorum ya çıkmazsa diye.
amannn bosverdım gıttı sende ole yap bak yumıslere bebıslere cömleklere ben burda yola devam kım gıder ben kalır ıkı kısıde olsak devam ederız burdan
artık msn de yok neyın varsa burdan paylaşalım olurmu
Evet farkındayım ama doktorum 6 gün kalmış %99 çıkar deyince gaza geldim ne bileyim.
ayy gez kuzum gezde öle geçlere çok kalmaaa bakk ..yoksam yumşler sağlıklı olmaz kuzummm...
ayy kuzummm çok erkn yaptın yaa bakalım her şeyn hayırlısı işlhh vardırda...sabah öğrendin gbi yaz bare buraya kuzummmm
Dayanamadım valla kafam rahatlasın en azından kafayı yediğimi düşünüyorum artık ;( tamam kuzum öğleden sonra alcam sonucu alır almaz burdayıminşallah bu seferde hayal kırıklığı olmaz.
nartaanem sana msj atmıstım gönderemedım yıkıldım
hım ddogru cnm da kımyasal olma ıhtımalı oluyo a ınsan o zman yıkılıyo var olanı kaybetmek daha kotu oluyo
Nisanbebek hosgeldin nisandada bebegin hosgelsin
Hayirdir dedikmi arkadaslar
Simdi benim sevdivim bi arkadasim bekar kendisi ve ruyamda iki cocuk annesiydi bi kizi bi oglu vardi hay Masaallah nezamann evlendinde cocuk yaptin hemde iki tane dedim. Neyse ortak arkadas var nisanli ona anlattim ruyami ilginc geldi cunkuuuu dun gece bu arkadasi yine gordum bu sefer bebegi vardi oglan altini degistiriyordu ama baya doldur.us bebek pislemis iyice bulasti battanyesine temizlerken
Bugunde ben isyerinde erkek cocugun bezini actim bi baktim ayni b.. taa beline kadar bulasmis hatta pipisine ve uste dogru bulasirmi ya sil sil islak mendil bitiyodu ve eldivenime bulasti bende buna yordum hihihi ruyami
;( umarım mutsuzlukla sonuçlanmaz bu ay da.
Ruyama bak sen onceden haber veriyor aman dikkat b.. bulasabilir diye.
Ama o neydi ya okadar bulasmamali yukari dogru kucucuk gotu var cocugun yaptigi tasarima bak
Ozel msj kutum dolu sile.iyom cepten yarin aksam sicem burdan yaz[/
ozel cnm yarın aksam yazarım
amın cnm bu ay doğal yolla ı denedınız
ayy bokklu rüyaa heeNisanbebek hosgeldin nisandada bebegin hosgelsin
Hayirdir dedikmi arkadaslar
Simdi benim sevdivim bi arkadasim bekar kendisi ve ruyamda iki cocuk annesiydi bi kizi bi oglu vardi hay Masaallah nezamann evlendinde cocuk yaptin hemde iki tane dedim. Neyse ortak arkadas var nisanli ona anlattim ruyami ilginc geldi cunkuuuu dun gece bu arkadasi yine gordum bu sefer bebegi vardi oglan altini degistiriyordu ama baya doldur.us bebek pislemis iyice bulasti battanyesine temizlerken
Bugunde ben isyerinde erkek cocugun bezini actim bi baktim ayni b.. taa beline kadar bulasmis hatta pipisine ve uste dogru bulasirmi ya sil sil islak mendil bitiyodu ve eldivenime bulasti bende buna yordum hihihi ruyami
ayy kuzummm çok erkn yaptın yaa bakalım her şeyn hayırlısı işlhh vardırda...sabah öğrendin gbi yaz bare buraya kuzummmm
Dayanamadım valla kafam rahatlasın en azından kafayı yediğimi düşünüyorum artık ;( tamam kuzum öğleden sonra alcam sonucu alır almaz burdayıminşallah bu seferde hayal kırıklığı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?